Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Porin peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Krank
Viestit: 495
Liittynyt: Ma 06.09.2010 21:03

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja Krank » Ma 11.07.2016 23:10

No voi pylly... Oon sit antanu ihan hyviä tasoituksia :P

Avatar
syrja
Viestit: 2848
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja syrja » Ti 12.07.2016 12:34

Krank kirjoitti:No voi pylly... Oon sit antanu ihan hyviä tasoituksia :P
Et välttämättä ole. Journeymanien arvo lisätään myös valueen. Vaikka et niistä mitään maksa. Mä en nyt saa seuraavaan peliin journeytä. Koska mulla on silti tiimissä vaadittu 11 pelaajaa, vaikka yks onkin pois. Jos oot Riku korvannu jotain warruja beastjourneyllä. Etkä oo sen arvon erotust huomioinut. Ni sit oot antanu hiukan tasotusta. Mut onko näin käyny?
gaist kirjoitti:
Sitten odottelemaan kasikierrosta ja katotaan onko tackleissa voimaa. Vastaan tulee tosivaikeenimiset rotat
Ei pelotella tuolla tavalla! Heleevetti sentäs. Piti oikein rynnätä tarkistamaan listasta mutta onhan mulla vielä kaksi peliä ennen örkkejä. :)
:D juu ehdit hommaa lisää dodgei...
Kaikki on paskaa paitsi kusi.

"Älykäs pääsee pinteestä johon viisas edes koskaan joudu ei"

Avatar
Antrax
Viestit: 1343
Liittynyt: Pe 11.04.2003 18:21
Paikkakunta: Pori

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja Antrax » To 14.07.2016 10:14

Journeymanit ovat myös optional, toisaalta ne otetaan sääntöjen mukaan "post game" kohdassa, eli et välttämättä tiedä vastustajasi tarkkaa arvoa vielä silloin.

Toisaalta jos olet kovin alimitoitettu ja tiedät että omat TV jää reippaasti alle seuraavan vihollisen, niin voit jättää journeymanit pois ja koittaa siten kerätä inducement kassaa esim johonkin star playeriin.

Vähän kikkailua mutta silti mahdollista.
"Cover my lovejunk in catnip and teabag a horny lion"
Spoonyone

Avatar
harkkari
Viestit: 1842
Liittynyt: Ke 27.08.2008 00:00
Paikkakunta: Ulvila

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja harkkari » To 14.07.2016 17:40

Knights of the heptadeconical table vs Tamperkele Tapporauta
Tulos 1-3
Casualty 2-2
Gate 16k-19k
Winnings 60k-80k

Tulos ei kerro kaikkea pelistä kyllä. ihmisten valmentaja pelasi taktisesti hyvin mutta aivan karmealla tuurilla. Itse en mitenkään ihan ihmeellisen hyvin pelannut mutta noppa sentään pyöri tasaisemmin. Susi myös tappoi ihmisten toisen Catcherin. Kiitos tästä oi suuri Nuffle!
Kalat meni kotio...

Krank
Viestit: 495
Liittynyt: Ma 06.09.2010 21:03

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja Krank » Ke 20.07.2016 18:47

KKF vetäytyy liigasta aika-avaruusjatkumosta johtuviin ongelmiin vedoten.

Avatar
harkkari
Viestit: 1842
Liittynyt: Ke 27.08.2008 00:00
Paikkakunta: Ulvila

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja harkkari » La 23.07.2016 02:08

Krank kirjoitti:KKF vetäytyy liigasta aika-avaruusjatkumosta johtuviin ongelmiin vedoten.
Nössöt. Melkein sen arvasi.
Kalat meni kotio...

Avatar
syrja
Viestit: 2848
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja syrja » Ke 03.08.2016 23:54

Tänään päästiin sitten jo ottamaan varaslähtöä 8-kiesille.
Haaremi vs Le vaikeenimi rotat
Peli 3-2
Cas 3-1
Gate 15k - 15k
$$$ 60k - 50k
Tiukka ja kova peli. Rotat ottivat peliin avuksi ball & chain rotan, lahjukset ja yhden kaljatytsän. Lahjusten ja järkevän peluuttamisen ansiosta kuulahullu olikin pelissä pitkään. Samoin piristäjä maksoi itsensä takaisin hoivatessaan tajuttomia rottia.

Itse pelistä sitten jotain. Örkit aloittivat ja siirtyikin sitten nopsaan johtoon. Kovasti oli yritystä laittaa rottia sairastuvalle. Mutta nahka oli kovempaa kuin panssarit. Stunneja ja k.o:ta tuli melkoisesti. Kaljatypyn ansiosta rotat saivat täyden miehityksen omaan hyökkäykseen. Örkkien estelyistä huolimatta. Rotat tasoittivat pelin nopeasti. Kova liike on vaikea pala örkeille. Ball&chain toi myös oman vaikeutensa mukaan. Toisaalta hulluna pyörivä kuulamies sai örkitkin esittelemään notkeuttaan. Borcitkin dodgaili pois alta kuin haltijat konsanaan. Tasoituksen jälkeen tuomari sai lahjukset. Ja kuulamies meni vaihtoon odottelemaan puoliajan päätöstä. Mutta ekaa puoliaikaa oli vielä hyvin jäljellä. Ja örkit sai heittopelillä pallon karkuun. Puoliajan päätteeksi sitten örkki blitzer löi estämään tulleen rotan injuryyn ja juoksi onnellisesti maaliin. Tilanne puoliajan jälkeen 2-1 örkeille.
Toinen puoliaika lähti sitten rottien hyökkäyksellä. Kuula hullu heilui keskikentällä ja sitoi hyvin örkkejä. Taas joutui hitaat mutta kankeat borcit näyttämään sulavia vartalo harhautuksia. Mutta kuten edelliselläkin kerralla. Rottien nopeus on kova pala. Ja tasoitus maali oli tosiasia. Toista puoliaikaa oli kuitenkin paljon jäljellä. Kaikki oli siis mahdollista. Örkit lähtivät taas hyökkäykseen. Mutta tarkoituksena oli saada rottia pois pelistä mahdollisimman paljon. Keskikenttä saatiinkin hyvin harjattua auki. Mutta nopeat rotat tekivät fiksun liikkeen ja lähtivät painostamaan pallomiestä. Tämä tai jokin muu sekoitti örkkejä. Örkit yrittivät lähteä heittopelillä karkuun. Mutta joku oli kuolannut palloa liikaa. Joten pallo jäi keskikentälle odottamaan nostajaa. Sitten seurasi 4 vuoroparin vääntöä pallosta. Puolin toisin se riistettiin, mutta kumpikaan ei saanut sitä turvalliseen paikkaan. Milloin vuoro loppui liian aikaisin epäonnistuneeseen blockiin tai dodgeen. Välillä oli myös vaikeaa saada palloa ylös vaikka on ag4. Melkoista myllerrystä. Aika alkoi käydä vähiin ja rotat pääsivätkin jo puoleen väliin örkkien alueelle. Siinä vaiheessa alkoi olla jo kentälläkin tilaa. Mikä lisäsi nopeiden rottien etua. Peikonkin pää alkoi mennä sekaisin ja joutui miettimään, että missä mennään. Ja kun oli enää 2 vuoroa jäljellä. Niin örkit yrittivät saada paikkaa toimittaa palloa toiseen päähän. Jossa kärkimies odotteli. Sitä paikkaa ei saatu. Vaan tyydyttiin ottamaan pallo haltuun. Rotat sitten vastaavasti yrittivät viimeisellä vuorollaan saada palloa pois. Ja jopa tehdä voitto maalia. Mutta dodgella varustettua blitzeriä ei niin vaan kaadeta. Tämän jälkeen kaikki mahdolliset rotat yrittivät ympäröidä pallonkantajan. Ja vaikeuttaa örkkien viimeistä mahdollisuutta tehdä voittomaali. Örkkien viimeinen vuoro. Kovien kiemuroiden ja kikkailujen ansiosta (kapteeni gobbokin joutui blockaamaan). Pallomiehelle saatiin tila tehdä 2+ dodge. Vaikka rottien tackle mies toikin jännitystä. Niin örkkien tähtiblitzerin hermot oli terästä ja liikkees sulavia. Pallomies juoksi keskiviivalle...heitto onnistuu...kärkimies katselee lähestyvää palloa...muu kenttä on pysähtynyt...naps ja syliin kopahti!!! Örkkifanien hurratessa blitzer juokseen tyhjää kenttäpuoliskoa pitkin maaliin. Pers et meni jännäksi.

Huh huh et oli tiukka vääntö. Vastustaja oli taitava ja vaikea. Voitto oli mahdollista siis molemmille loppuun asti. Eikä tasurikaan ollut kaukana. Tapahtuma rikas peli josta kaikkia ei edes muista, kun tilanteet vaihtui niin nopeasti. Mutta kuten sanottu, niin hiton hyvä peli. Pelissä tehdyt casualitytkin oli pelkkiä loppupelin poistumia. Se pitää vielä mainita, et gobot oli kovia tänään. Ei ne mitään tehny. Mutta ainakin kolme kertaa rotat aloitti vuoroaan blockaamalla tai blitzaamalla gobboa...joka kerta tupla kallot ekasta heitosta. Ainoastaan yksi asia jäi kaivertamaan pelistä...örkkien päästettyjen maalien määrä tuplaantui. Nyt örkkejä vastaan on siis tehty 4 maalia :D

Seuraavaksi sitten tomuttamaan epäkuolleita. Jonka jälkeen tulee pakollista taukoa luovutusten vuoksi. Joukkueen rosterissa ei suuremmin tullut muutoksia. FF nousi ja lisää rahaa säästöön. Ei siis leveleitä kenellekkään.
Kaikki on paskaa paitsi kusi.

"Älykäs pääsee pinteestä johon viisas edes koskaan joudu ei"

Avatar
Furinji
Viestit: 2792
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja Furinji » To 04.08.2016 22:27

Furinji kirjoitti: Luovuttamisesta: Jos tietää, että aika ei vain itsellä riitä kyseisen kierroksen pelin pelaamiseen, niin on miehekäs ratkaisu antaa vastustajalle luovutusvoitto, niin liiga pääse etenemään ilman viivytyksiä. Tällöin käytetään sivun 29 Conceding kohtaa "voittajan" osalta eli tämä saa ylimääräisen MVP:n ja rahan (eli yhteensa 2kpl MVP ja 2D6 rahaa. Näihin ei saa fame- tai voittobonuksia eikä rerolleja). Nämä voi heittää vaikka seuraavan pelin alussa tai muutoin liigassa mukana olevan todistajan läsnäollessa. "Häviäjää" eli luovuttajaa ei kuitenkaan sakoteta mitenkään, jos luovutuksen tekee fiksusti näin ns. etukäteen ajoissa. (Kesken pelin luovuttamisessa käytetään sitten normisääntöjä) Tulokseksi pelistä merkitään 2-0 voittajan eduksi taulukoihin. (Ei näistä kahdesta haamumaalista ei saa SPP:tä. Sait jo ylimääräisen MVP:n älä ahnehdi.)
Pieni tarkennus luovutuksen seurauksiin voittajalle. Kaksi MVP:tä, 2D6 rahaa. Ei muuta. Fan Faktorit ei muutu, fameja ei heitetä kunnei edes pelata, rahanoppia ei saa rerollia vaikka "voititkin" tavallaan eikä niihin lisätä mitään muitakaan bonuksia. Kaks ämpäriä ja kaks noppaa rahaa. Pysyy homma selkeämpänä.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
harkkari
Viestit: 1842
Liittynyt: Ke 27.08.2008 00:00
Paikkakunta: Ulvila

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja harkkari » Pe 12.08.2016 21:06

Tamperkele Tapporauta vs Innsmouth Packers
Score: 3-0
Cas: 3-1
Gate: 18k-16k
Winnings: 70k-50k

Käpsiä turpaan! Niin Thor tekisi.
Kalat meni kotio...

Avatar
syrja
Viestit: 2848
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja syrja » Pe 12.08.2016 22:34

Örkkien liiga jatkui 9 kierroksen pelillä. Vastassa undeadit
Haaremi vs Heroes of Yesterday
Peli 3-1
Cas 5-2
Gate 22k-17k
$$$ 60k-30k
Epäkuolleet olivat pitäneet joukkueensa tilan salassa. Joten örkit eivät pystyneet ennakoimaan mitään. Sen verran kova meno örkeillä on ollut, että undeadit saivat velhon ja count Luthorin avukseen peliin. Kolmen s5 linja eturiviin...
Örkit ei siitä hätkähtänyt vaan rynni hyökkäykseen. Yksi muumio heti k.o boxiin ja muut nurin. Sitten vaan pallo eteenpäin. Lumimyräkkä hieman vaikeutti hyökkäystä, kun kenttä oli liukas ja pitkiä heittoja ei pystynyt tekemään. Örkeillä menikin sitten peräti 4 vuoroa avausmaalin tekoon. Kylmyys ilmeisesti vaikutti lisää Urpon aivokappaleeseen. Pari ensimmäistä vuoroa meni miettiessä ja nenää kaivaessa.
Undeadit lähtivät vastahyökkäykseen. Örkit kuitenki sumputti tomuiset vastustajat. Pallo riistettiin ja liukkaasta kentästä huolimatta rynnivät puoliajan lopuksi 2-0 tilanteen. Tässä vaiheessa undeadin injuryboxissa oli pari heppua ja k.o boxissa 3. Mutta regeneraatio toimi ja aivottomat kallot saatiin herätettyä. Kakkos puoliajalle undeadit lähtivät siis täysissä voimissa hakemaan kavennusta.
Tauolla kelikin parani normaaliksi. Joten undeadien oli helpompaa lähteä hyökkäämään. Toisin kävi. Juoksivat taas sumppuun ja saivat nenäänsä. Ukkoa maanpintaan injuryboxiin ja k.o boxiin. Pallo örkeille ja 3-0 tauluun.
Taas kaikki paranivat kentälle. Paitsi injuryyn mennyt ghouli. Nyt hieman varovaisempaa hyökkäystä undeadeilta. Velhokin viskasi tulipalloa kaataen yhden gobon ja kärventäen yhden borcin injuryyn. Count Luthorkin suivaantui kun heräsi injyry boxista. Ja kostoksi löi kapteeni raakanassun injuryyn. Palloa riistettiin sitten puolintoisin. Ja asetelmat lisä maaliin olivat örkeille hyvät. Undead wight kuitenkin yllätti, sai haettua pallon ja juoksi karkuun. Estelyistä huolimatta undeadit saivat tehtyä viimeisellä vuorollaan 3-1 kavennuksen.
Örkkien yhden vuoron hakkaus ei tuonut enää lopuksi mitään lisää.

Semmosta. Koska seuraavat kaksi kierrosta on örkeille huilia. Johtuen luovutuksista. Niin heitteli joukkue ekstra mvp:t ja rahat myös noista pelistä. Nyt on sitten lisää ukkoja, rerollia ja skilliä joukkueella. Myös borcin saama missed paranee huilitauon aikana. Raakanassu selvisi pelkällä miss rest gamella.

Enää olisi yksipeli jäljellä runkosarjaa. Toiseksi viimeisellä kierroksella tulee aikanaan vastaan kaaospact. Siihen koko joukkue on siis mukana ja valmis. Mutta katse on jo sen jälkeen alkavissa pleijareissa...moottorisaha staran numero on kaivettu valmiiksi. Jos tulee tarvetta.
Kaikki on paskaa paitsi kusi.

"Älykäs pääsee pinteestä johon viisas edes koskaan joudu ei"

Avatar
Antrax
Viestit: 1343
Liittynyt: Pe 11.04.2003 18:21
Paikkakunta: Pori

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja Antrax » Su 14.08.2016 12:49

OO-kerho vs Hypnocomical knigths
3-0
Gate 14k-13k
Winnings 70k - 40(?)
Cas 0-3

Kolmella isolla MB hepulla ei vaan näköjään saa yhtään casualtya. Trolli meni ja kuoli, huolimatta siitä että oli apo ja rege mutta onneksi seuraava bye antoi tarpeeks rahaa että sain sen takas. Elffi teki kyllä vakuuttavan debyytin ja teki 2 TD, ottaen siitä nousuksi +ST.
"Cover my lovejunk in catnip and teabag a horny lion"
Spoonyone

Avatar
harkkari
Viestit: 1842
Liittynyt: Ke 27.08.2008 00:00
Paikkakunta: Ulvila

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja harkkari » Pe 09.09.2016 18:20

Tamperkele Tapporauta vs Skinging aint easy
Score 4-0
Gate 15k - 17k
Winnings 50k - 60k
Cas 1 - 0

Skinkkien valmentajalla pahemman laatuinen liskojen päivä käynnissä. Ei keskittyminen toiminut ja meinasi laatta lentää. Pohjanmiehillä siis helppo ottelu. Ulos kentältä tönittiin väkeä railakkaasti ja yksi skinkki pääsi myös tätä kautta hengestään.
Kalat meni kotio...

Avatar
Furinji
Viestit: 2792
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ti 11.10.2016 12:48

Ei pöllömmin vai
Furinji kirjoitti: PALKINNOT
1. sija: Kultainen Block-noppa, Black Scorpionin Chaos-joukkue, THE POKAALI
2. sija: Hopeinen Block-noppa, Willy Miniaturesin Bloodweiser Babe
3. sija: Pronssinen Block-noppa, Willy Miniaturesin Goblin-tuomari
4. sija: D16

Lisäksi lohdutuspalkintona viimeiselle sijalle jääneelle loppuun asti mukana sinnitelleelle Noppa.
Laatikollinen avaruussuippokorvia - Blogi nörtteydestä, peleistä ja äärimmäisestä epätodennäköisyysmoottorista.
Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura

Avatar
harkkari
Viestit: 1842
Liittynyt: Ke 27.08.2008 00:00
Paikkakunta: Ulvila

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja harkkari » Ke 01.02.2017 16:22

Kuva

Laitetaan nyt tännekin vielä kuva.
Kalat meni kotio...

gaist
Viestit: 31
Liittynyt: Pe 31.07.2015 20:00

Re: Porin Pöytäpeliseuran Blood Bowl -liiga 2016

Viesti Kirjoittaja gaist » Ke 01.02.2017 21:32

Pistän tosi itsekin saamastani Nopasta* kuvan kanssa kunhan luovutustilaisuus on järjestetty ja juhlallisuudet pidetty. :)

* huomatkaa virallinen kapitaali.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pori”