Myynti-palstan säännöissä muutos: Myös muualla myynnissä olevia tavaroita saa myydä Sotavasarassa, mutta asiasta tulee ilmoittaa myynti-ilmoituksessa. Ei tarvitse linkkejä laittaa, riittää pelkkä tieto siitä että on myynnissä myös muualla. Katso tarkemmin täältä. Ylläpito

Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Porin peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

ARCTOPOLIS MASSACRE

Arctopoliksen planeetalla on ollut pitkään rauhallista. Satunnaisia yhteentörmäyksiä on pienillä armeijoilla sekä iskuryhmillä toki ollut, kun joukot ovat tutkineet tätä mystistä planeettaa. Nyt useat tahot ovat saaneet vihjeitä planeetalla olevista muinaisista aarteista. Raportit ja vihjeet aarteista on levinnyt pitkin universumia. Mittaamattoman arvokkaat aarteet ovatkin nyt saaneet armeijat liikkeelle. Ja matkaamaan kohti Arctopolista. Tällä kertaa joukot ovat varautuneet mahdollisiin konflikteihin järeämmin asein........

Alustava mäiskintä paketti.

- Apocalyptinen 40k megavääntö pelataan osana Luminyrkki tapahtumaa perjantaina 24.3.2017. Sotiminen/ depotus aloitetaan klo 18 ja soditaan pitkälle yöhön/aamuun. Pidetään ruoka tms. taukoja tarvittaessa

- Peliin osallistuminen on maksutonta. Mutta tapahtumaan on erikseen sisäänpääsy maksu 5e.

- Soditaan normaalisti sääntökirjan mukaan ja GW:n faq:t käytössä. Mukana ei siis ole apocalypsen erikoistapahtumia jne.

- Armeijan rakennuksessa ei ole varsinaisia rajoituksia. Vaan kaikki kikat käytössä sääntöjen mukaisesti. Myös forgen vimpaimet on sallittuja (huomioi kuitenkin figujen vaatimukset)

- Mukaan pääsee käytännössä minkäkokoisella armeijalla tahansa. Jos pelaaja määrä ja yhteispisteet paisuvat liiaksi. Niin joukkojen kokoa saatetaan rajoittaa. Pyri kuitenkin tekemään listasi 500p jaolla esim. 1500, 2000, 2500 jne. Tämä helpottaa joukkojen jakamista peliin.

- Osallistujat jaetaan pisteissä jne mahdollisimman tasaisesti kahteen tiimiin. Jotka taistelevat vastakkain. Samalla puolella olevat joukot ovat keskenään allies of conveniencena. Eli toisen joukkoihin ei voi liittyä tai buustailla niitä psyykkisillä voimilla tms.

- Pelataan maximissaan 6 kierrosta. Enemmän voittopisteitä kerännyt puoli voittaa.

- Voittopisteitä saa kokonaan tuhotusta yksiköstä. Tuhotun yksikön pistearvon verran. Jos esimerkiksi tuhotaan 70p arvoinen tactical squad. Saa tuhonnut osapuoli 70 pistettä ja sitä rataa. Jos omanpuolen tulitus tms. tuhoaa oman yksikön. Saa vastapuoli tästä pisteet (olkoon rangaistus huonosta "taktikoinnista")

- Lisäksi kentällä on relicejä joista saa lisäksi voittopisteitä. Relicejä on kentällä 4 ja niiden yhteisarvo on 18 000p. Jokainen on siis eriarvoinen ja arvot pidetään salassa loppuun asti. Kentällä olevia Relic markkereita ei siis saa kääntää pelin aikana!! Pelin lopussa markkerit käännetään ja arvot paljastuvat. Nämä pisteet lisätään voittopisteisiin. Eli relicien arvoa tai mahdollista voiton ratkaisuarvoa ei kannata vähätellä. Relicin haltuunotto, kuljetus jne. menee sääntökirjan mukaan. Poikkeuksena, että Relicin voi ottaa haltuun ainoastaan infantry ja jump infantry modelit.

- Kerätyillä voittopisteillä voi puoliskot halutessaan ostaa tuhoutuneita yksikköjä takaisin. Mahdollisiin ostoihin käytetyt pisteet vähennetään luonnollisesti kerätystä pistepotista. Tiimit päättävät yhdessä mahdollisista ostoista. Kannattaa huomioida onko osto pistemenetysten arvoista. Ostaminen tapahtuu ennenkuin vuoro alkaa. Ja ostetut yksiköt tulevat kentälle normaalien reservisääntöjen mukaan. Superheavyja, gargantuan creatureja tai unique yksiköitä ei voi ostaa takaisin. Uudelleen ostettu psyykkeri heittää powerit uudelleen. Myöskään samoja armeija kohtaisia relicejä ei saa enää mukaan (jos esim shield eternalilla varustettu mariini kuolee. Ei kyseistä kilpeä enää saa mukaan).

- First blood, slay the warlord ja linebreak ei ole käytössä

- Kentällä on lisäksi ekstra fortifikaatioita ja aseita. Aseet voi aktivoida omaan käyttöönsä menemällä basekontaktiin tai menemällä rakennukseen sisälle (esim bastion). Aseet ampuvat automaattitulitusta (BS 3). Aseilla voi ampua erikohdetta kuin aseen aktivoinut yksikkö. Jos aseen aktivoinut yksikkö joutuu lähitaisteluun, poistuu aseelta tai tuhoutuu. Ase ei ammu, kunnes on uudelleen aktivoitu. Ainoastaan infantry ja/tai jump infantry model voi aktivoida aseita.

- Reservien tulo poikkeaa säännöistä. Kukin pelaaja saa itse päättää millä vuorolla reservejään tuo kentälle. Ei siis tarvitse heitellä nopalla. Reservit alkavat tulla luonnollisesti kentälle 2 vuorosta alkaen. Ellei jokin erikoissääntö anna yksiköiden tulla kentälle reservistä jo ensimmäisellä vuorolla esim drop pod assault.

- Pelin aloitus. Valitaan puolet nopalla. Heitellään traitit ja powerit. Molemmat puolet aloittavat depoamaan joukkojaan yhtä aikaa. Kun joukot on kentällä heitetään mahdolliset scout ja infiltroijat. Ja kun kaikki on valmista heitetään nopalla kumpi puoli aloittaa

Vaatimukset:

- Pidetään hauskaa ja fiilistellään!!!

- Figut tulee olla maalattuja! maalauksen ei tarvitse olla "Golden Demon" tasoa. Mutta pelkkä pohjamaali ei riitä. Maalaamattomat figut poistetaan pöydältä. Ja vastustaja saa niistä automaattisesti voittopisteet. Pyritään siis tekemään hommasta myös visuaalisesti siisti tapahtuma.

- WYSIWYG on suotavaa. Mutta poikkeamat pitää olla hyvänmaun rajoissa. Samoin proksy figuihin tullaan suhtautumaan erittäin kriittisesti (erityisesti jos haluaa pelata jotain forgen säännöillä). Ja sellaiset pitää hyväksyttää etukäteen. Siististi tehdyt ja maalatut konversiot on asia erikseen.
Pari esimerkkiä: Jos omistat esim. vanhan hienon Bloodthirsterin joka on aseistettu perinteisellä ruoskalla ja kirveellä. Ja haluaisit pelata sitä uudella D-melalla. Niin sellainen on ok. Mutta faban lohikäärme ei mene Helldrakesta tai terminaattorifiguja ei voi pelata wraitheina. Jos jonkun käyttö askarruttaa. Niin kysy rohkeasti, ettei sitten tule pelipaikalla ikäviä yllätyksiä.

- Figut ja tarvittavat apuvälineet sekä yksikköjesi säännöt (varsinkin jos peluutat jotain erikoisempaa yksikköä esim. forgelta)

- Armeijalista jossa selkeästi merkitty yksikön upgradet ja kokonaispistemäärä

Ilmoittautumiset tähän ketjuun. Ilmoita kuinka isolla armeijalla olet tulossa, mitä rotua/faktionia joukkosi edustaa ja onko mukana jotain superheavya. Nämä siksi että pystytään suunnittelemaan puoliskoja. Ja jotta osallistujat pystyvät hiukan varautumaan mahdolliseen "kovaan peltiin". Mitään armeija listaa ei tarvitse välttämättä palauttaa etukäteen. Toki sen saa julkaista (esim tähän ketjuun) jos näin haluaa.
Listaan osallistujat tarvittavine tietoineen tähän viestiin. Ei muuta kuin figut kuntoon ja ilmoittautumaan rähinään.MUKANA:
- Jarkko (se kovempi): 5000p Imperiumin sotakoneistoa vahvistettuna susilla. Mukana superia
- Riku: 3000p (2850)Imperiumin kone. Todellakin superi
- Jarkko: (toiseksi kovin) 4000p Demonin metsästäjä veljeskuntaa
- Ville: 4500p Kaamosta. Superia mukana
- Manne26: 2500p (2250) knighteja
- iso D eli Daniel: 2500p Orgy of Blood (succubuspommi)
- Vesa: 3500p vihernahka kalastajia ja kalaa, GC mukana
- Pekka: 3000p pimeitä tonttuja WAAAGHailemassa
- Tero: 4000p verisiä enkeleitä
- Lassi: 4000p ritareita ja salamurhaa
- Harri: 1500p raakaa örkkilihaa
- Sasu: 1500p enkeleitä onko heitä

Ilmottautuminen päättynyt. Mahdollisista poisjäämisistä tms. toivotaan, et ilmoitetaan ajoissa. Ettei perjantaina tarvitse odotella ja ihmetellä. Tapahtumaan aukeaa ovet klo 16. Aloitetaan massacrointi siis klo 18. Mutta on hyvä jos paikalla ollaan ajoissa. Muistakaa tapahtuman pääsymaksu 5e!!!. Mutta perjantaina kolisee. Ja jos ei ihmeempiä tapahdu. Niin mennään tälläisellä jaolla:

"Imperium+pieni palkattu itsari porukka"
Jarkko, Riku, Jarkko, Tero, Sasu ja superHarri

"Ei niin imperium joukot"
Lassi, Ville, Manne, Vesa, Pekka ja Däni

Varsinaisia palkintoja ei mäiskeestä jaeta. Mutta voittajapuoliskolle on luvassa pieni tunnustus. Samoin jos joku saa tuhottua tuon Warlordin. Niin hänelle on luvassa myös kunnian lisäksi pieni tunnustus. Ja katsotaan jos jotain muuta vielä keksitään.
Viimeksi muokannut syrja, Ke 22.03.2017 12:34. Yhteensä muokattu 25 kertaa.
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Boreas
Viestit: 502
Liittynyt: Ti 20.09.2011 17:36
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Boreas »

Boreas (Ville) mukaan - 3000 pts kaaosta mukana superi
DeathWatch! Represent!! We are here to fetch recaf

Manne26
Viestit: 3
Liittynyt: Ma 12.12.2016 23:10

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Manne26 »

2500p 5kpl imperial knights ja luultavimmin mariineita jos saan tässä kuussa kasaa 1000~1500p.

Krank
Viestit: 501
Liittynyt: Ma 06.09.2010 21:03

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Krank »

The rites of painting are progressing...

Warlord Titan 374: Lux Terra
Theater of operations: Arctopolis
IMG_3590.JPG
Viimeksi muokannut Krank, Ti 14.03.2017 17:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Toivottavasti et Riku pelottanut väkeä liikaa tuolla "armeijallasi" :D
Mut siistii, tällä hetkellä jo kymmenisen ritaria ja pari isompaa mukana. Tulee melkosta kolinaa. Ja siinä kohtaa, kun ensimmäinen superi räjähtää. Niin ketjureaktio voi olla melkoinen :D
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Boreas
Viestit: 502
Liittynyt: Ti 20.09.2011 17:36
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Boreas »

Joo...pesäpallomailalla toi menee. Ei vaineskaan, päivitän sen verran että kaaosta tulee 3500, eli 500 pistettä lisää.
DeathWatch! Represent!! We are here to fetch recaf

tomtom
Viestit: 22
Liittynyt: Ti 14.05.2013 14:47

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja tomtom »

Mukaan vaan eli Vesa ja mukana orks ja tau. Yksittäine Gargantuan creature. Pisteet 2500 yhteensä.

Muutetaan sen verran että 3000p saan kokoon

Jaaa vielä 500 lisää eli multa tulee 3500p
Viimeksi muokannut tomtom, Ma 20.03.2017 12:45. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Tarkensin aloitusviestiin aloitusajan, eli klo 18. Ja lisätty myös viimeinen ilmoittautumispäivä. Eli mahdolliset pistemuutokset omiin jengeihin myös tuohon mennessä.
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Manne26
Viestit: 3
Liittynyt: Ma 12.12.2016 23:10

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Manne26 »

Pieni muutos. 2500 siian knighteja tulee 2250 pisteen edestä

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Manne26 kirjoitti:
Ma 13.03.2017 10:49
Pieni muutos. 2500 siian knighteja tulee 2250 pisteen edestä
Ok. Päivittelen jutut sitten, kun toi aikaraja on menny umpeen. Mutta ois kiva jos saisit väännettyy ritarit joko lähemmäs tota 2500. Tai karsii 2000. On sit vaan helpompi jakaa porukat kahtia, kun kaikilla on "tasalukuja". Mutta jos menee ihan mahdottomaks ni ei tehdä siitä ongelmaa
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Avatar
Thaumiel_Nerub
Viestit: 60
Liittynyt: Su 25.12.2016 12:01
Paikkakunta: Siikainen
Viesti:

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Thaumiel_Nerub »

ORGY OF BLOOD

LELITH HESPERAX 150 pts

= 150 pts

SUCCUBUS x12 á 75pts
- archite glaive á 20pts
- blast pistol á 15pts
- haywire grenades á 5pts
- webway portal á 35 pts

= 1800 pts

HAEMONCLULUS 70pts
- webway portal 35 pts
- crucible of malediction 20 pts
- scissorhand 10 pts

= 135 pts

TALOS 120 pts
- ichor injector 10 pts

= 130 pts

CRONOS 100 pts
- spirit probe 25pts

= 125 pts

RAZORWING JETFIGHTER 130 pts
- night shields
- shatterfield missile
- dark lances tai splinter cannon

= 160 pts

= 160 pts

YHTEENSÄ= 2500
Pelikryptan kotisivut www.pelikrypta.fi
Instagram
Käyntiosoite: Koivulantie 13, Pori

Krank
Viestit: 501
Liittynyt: Ma 06.09.2010 21:03

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Krank »

Collegia Titanica - Legio Atarus

Warlord Titan: Lux Terra (2750p)

2x Belicosa Pattern Volcano Cannon
2x carapace mounted Reaver Laser Blaster (+100p)
2x Ardex-defensor Mauler Bolt Cannon turret
2x Ardex-defensor Twin-linked Lascannon turret

Yhteensä: 2850p

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Osallistujien pisteitä päivitelty ja sääntöpakettia tarkenneltu
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Tässä mun viritykseni taistoon. Mukana on hiukan tietoja tosta isosta hauvasta. Se on kuitenkin monille outo. Siinä on myös sen aseet ja niiden tiedot. Jos näyttää et on turhan paljon D:tä ilmassa niin ehkä vaihdan turbo laserin infernoguniin. Mut asiaan:

ISO PAHA SUSI JA VÄHÄN PIENEMPIÄKIN 5000p Luminyrkki 2017


Primary Detachment:
Great Wolf Detachment (2960p)

HQ
- Wolflord: TW mount, runic armor, stormshield, fist, Fellclaw teeth 230p
- Rune priest: Lev2, bike 110p
- Rune priest: Lev2, bike, MB 115p

Troop
- 10 Grey hunter: 2 melta, fist, standard, 8ccw, Packleader: stormshield, combimelta, MB 266p
+ Transport: Drop Pod 35p
- 10 Grey hunter: 2 plasma, fist, 8 ccw, Packleader: combiplasma, MB 236p
+ Transport: Drop Pod 35p

Elite
- Venerable dreadnought: smoke, Axe & Shield 150p
+ Transport: Drop Pod 35p
- 6 WG Terminator: 2x shield, assaultcannon, fist, chainfist, frost axe, 4x combiplasma 268p
+ Transport: Stormwolf: 2xmultimelta 235p
- Arjac Rockfist 115p
- 5 Wulfen: 2x shield&hammer, 2x Axe, 1 x frost claws, Stormfrag 220p
- Ironpriest: TW mount 105p
- Ironpriest: TW mount 105p

Fast
- 6 TWC: 2xfist, 6x shield 380p

Lord of war
- Logan Grimnar: Stormrider 320p (warlord)


Secondary Detachment
Legio titanicus (750p)

- Warhound scout titan 750p
2 4 10 14 13 13 4 1 9hp,
Agile, 2 void shield, never locked combat, immune haywire/dangerous terrain/ psychic attacks (other than witchfire powers)

Turbo laser: 96" S D AP2, Primary 2, large blast
Plasma Blastgun:
Rapid: 72" S8 AP2 Primary 2, massiveblast (7")
Overload: 96" S10 AP2 Primary 1, apocalyptic blast


Tertiary Detachment
Baronial court detachment (1290p)

- Crusader: rapidfire BC, Stormspear rockedpod, Mark of Omnissah (IWND),
Lord Baron (+1 ws&bs, character) 500p

- Crusader: rapidfire BC, twin Icarus autocannon 465p

- Gallant 325p
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Manne26
Viestit: 3
Liittynyt: Ma 12.12.2016 23:10

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Manne26 »

Juu. Elikkäs tuli hiuken karsittua tuota omaa ritarilaumaa pyynnöstä. Elikkäs:

Exalted court
2x Knight Crusader (battle cannonit,melta) 870p
1x Knight Warden (melta) 380p
2x Knight Errant (melta) 750p

Yht: 2000p

Boreas
Viestit: 502
Liittynyt: Ti 20.09.2011 17:36
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Boreas »

Raotetaan nyt sitten salaisuuden verhoa täältäkin ja julkaistaan oma lista.

Combined arms detachment (Alpha legion faction)

HQ
Dark apostle+ mindveil=135pts

Troops
5 chaos marines+ meltagun+ combi bolter (Champion)+ dedicated rhino w/ havoc launcher & dozer blades=140pts
5 chaos marines+ meltagun+ combi bolter (Champion)+ dedicated rhino w/ havoc launcher & dozer blades=140pts

Lord of War
Chaos knight errant of Khorne+ legacy of ruin: veteran of scouring+ dirge caster=465pts

=880pts


Alpha legion insurgency force (Alpha legion faction)


Chaos warband

3 chaos bikers+ 2 flamers+VoTLW=80pts
3 chaos bikers+ 2 flamers+VoTLW=80pts
Chaos lord+ combi melta+ hydra's teeth+ sigil of corruption=115pts
10 chaos space marines+ 2x meltagun+ combi bolter (Champion)+VoTLW+ dedicated rhino w/ havoc launcher & dozer blades=215pts
5 chaos marines+ meltagun+ combi bolter (Champion)+VoTLW+ dedicated rhino w/ havoc launcher & dozer blades=140pts
5 chaos marines+ meltagun+ combi bolter (Champion)+VoTLW=88pts
5 chosen+ 4x meltagun+ VoTLW+ dedicated rhino w/ havoc launcher & dozer blades+ legacy of ruin: perdus rift anomaly=207pts
5 havocs+ 2HB+ 2AC+ VoTLW=115pts
5 havocs+ 2HB+ 2AC+ VoTLW=115pts

Lord of the legion
Daemon prince of nurgle+ wings+ gift of mutation+ Blade of hydra=240pts

Helldrake terrorpack
Helldrake+ baleflamer=170pts
Helldrake+ baleflamer=170pts

=1735pts

Formation detachment (Thousand sons faction)

Ahriman's exiles
Ahriman=230pts
Exalted sorcerer (ML3)+ spell familiar=200pts
Exalted sorcerer (ML3)+ spell familiar+ astral grimoire=230pts
Exalted sorcerer (ML3)+ spell familiar+ gift of mutation+ seer's bane=250pts
Exalted sorcerer (ML3)+ spell familiar+ Burning brand of skalathrax=230pts

=1140pts


Khorne daemonkin CAD

HQ
Bloodthirster of insensate RAGE!!!=275pts

Troops
9 bloodletters=90pts
9 bloodletters=90pts

Fast attack
5 flesh hounds=80pts
5 flesh hounds=80pts

Heavy support
Maulerfiend=130pts

=745pts


ELI 4500 pistettä sekalaista kaaosta olisi tulossa. Tämä on lukossa ja kohta myös maaleissa. Eli kaaos kasvoi viimeksi ilmoitetusta 1000 pistettä.

EDIT: no perhana just kun luulin että mulla olis eniten pisteitä. Todistaa vaan että sille isommalle Jarkolle ei ruveta ;)
DeathWatch! Represent!! We are here to fetch recaf

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Tulihan se tirsukin mukaan. Joo, turha yrittää pistekoossa kisaamista. Mulla jäi käytännös Susilta koko heavy osasto pois.
Kaaosta täydennetty listalle. Samoin relicien määrä ja arvo täsmennetty
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Boreas
Viestit: 502
Liittynyt: Ti 20.09.2011 17:36
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja Boreas »

Itsekin jätin tavaraa pois ihan aikataulusyistä. Jos sulta ei jäänyt pois jotain tonnia niin meillä varmaan menis aika liki.
DeathWatch! Represent!! We are here to fetch recaf

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Kyl salkkuihin jäi viel armeijallinen kamaa. Mut joo. Taitaa olla osallistujat ja muokkaukset lukittu. Mut puolille öin on viel aikaa. Julkasen huomenna jossain kohtaa päivällä alustavat puoliskot. Perjantaina sen sit näkee, et joutuuko jakoa suflailee. Jos sattuu jotai ylläri peruuntumista tms.
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Avatar
syrja
Viestit: 2909
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Arctopolis Massacre, Luminyrkin 40k apokki 24.3

Viesti Kirjoittaja syrja »

Jako suoritettu
"Imperium+pieni palkattu itsari porukka"
Jarkko, Riku, Jarkko, Tero, Sasu ja superHarri

"Ei niin imperium joukot"
Lassi, Ville, Manne, Vesa, Pekka ja Däni

Osallistujat, lukekaa vielä aloitusviesti. Ja varmistakaa, et muistatte kaikki tarvittavat jutut perjantaina
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pori”