Blood Bowl-liiga 2017

Porin peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

Olisi taas Blood Bowl-liigan aika

Liiga alkaa 22.5.2016 (eli tästä alkaen saa pelejä pelata)
Osallistumismaksu: 5 euroa
Palkinnot: Kuten tapana on ollut, niin osallistumismaksuista kertyneellä potilla hankitaan tuotepalkintoja jakoon.
Pelitahti: Kaksi (2) viikkoa aikaa pelata yksi (1) peli. Laskuri käynnistyy kuitenkin vasta 29.5. eli ensimmäiselle kierrokselle on varattu vähän enemmän säätövaraa.

Ilmoittautuminen: Sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai suoraan minulle jollain sopivalla kirjekyyhkyllä. Ilmoita myös joukkueesi rotu, jos se on jo tiedossa.

Joukkueen Rosterin palautus: Lisätkää oma Rosterinne TÄNNE omalle välilehdellenne viimeistään la (20.5)- su välisenä yönä.

Lohkot ja peliparit arvotaan sunnuntaina 21.5.

Liiga noudattaa Games Workshopin nykyisiä "uusia" sääntöjä mukaanlukien Optional Rulesit. Näistä tarvittaessa tarkennusta myöhemmin. Vanhojen pelaajien kannattaa sääntöihmettelyyn lukea ensimmäiseksi tämä NAF:n lista muutoksista.
Joukkueet, jotka ovat käytössä sääntökirjan ja Season One-kirjan lisäksi löytyvät täältä.
FAQ ja Errata

Sääntötarkennukset ja muutokset:
* Uusia Special Play-kortteja ei ole pakko käyttää, jos niitä ei kummallakaan pelaajalla ole. Suosittelemme kuitenkin niiden testaamista, kun se on mahdollista. Kortteja on lupa käyttää aina, jos kortit löytyvät ja molemmat pelaajista sitä tahtoo.

* Kaikki joukkueet saavat liigan alussa Fan Factoria ilmaiseksi 5. Tätä ei voi ostaa lisää mitenkään. Poikkeuksellisesti tämä Fan Factor kuitenkin lasketaan joukkueen aloitusratingiin eli, jos käytit koko miljoonan joukkueen palkaamisen on aloitusratingisi siis 1050.

* Luovuttamisesta: Jos tietää, että aika ei vain itsellä riitä kyseisen kierroksen pelin pelaamiseen, niin on miehekäs ratkaisu antaa vastustajalle luovutusvoitto, niin liiga pääse etenemään ilman viivytyksiä.

* Kellosta: Lohkovaiheessa käytetään 6 minuutin kelloa. Kello on pakollinen, jos jompikumpi pelaajista sen käyttöä vaatii. Uusien pelaajien kohdalla kellosta luopuminen on kuitenkin ihan ok, jos haluaa vaikka rauhassa opastusta säännöissä pelin aikana. Kellon käyttö on kuitenkin suositeltavaa mahdollisimman aikaisesta vaiheesta asti, sillä se estää peliä venymästä liikaa ja totuttaa myös pudotuspelien ankarampaan tahtiin. Lohkovaiheen jälkeen pudotuspeleihin siirryttäessä käytetään sääntöjen mukaista 4 minuutin kelloa.

* Koska miniatyyreistä tulee saada helposti selvää, mikä pelaaja on kyseessä, niin kannustamme käyttämään EuroBowlin säännöistä löytyviä värikoodeja baseissa, varsinkin convertoiduissa joukkueissa. Kaikki tiimit eivät näitä tarvitse, mutta jos yhtään omat napit arveluttavat, niin suosittelemme näiden värien maalaamista basejen reunuksiin.

* Maalausporkkana: Maalatut joukkueet saavat ilmaiseksi yhden Cheerleaderin ja Assistant Coachin. Mikäli joukkue tulee valmiiksi kesken liigan, niin nämä ilmaiset apulaiset saa myös siinä vaiheessa. Ei siis haittaa vaikka ei liigan käynnistyessä olisi valmiit. Nämä apulaiset eivät vaikuta joukkueen ratingiin.

Osallistujat:
Harri - Halflings
Jarkko - Wood Elf
Petteri - Orc
Tero - Human
Janne - Human
Juhana - Nercomantic
Juha - Chaos Dwarf
Daniel - Skaven
Sasu - Skaven
Eerik - Vampire
Jussi - High Elf
Olli - Human
Tommi - Dwarf
Jari - Wood Elf
Marko - Orc
Tuomas - Undead
Ville M. - Orcs
Ville K. - Chaos

Boldatut nimet ovat suorittaneet liigamaksunsa.
Viimeksi muokannut Furinji, Su 16.07.2017 21:31. Yhteensä muokattu 23 kertaa.
Avatar
harkkari
Viestit: 1842
Liittynyt: Ke 27.08.2008 00:00
Paikkakunta: Ulvila

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja harkkari »

Aces of Spedes ilmoittautuu mukaan. Varmana voitostaan Konnun kovat jätkät on liikkeellä eivätkä siedä p*skaa keneltäkään! Puolituiset näyttävät tällä kaudella kuinka nousevat uuteen uljaaseen voittoputkeen.

Sisääntulomusiikki
https://youtu.be/Q3Qwx9ib6YM

Fanien tekemä suosittu ylistyslaulu
https://youtu.be/pWB5JZRGl0U
Kalat meni kotio...
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

Koska olemme päättäneet testata kertarysäyksellä Kaiken uuden, niin törkeästi heitämme sokkona mukaan myös juuri liigan alkuun saapuvan Season 2-lisärin. Tarkennamme sääntöjä sen osalta, kun saamme kirjan käsiin.

Suuri osahan kirjasta on ilmeisesti vanhaa tuttua. Uusia asioita ovat vain nämä:
GW:n nettisivut kirjoitti: - Do you want to keep a Star Player in your team for a while? Now you can have them stick around for a much-needed boost. Running short on gold? Sponsorship deals can help out, if you don’t mind swallowing your pride and shilling McNurty’s Burger Emporium. Looking for a stadium residency? Make enough gold and you can buy your own!
- Rules for well-known referees and coaching staff, with their own quirks and specialities, and rules for different stadium and pitch types;
Näistä todennäköisesti siis mukaan tulevat ne säännöt, jotka liigapelaamiseen soveltuvat, mutta se selviää vasta sääntöjen saavuttua.
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

TÄÄLTÄ löydätte nyt välilehdiltä paikan omille rostereillenne. Palautus viimeistään la-su välisen yön aikana. Lohkot ja otteluparit arvotaan sunnuntaina.

Tällä hetkellä osallistujia on 16 ja koska tähtäimessä oli hieman lyhyempi liiga, niin joukkueet jaetaan mahdollisesti neljään lohkoon. Lisäksi koska tämä on testausten liiga, niin voipi olla, että läimäisemme lohkovaiheeseen kaksi kierrosta (Double Round Robin) eli kaikki pelaavat kahdesti kutakin oman lohkonsa vastustajaa vastaan. Grudge-matseja on toivottu, joten nyt tulisi tilaisuus siihen! (Tämä suunnitelma voitiin onneksi jo dumpata osallistujien toiveesta) Käytännössähän tämä tarkoittaa kuutta lohkomatsia ja sitten alkavat pudotuspelit, mikä kuulostaa ihan rentouttavalta pituudelta lohkoihin. Mutta mitään ei ole vielä hakattu kiveen tässähän ehtii vielä kourallinen joukkueita tulla lisää ja kohta mietimme kaiken uusiksi.

Lisätty myös maininta värikoodeista, jos kaipaa helpotusta joukkueensa pelaajien erottamiseen toisistaan:
Furinji kirjoitti: La 06.05.2017 23:39 * Koska miniatyyreistä tulee saada helposti selvää, mikä pelaaja on kyseessä, niin kannustamme käyttämään EuroBowlin säännöistä löytyviä värikoodeja baseissa, varsinkin convertoiduissa joukkueissa. Kaikki tiimit eivät näitä tarvitse, mutta jos yhtään omat napit arveluttavat, niin suosittelemme näiden värien maalaamista basejen reunuksiin.
EuroBowl kirjoitti:We encourage you to use the following color coded bases:
Grey/none: Lineman
Red: Blitzer
Green: Blocker
White: Thrower
Yellow: Catcher, Runner
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

No niin kunkin kolme ensimmäistä peliä löytyvät nyt tuolta liigan "excelistä" eli TÄÄLTÄ. Tuonne siis myös vielä puuttuvat Rosterit ja aikanaan, kun peli on pelattu, niin merkitään myös tulokset.

Käytännön jutukkeita:
* Kukin pelipari sopii pelinsä miten tykkää.
* Jos kummallakaan peliparista ei ole lautaa, niin ensi viikolla ehtii vielä Pelikaupan laudalle ja lainaan voi toki lautoja kysellä. Harkkari/Harri ainakin sanoi jo, että hänellä on ylimääräisiä. (Ja mulla on kans myynnissä yksi matto, jos joku haluaa. Köhköh)
* Aikaa on tosiaan kaksi viikkoa kullekin pelille.
* Ensimmäistä viikkoa ei kuitenkaan vielä lasketa, eli ensimmäinen peli täytyy siis olla pelattuna viimeistään 11.6.
* On pelaajien oma velvollisuus merkitä pelin tulokset taulukkoon oman pelinsä perään. (Tulos, Gate, Winnings) Yleensä tämän tekee voittaja, koska hän haluaa varmaan pisteensä. Pisteitä tai rahaa ei virallisesti tietenkään heru, jos niitä ei ole tuloksiin merkitty. Duh.
* Jos näyttää siltä, ettei ehdi peliään pelaamaan, niin miehekkäintä on antaa luovutus vastustajalle ajoissa.
* Seuraavan kierroksen pelin saa pelata heti, kun molemmat pelaajat ovat pelanneet kaikki edeltävät kierroksensa.
* Uusi kierros alkaa virallisesti pyöriä seuraavana maanantaina sen jälkeen, kun kaikki pelit on pelattu tai kierroksen aika loppuu.
* Tollanen sopimisketju on kans.

Palkinnoissa on tiedossa ainakin muutama joukkue ja nippu yksittäisiä figuja, mutta tästähän sitä tottakai taistellaan:

Kuva
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

Niin juu maksuista eli kiikuttakaa vitosenne jollekin Pöllökarhut ry:n hallituksen jäsenistä. Tässä liigassahan heitä on siis Petteri (eli minä), Eerik ja Juha.
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

Meni vähän uusiksi parin uuden pelaajan myötä. Luovuttiin neljästä lohkosto ja arvottiin vanhat lohkot yhteen, joten ensimmäisen kierroksen peliparit pysyvät kuitenkin samoina.
Avatar
syrja
Viestit: 2919
Liittynyt: Su 06.05.2007 04:17
Paikkakunta: Pori

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja syrja »

Koska kaikilla ei ole death zone lisäreitä. Niin selkiytetään muutama juttu:

Special play cards:
Isomman valuen omaava ottaa yhteensä 3 korttia (mistä tahansa pakasta). Ja valitsee niistä 2. Sen jälkeen toinen nostaa 3 ja valitsee 2. Jos valuet on samat niin nopalla sitten järjestys.

Spiralling expences (eli team value = joukkueen ekstra kulut):
TV <1750000 = 0 gc
TV 1750000- 1890000 = 10000gc
TV 1890000- 2040000 = 20000gc
TV 2050000- 2190000 = 30000gc

Expencive mistakes (jos on säästöjä niin voi tulla kökköö):
Säästössä = D6 heitto
100k-190k = 1-2: menettää d3x10k, 3-6: ei mitään
200k-290k = 1: puolet säästöistä lähtee (pyöristys ylös), 2-3: d3x10k, 4-6: ei mitään
300-390k= 1: tilille jää 2d6x10k, 2: puolet pois, 3-4: d3x10k, 5-6: ei mitään
400-490k= 1-2: tilille jää 2d6x10k, 3=puolet pois, 4-5: d3x10k, 6: ei mitään
500k+ = 1-3: tilille jää 2d6x10k, 4: puolet pois, 5-6: d3x10k lähtee pois

Kun nämä on vahvistettu. Niin ne liitetään aloitusviestiin.
Peli on peli. Voi mennä hyvinki
Silti kaikki on paskaa paitsi kusi.
gaist
Viestit: 31
Liittynyt: Pe 31.07.2015 20:00

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja gaist »

Kauden avausottelu!!

New Gork Bosses kohtasivat Neoromantikot. Lipertävät linnut säestivät lempeää kesätuulta joka hyväili lihaksikkaita vartaloita. Yleisö hurrasi. Tunnelma oli niin huipussaan ja kaikki niin innokkaita että örkit tulivat kentälle ennenaikaisesti, ennen kuin neoromantikot olivat ehtineet edes suorittaa alkuvalmisteluita...

Siitä tunnelma nopeasti kehkeytyikin sykkiväksi sikermäksi joukkueiden sulautuessa toisiinsa ja toistensa lomaan sulavasti ja autaumuksella. Palloa tärkeämmäksi osoittautui sielujen yhteinen kohtaaminen ja tämän sanattoman liiton räjähtävät fyysiset ilmaukset. Sammy Tee, susikaksikon vaaleaverikkökin joutui huilaamaan toiseen puoliakaan asti, ja jossain vaiheessa Johnny C sai riittävän monesti Will Beautyulta, örkien mitä miehekkäimmältä peikolta, että katsoi parhaakseen vetäytyä loppuillaksi lepäämään. Tiettävästi jossain vaiheessa Jerel, tuo goblineista mainioin, teki myös niin läheistä tuttavuutta Ozzie Wildin - tuon kauttaaltaan karvaisen tummaverikön kanssa - ettei taida kävellä vielä seuraavassa matsissakaan.

Huomaavaisena ghoulina Tommy K kyllästyi jaloissa pyörivään palloon johon useampikin pelaaja kompastui, ja toimitti sen örkkien päätyyn pois jaloista.

Mutta örkit ovat todella maineensa veroisia. Kun toinen puoliaika alkoi, halusivat örkit lisää, ja samaa, ja enemmän! Neoromantikoilta, vaikka potria poikia ja tyttönen ovatkin, alkoi jo puhti loppumaan ja moni makoilikin nurmella hiestä märkänä ja rinta hengästyksestä värähdellen. Tanssijat alkoivat hajaantumaan, osa kohti neoromantikkojen päätyä mutta onneksi hyvin epätodennäköinen mutta ah niin sulokas syöttö Emmie Geeltä takaisin örkkien puolelle sai juhlat jatkumaan vielä muutaman vuoron, jonka päätteeksi Tommy K toimitti pallon örkkien hyllylle jo toisen kerran.

Ja vieläkin örkit olisivat haluneet juhlia, mutta Neoromantikot joutuivat toteamaan että huilaamaan on päästävä ja jättivät viimeiseksi yhdeksi vuoroksi vain kolme juhlahuumaisinta zombiaan örkkien kanssa tanssimaan. Emmie Geekin löysi lopulta itselleen komean örkki-hunkin joka hänet todellakin tyrmäsi. Epäilemättä heidän juhlintansa ei aikamerkkiin loppunut.

2-0 Neoromantikoille. Casualtyt örkeille 2-1, 80k-20k Neoromantikoille, jotka sääntöjensä turvin kutsuivat tuleviin juhliin mukaan Perdita Robynin Emmie Geen kaveriksi.

Toivotaan että seuraavan kerran kun örkit kohtaamme jaksamme juhlia ja halia kunnolla loppuun asti! Tommy M on ainakin hyvällä mallilla valmistautumassa siihen.

XOXO
-MAX INCROYABLE

“Ja sitten kun olet unohtanut surusi (ihminen unohtaa surunsa aina), niin olet iloinen siitä, että olet tuntenut minut.”

-Antoine de Saint-Exupèry, Pikku Prinssi-
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

Kaikkien kierrosten kaikki otteluparit löytyvät nyt Taulusta.

Koitetaan sääntöpakettia tässä vielä vähän selkeyttää, että ei tulisi turhaan sekaannuksia. Aikataulu vähän haastava ja kun vasta saatiin uusimpia sääntöjä käsiin, joten pyydämme kärsivällisyyttä ja tottakai, jos on tällä hetkellä jotain epäselvyyksiä, niin kysykää pois vain.
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

No niin arvon herrasväki, jos on pelipäivä ja paikka hakusessa, niin olkaas kuulolla silmien kanssa. uknow. Ensi tiistaina eli 20.6. on pelipäivä Porin Pelikaupan tiloissa kello 15.00-n.19.00. Sasu on luvannut isännöidä. Joten jos ei ole ideaa pelipaikalle ja seuraava peli on sopimatta, niin tässä on helppo tilaisuus tarjolla. Lautoja saadaan varmasti järjestettyä lisää paikalle, kunhan väki huutelee peleistään.

B-lohkon Örkit ja Wood Elfit ainakin kohtaa silloin ja otan varmaan oman laudan mukaan, niin Pelikaupan kappelekin yhä vapaalla jalalla.

Ja jossei omaa peliä osu kohdalle, niin voi toki silti tulla ihmettelemään ja seuraamaan ja kasvattamaan joukkueiden fan factoria
gaist
Viestit: 31
Liittynyt: Pe 31.07.2015 20:00

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja gaist »

Toinen tuleminen.

Päivä alkoi kuumana ja hiostavana, mutta pallon lentäessä ensimmäistä kertaa ilman halki tanner siirtyi varjoon ja lämpötilasta tuli pallopeleihin parahultaiseksi. Neoromantikkojen kehotuksesta Khorne potkaisi ottelun ensimmäisen maalin.

Kuulemma tapaaminen Khornen lihaksikkaiden ja myskintuoksuisten hunksien kanssa oli jonkinlaisen pallopelin tiimoilta, joten Neoromantikkojen suunnitelma oli hoitaa pallottelu alta pois mahdollisimman nopeasti. Tietysti taktiikasta luovuttiin heti, kun tilaisuus päästä halailemaan Khorne Skulltakerseja oli liian houkuttelevaa. Palloon ei edes koskettu ennen Neoromantikkojen kakkosvuoroa koska innokas halailu katkaisi vuoron ennenaikaisesti (se on kuulemma yleinen ongelma eikä siitä kannata huolestua) ja siinä vaiheessa selkeä osa joukkuetta makoili jo nurmella kutsuvasti Khornen poikia katsellen.

Pallonkantajakin pääsi välillä painimaan Khornen poikain kanssa pitkin nurmea, ja hetken jo näytti siltä että suunnitelma pitäisi hylätä. Khornen häkki saatiin häkitettyä ja kun pallonkantaja epäonnistui väistössä Johnny K sieppasi pallon heitti sen Endzonella odottelevalle Tommy M:lle.

Tiimin uusi jäsen, Perdita Robyn ilahdutti Beastman Masouria intiimillä halauksellaan niin kovasti, että vei Masourin sydämen. Kuvaannollisesti mutta myös kirjaimellisesti. Masour päätti sillä hetkellä jatkaa Neoromantikkojen riveissä.

Khornelle jäi vain muutama vuoro vastata, ja vaikka petopojat pääsivätkin puskemaan muurin läpi helposti, sai Wild Ozzie pysäytettyä Khornen etenemisen ja tasoitus-TD:n kaatamalla pallonkantajan lähelle laitaa. Valitettavasti ainut toimeton Neoromantikko lähietäisyydessä oli zombie Walt "Savage" L, joka ryntäsi apuun. Lähes yli-inhimillistä tasapainoa osoittaen hän otti ei vain yhtä vaan kaksi (2!)* lisäaskelta päästäkseen palloon käsiksi. Valitettavasti Waltin kädet olivat temmellyksestä yhä vaseliinin peitossa joten pallo lipsahti sormista liian aikaisin. Enää olisi vaadittu onnistunut long bomb vihollisten yli (+ehkä catcheriltä yksi go for it) ja touchdown olisi ollut purkissa.

Toinen puoliaika alkoi Neoromantikkojen potkulla. Khorneja oli kentällä yhä huomattavia määriä, vaikka Neoromantikoilla olikin enemmistö yhden Beastmanin vaihdettua leiriä, ja Johnny C:n toimiessa varamiehenä.
Khornen alivoima jätti laidat suojattomiksi, ja nopeat juoksijat pääsivätkin puskemaan molemmilta laidoita läpi, ja kun Khorne epäonnistui syöttämään palloa pois, saivat Neoromantikot napattua pallon ja siirrettyä sen turvaan lähelle Khornen päätyä, ja seuraavalla vuorolla oli vain pari helppoa tanssiaskelta maaliin ja Tommy M teki liigan neljännen alakosketuksensa.

Khornet päättivät keskittyä siihen mitä olivat tulleet tekemäänkin, ja Neoromantikkoja alkoikin päätyä dugouttiin, joko lasarettiin koottavaksi kaikenlaisten repeämien ja venähdysten takia, tai sitten necromancereiden nopeasti paikattuina odottelemaan uutta tilaisuuttaan.

Neoromantikkojen ylivoima muuttui selkeäksi alivoimaksi kentällä.

Wild Ozzie koki toveruuden Khornen kanssa niin vahvasti, että päätti pitää sapattia seuraavan matsin verran. Valitettavasti puolituiset pääsevät nauttimaan vain yhdestä ihmissudesta. Valitettavaa, mutta puolituiset varmasti ilahtuvat kuullessaan että se myös laskee neoromantikkojen team ratingia 120k:lla.

William B:n, tuon kävelevistä raadoista mitä mukavimman, sydän kirjaimellisesti pakahtui Khornen kosketteluista - niin paljon ettei edes allekirjoittanut saanut häntä enää virvoitettua aromaattisista öljyistä ja ruusukylvetyksistä huolimatta. Onneksi uusi Beastman Masour oli jo hetkeä aikaisemmin löytänyt etsimänsä Neoromantikkojen avoimesta povesta, ja liittynyt kesken ottelun uusiin riveihin. Täten kollektiivi pysyy tusinan kokoisena, mikä on tietysti mukavaa että pukuhuoneessakin kaikille löytyy oma pari.

Ottelun viime metreillä Khornetkin saivat pallon maalilinjan läheisyyteen, ja vaikka Sammy Tee yrittikin rynnätä paikalle hakemaan eksyneitä ilakoitsijoita takaisin keskikentälle, pysäyttivät muut Khornet hänet jo heti alkuunsa. Khornet kävelivät pallon kanssa maaliin viimeisellä vuorollaan.

Neoromantikoille jäi yksi vuoro, jonka aikana yksi beastman saatiin menemään alas ja Emmie Bee sai Mighty Blownsa(da-thum-tsssh).

2-1, gatet 17k-10k, palkkiot tasan 60k-60k niinkuin kuuluukin.


XoXo
Max Incroyable* Yksikin lisäaskel osoittautui ghoulille ylivoimaiseksi esteeksi, rerolleista huolimatta, kumpanakin puoliaikana.
gaist
Viestit: 31
Liittynyt: Pe 31.07.2015 20:00

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja gaist »

Olkoot kaikki ongelmasi pieniä, sanoi katollinen pappi toiselle.

Neoromantikot vastaan Aces of Spades.

Aurinkoisen kesäpäivän kunniaksi nurmikentän laidalle oli kokoontunut Neoromantikkojen lisäksi myös lapsi-ryhmä puutuneine (ba-dum-thsss) holhoojineen kesäpiknikille. Ruoan tuoksua verukkeenä käyttäen romantikot lähestyivät katrasta, ja haluaisivatko pojat vähän leikkiä pallon kanssa. Herttaiset vintiöthän ehdotuksesta innostuivat ja halusivat kaikki päästä mukaan leikkimään.

Neoromantikot potkaisivat pallon poikain päätyyn, mutta koska kävi nopeasti ilmeiseksi etteivät nämä osanneet edes pallonkäsittelyn perusteita, päättivät romantikkojen nopeimmat rynnätä apuun näyttämään mallia. Tenavat luulivat että kyseessä olikin uusi leikki ja seurasi monen vuoroparin mittainen sekaannus keskenkasvuiset natiaiset hyppivät milloin kompuroiden karkuun, milloin yrittiväät syliin porukalla, ojennellen ja heitellenkin palloa toiselta toiselle. Lopulta rasavilleihin saatiin kuitenkin sen verran kuria että pääsivät katsomaan vierestä kun Perdita Robyn nappasi pallon, syötti Sammy Tee Colerizzzille joka kantoi pallon maaliin asti.

Sitten palattiin alkuasetelmiin ja katsottiin olisivatko tenavat oppineet esimerkistä. Valitettavasti eivät. Sitten natiaiset vaativatkin jo taukoa uutta piknikkiä varten. Kaksi tenavaa olivat loukkaantuneet neoromantikkojen opetusyrityksistä ja kieltäytyivät jatkamasta peliä.

Seuraava puoliaika alkoi uudella opetus-hetkellä. Pallo saatiin suhteellisen nopeasti kuljetettua puolituisten päähän ja siitä Perdita Robyn kantoi maaliin asti, selittäen koko ajan pelin sääntöjä heskittymishäiriöisille rasavilleille. Tässä vaiheessa useampikin nulikka alkoi menettämään mielenkiintoaan peliin ja siirtyivät piknik-viltille hengähtämään. Yhteensä kesken luovuttaineita oli kuusi, miltei puolet nassikoista.

Mutta osa opeista näytti menevän jopa perille asti, ja puutuneiden holhoojien avustuksella yksi tenavista sai ilmalennon päätteeksi juostua jopa maaliin asti. Mahtavaa. Neoromantikot onnittelivat itseään siitä, että tämä pallopelaamisen perinne pidetään yhdessä hengissä.

Kaikki säännöt eivät olleet kyllä meneet perille asti - ryhmä nulikoita kampitti Sammy Tee Colerizzzin ja kun tämä oli maassa ryntäsivät kkimppuun sääntöjen vastaisesti ja solmivat hänen häntänsä hengännauhoihin kiinni eikä solmua saatu auki ennen driven loppumista. Mutta hassutteluahan kun peli oli niin ei moisesta viitsitty antaa sen kummempaa rangaistusta. Nulikat myös pyörivät jaloissa härnäämässä ja häiriköimässä, ja vaikka kuinka Neoromantikot yrittivät näyttää kolmannen kerran esimerkkiä maalinteosta, niin tenavat eivät viitsineet kuunnella tai keskittyä sen vertaa että demonstraatiota olisi viitsitty tehdä.

Yksi luovuttaneista natiaisista olisi halunnut liittyä Neoromantikkoihin, mutta klubin perustuskirjassa olisi merkitty sisäänpääsyaatimuksiin minimi-mitta jota Poika ei täyttänyt vaikka kuinka yritti itseään venyttää ja hieroa. Boy Strange, tuo päävalmentajista ja neoromantikoista mitä mainioin kuitenkin heltyi ja lupasi yrittää vielä pojan kanssa kahdestaan. He siirtyivät valmentajan huoneeseen, mutta kun sekään ei auttanut niin nassikasta otettiin mukavimmat osat, samoin kuin edellisissä juhlista mukaan lähtenyt Nurgle Skulltakersin beastmanista, ja näistä yhdessä kasaan kursittiin uusi flesh golem neoromantikkojen rivejä vahvistamaan. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi PeyBey Shelleyn.

Maalit 2-1, 15k - 14k gate, 6-0 casualtyt, 80k - 40k winnings.
gaist
Viestit: 31
Liittynyt: Pe 31.07.2015 20:00

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja gaist »

Neoromantikkojen maine vapaamielisja innokkaasta kokeilunhaluisuudesta on kiirinyt kauas, ja juhlakutsuja satelee jo maailman ääristä. Yksi kutsuista erityisesti herätti juhlakansan mielenkiinnon, varsinkin kun kirjeen oli lähettänyt 11 ylimielistä äpärää. Niinpä tapaaminen sovittiin nopeasti.

Pettymyksen määrä oli melkoinen, kun romantikot tajusivat tehneensä useammankin käännösvirheen kutskukirjettä lukioissaan - paikalle ilmestyi urheilujoukkue, joista yhden yksikään ei ollut päihteiden vaikutuksen alaisena, tai edes joulutonttu. Tämän lisäksi he halusivatkin pelata pallolla. No, kun kerran paikalle oltiin saavuttu, totesi neoromantikkojen mainio johtaja Max Incroyable, kai tuota pallotteluakin voisi kokeilla. Ainahan joukkueurheilu yhdistää, ja ehkä kentällä saisi solmittua fyysistäkin toverillisuutta kanssapelaajien kanssa. Sääkin oli mukava, vaikkakin uhkaavan epävakaa.

Reiluuden nimissä haltiat antoivat neoromatikkojen hoitaa ottelun avauspotkun, jonka aikana myrskypilvet ja sokaiseva aurinkonpaiste ehtivät jo vilahtaa kentän yllä mutta tasoittuivat taas miellyttäväksi pelisääksi. Haltiat nopeasti ryhmittyivätkin keskikentän tuntumaan, ilmeisesti suunnitelmanaan syöttää pallo lähitulevaisuudessa neoromantikkojen ylitse ja sieltä kuljettaa se maaliin. Neoromantikkojen alttius fyysiseen läheisyyteen ja näiden intiimi tuttavallisuus tosin yllättivät haltiat, ja useampikin haltia lankesi nurmikentälle makoilemaan.
Pallo saatiin kyllä neoromantikkojen takakentälle, mutta kun muut romantikot saivat raivattua tarpeeksi tilaa ryntäsi Sammy Tee Colerizzz räjähtävällä nopeudellaan ja taklasi pallonkantajan. Pitkäkestoinen painiottelu oli Neoromantikoille paljon mieluisampi vaihtoehto.

Mitä he saivatkin yllin kyllin. Ensimmäisestä puoliajasta kolme neljäsosaa meni keskikentällä pallon ympärillä tanssiessa ja painiessa. Pari haltiaa jopa keskeyttivät vammojaan valitellen (toinen jopa raahattiin elottoman näköisenä kentältä mutta kuulemma joukkueen apteekkarilla oli jotain taikajuomaa joka elvytti pelaajan. Neoromantikkojen lokinvaisto heräsi mutta haltiat eivät suostuneet jakamaan). Jäljelle jääneet haltiat olivat hiestä liukkaita ja pääsivätkin puikkelehtimaan melko vapaasti neoromantikkojen syleilyistä, mutta yllättävän usein kompastelivat sitten omiin jalkoihinsa avoimella kentällä. Lopulta, Wild Ozzie sai pallon ja sai sen vaivoin kuljetettua haltioiden päätyyn.

Uusi potku, ja haltioiden kokenut valmennusryhmä sai valettua heihin uutta puhtia.

Haltioilla oli vain vähän aikaa vastayökkäykseen, ja he onnistuivatkin murtamaan läpi neoromantikkojen linjan, ja kaatamaan takakentän puolustuksen mutta pallonkantaja kompastui jalkoihinsa viimeisillä metreillä.

Toinen puoliaika alkoi haltioiden potkusta. Neoromantikot olivat ihasteleet haltioiden joukkuepeliä, ja erityisesti taitavaa ja sulokasta heittotaitoa. Joten sitähän pitäisi kokeilla. Tietysti kokemattomuus näkyi ja pallo päätyi nurmikolle. Se hidasti neoromantikkoja hieman, mutta haltioiden alivoima,ja tyttömaisen heikot läpsäytykset mahdollistivat päättäväisen puskun läpi äpärä-rivien ja uuteen, taas kerran väärintulkittuun käännöskukkaseen eli "alakosketukseen". Kuulosti paperilla mielenkiintoisemmalta kuin se on oikeasti. Uusi potku ja sää oli taas vaarassa vaihtua. Onneksi ei.

Tällä kertaa haltioiden syötöpeli onnistui, ja pallonkantaja sai sekä väistettyä neoromantikot että pysyttyä jaloillaan maaliin asti. Neoromantikkojen viimehetken vastahyökkäs kaatui uuteen epännistuneeseen syöttö-yritykseen, ja jäljelle jäi vain keskikentälle jätettyjen kolmen haltian selkään taputtelu porukalla. Vakavammilta vammoilta säästyttiin.


XOXO
-Max Incroyable

Eli Necromancerit vastaan high elf. Maalit 2-1, casualtyt 2-0 Necrojen hyväksi. Rahat 30-60 Elffeille.
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

TAULUKOISTA löytyy nyt pudotuspelien paritukset, sääntötarkennukset ja palkinnot.
Avatar
Jopotzuki
Viestit: 775
Liittynyt: Ke 03.01.2007 17:11
Paikkakunta: Napapiiri/Beyond the Wall

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Jopotzuki »

Moro, menee vähän ohi aiheesta, mutta on silti niin lähellä. Olisiko porukalla kiinnostusta pelata boulia turnausmuodossa? Yksi päivä, 4 peliä, sijaintina Suomen Turku. Helsingistä olisi ainakin tulossa porukkaa paikalle. Mainostan myös Tampereelle. Pelit pelattaisiin ehkä jossain laitakaupungin ravintolassa, missä olisi meille tilaa. Marras/joulukuussa ehkä.

Turnausboulissa pelataan kaikki pelit samalla joukkueella, mihin on saanut ostaa skillejä ukoille x-määrän. Spptä ei kerätä ja injuryt paranee aina pelin jälkeen. Tarkoitus on siis vain voittaa pelejä, miestappioista välittämättä. Kiinnostaako?
Dolmot kirjoitti:Tällä kertaa se on Bloodthirstor, Lordor of Mordor.
Avatar
Furinji
Viestit: 2833
Liittynyt: To 28.08.2003 18:44
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Furinji »

Jopotzuki kirjoitti: Ma 23.10.2017 22:35 Moro, menee vähän ohi aiheesta, mutta on silti niin lähellä. Olisiko porukalla kiinnostusta pelata boulia turnausmuodossa? Yksi päivä, 4 peliä, sijaintina Suomen Turku. Helsingistä olisi ainakin tulossa porukkaa paikalle. Mainostan myös Tampereelle. Pelit pelattaisiin ehkä jossain laitakaupungin ravintolassa, missä olisi meille tilaa. Marras/joulukuussa ehkä.

Turnausboulissa pelataan kaikki pelit samalla joukkueella, mihin on saanut ostaa skillejä ukoille x-määrän. Spptä ei kerätä ja injuryt paranee aina pelin jälkeen. Tarkoitus on siis vain voittaa pelejä, miestappioista välittämättä. Kiinnostaako?
Aina välillä meilläkin turnausmuotoisesta bowlista puhutaan, mutta ei se oikein tahdo saada kiinnostusta osakseen. Suurin osa pitää vain liigamuotoista bowlia ainoana oikeana Blood Bowlina, osan mielestä kolmekin peliä bowlia päivässä alkaa olla liikaa ja osa ei halua käyttää rahaa turnausmatkustamiseen (ainakaan enempää kuin jo käyttävät). Että vähän heikon vastaanoton tuntuu täällä saavan muut kuin liigat. Saattaisi täältä ehkä joskus joku osallistuja irrota, mutta sen enempää kiinnostusta ei tunnu ikävä kyllä löytyvän.
Avatar
Jopotzuki
Viestit: 775
Liittynyt: Ke 03.01.2007 17:11
Paikkakunta: Napapiiri/Beyond the Wall

Re: Blood Bowl-liiga 2017

Viesti Kirjoittaja Jopotzuki »

Nyt ois Boulia Turuus!

viewtopic.php?f=11&t=117625
Dolmot kirjoitti:Tällä kertaa se on Bloodthirstor, Lordor of Mordor.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pori”