Onko Savonlinnassa elämää?

Savonlinnan peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Ninjapiraatti
Viestit: 252
Liittynyt: Ti 28.02.2017 10:37

Onko Savonlinnassa elämää?

Viesti Kirjoittaja Ninjapiraatti »

Tässä kaukaisten teinivuosien jälkeen uudelleen heränneenä harrastuksen pariin tiedustelisin, että onko Savonlinnan seudulla vielä figupelaajia? 40kta tässä olisin aloittelemassa pelaamaan.
Avatar
ile
Viestit: 1467
Liittynyt: Pe 01.05.2009 02:01
Paikkakunta: Helsinki | Malminkartano

Re: Onko Savonlinnassa elämää?

Viesti Kirjoittaja ile »

Onko Savonlinnassa mitään fantasia-alan armeijapeliharrastusta?

Kings of War tai The 9th Age lähinnä mielessä. Empire toimii myös renessanssi-armeijana, jos sellaista pelailua löytyy.

Lusin pari-kolme viikkoa mökillä Pieksämäellä, ja mietin, kannattaisiko ottaa armeija mukaan.

-ile
abuabu
Viestit: 11
Liittynyt: Ma 15.08.2011 23:34
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Onko Savonlinnassa elämää?

Viesti Kirjoittaja abuabu »

En itsekään ole täältä Savonlinnasta mitään peliporukoita löytänyt tässä muutaman vuoden aikana joten harrastuksen pelailupuoli on jäänyt melko vähäiseksi omalla kohdallani. Kaikki fantasiapuolen pikku-ukot tuli pistettyä rahoiksi mutta 40k:ta löytyy, että mikäli sikäli pelailut kiinnostaa ja paikkakin jostain löytyisi niin kyllä täällä ainakin yksi pelaaja on. :P
Ninjapiraatti
Viestit: 252
Liittynyt: Ti 28.02.2017 10:37

Re: Onko Savonlinnassa elämää?

Viesti Kirjoittaja Ninjapiraatti »

Fantasiapuolelta löytyy kyllä pienet sekalaiset armeijat, mutta ei sääntöjä tai harmainta aavitusta miten niillä tulisi pelata eli sen suhteen ainakin omalta osalta fantsupuoli on (toistaiseksi) jäissä.

40K:n puolelta alkaa muotoutuu pieni kokoinen armeija Imperial Guardia niin ainakin näin alkuun 500 pisteen pelit onnistuisi, ehkä jopa 1000 pistettä, ja hiljakseen tätä kasvattelen. Tälläkin saralla olen täysin noviisi, aikasempia pelejä on nolla. Kasiedikan sääntöjä tässä oon ihmetelly ja koettanut opetella. Jos ei haittaa täysin nyypän opettaminen ja ohjaaminen niin ainakin jonkinlaista peliseuraa meikästä saisi.

Pelipaikasta sen verran että jos ei muualta löydy jotain paikkaa niin meillä voi mahdollisesti komennella armeijoita. Suht iso pöytä löytyy keittiöstä, mutta maastoa ei niinkään. Lisäksi asun maaseudulla, noin 15-20 minuutin ajomatka keskustasta.

Mutta voidaan tarkemmin sopia YV:llä käytännön asioista tai tässäkin jos siltä tuntuu.
vaderi
Viestit: 11
Liittynyt: La 21.02.2015 21:47

Re: Onko Savonlinnassa elämää?

Viesti Kirjoittaja vaderi »

Hoi hoi!

Hieman pitää "upata" Savonlinna sektoriakin. Eli onko täällä päin nykyään liikehdintää figuilun ja pelailun saralla? Meillä on nyt 2-3 henkilön poppoo ja pelinä toiminut tällä haavaa w40k Kill Team. Toki olen ymmärtänyt että ainakin yksi meistä omaa myös laajemman kirjon w30k, w40k jne.

Nostakaa rohkeasto päätä te uinuvat, mikäli savon suunnalla on pelaajia, tai edes kiinnostuneita harrastuksesta, ikään ja sukupuoleen kahtomatta. Mielellään jelpitään ja aina ollaa löydetty paikka pelata ja kokoontuakin pelaamaan muun harrastamisen ohella.

Ja Savonlinnan kirjastossa on nyt 4.11.2019 alkaen myös sisäänkäynnin paikalla näyttteillä harrastuksen hengentuotteita, saa käydä ihmettelemässä että mitä kummaa se tämä touhu sitten on.

Kiitän ja kumarran
Ninjapiraatti
Viestit: 252
Liittynyt: Ti 28.02.2017 10:37

Re: Onko Savonlinnassa elämää?

Viesti Kirjoittaja Ninjapiraatti »

Tässä vaderin kaa tuli hommailtua sitte Necromundaankin jengit ja rensselit ni sitäkin täällä tullaan pelailee!
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Savonlinna”