Pelikerhoa tänneppäin!

Savonlinnan peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Buhrdur
Viestit: 481
Liittynyt: Ke 23.08.2006 19:24
Paikkakunta: Savonlinna

Pelikerhoa tänneppäin!

Viesti Kirjoittaja Buhrdur »

Eli onko ketään kiinnostunutta pelikerhoa järjestämään tai muuten ideoita tällaiseen. Löytyykö edes kiinnostusta?
Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pelikerhoa tänneppäin!

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Tuota... En tiedä, onko "kerho" kovin hyvä idea, mutta todellakin jonkinlaista pelittelyä voisi järjestellä. Jos jostain saisi tilat, joissa pelata isommalla porukalla, niin hyvä olisi.
- 13
Hollo
Sotavasaran WHFB-tarinamestari
Viestit: 1147
Liittynyt: Su 29.09.2002 23:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pelikerhoa tänneppäin!

Viesti Kirjoittaja Hollo »

Varsinainen kerho on minunkin mielestäni melkolailla sellainen turhaa säätöä vaativa homma, mikäli nyt ymmärrämme kerhon käsitteen samalla tavalla. Kerhotilat maksavat, ja oma olematon palkkani ei moiseen ole tällä hetkellä menossa, enkä usko, että teillä muillakaan olisi vielä koululaisina, joilla ei liene vakituista tulonlähdettä, olla hirveämmin laittaa rahaa moiseen.

Järjestäytynyt kerhotoiminta vaatiin joissain tapauksissa myös tietääkseni vanhemman ihmisotuksen suorittaman vartijasetäkortin (tai jonkun vastaavan. Nimeä en muista kuollaksenikaan.) Tästä en ole varma, mutta ei tämä kylläkään aivan ensimmäinen miinusseikka olisi.

Kolmanneksi voisin örähtää hieman arastikin, että ettekös työ kaikki FB- ja 40k-pelaajat asustele nimenomaan aika lähellä toisianne siellä toisella puolella kaupunkia, joten luulisi teidän niissä merkeissä olevna siellä ihan kohtuullisen hyvä kokoontua. Itse sain tuon FB-armeijani viimeinkin kaupattua poies, joten se peli on pelattu minun osaltani lopullisesti poies päiväjärjestyksestä, enkä usko 40k:ta aloittavani enää koskaan.
Avatar
Nilarakh
Peliporukkavalvoja
Viestit: 1508
Liittynyt: Ma 11.04.2005 20:45

Re: Pelikerhoa tänneppäin!

Viesti Kirjoittaja Nilarakh »

Ja tämähän ei minulle kuulu, mutta aukaisen suuni kuitenkin...

...eli tuli vain mieleeni huussin mainitsemista vuokramaksuista, että Savonlinna omistaa varmasti nuorisotiloja? Tällaisen vuokraaminen on kuitenkin suhteellisen edullista, varsinkin suurella poppoolla. Esimerkiksi Rovaniemen formaatti on, että pelipäivänä toimii lauantai ja maksuina euro/kerta tai 2e/kuukausi. Täten saamme kasaan summan, joka on asetettu vuokraksemme. (Tässä tapauksessa 72e/lukuvuosi). Viime keväänä kävijämäärämme osoittivat tämän olevan todella helppoa, sillä saimme kasaan päälle 90e, joten tuolla muutamallakin pelaajalla onnistuisi vuokrata suuret pelitilat käyttöön pienien maksujen avulla. Tämä siis van oma mielipiteeni, johon ei tarvitse liittyä mitenkään, ellei niin katso parhaaksi. :)

-Nilarakh
"ytimekäs ja hyvä *näyttää vaemman sormen peukaloa*" - Hovinarri

Cynae-aeaelioe
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Savonlinna”