Uusi alku

Savonlinnan peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Uusi alku

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Kuuluuko jossain kaukana ukkosen jyrinää? Vai ovatko ne sittenkin ne savonlinnalaiset figupelaajat?

Savonlinnan figupeliskene on heräämässä taas ryminällä henkiin. Kaikkihan sitä tietysti osasivat odottaa, eniten minä, koska talven jälkeen taas kevät koittaa ja niinedespäin, mutta joka tapauksessa. ;)
Lähestulkoon täydellisen kuoleman jälkeen näyttää tulevaisuus taas valoisalta. Uusia figupelaajia on liittynyt riveihimme ja innostus nostanut päätään vanhojenkin pelaajien sisällä. Nyt on siis kevätsiivouksen ja uusien suunnitelmien aika.

Ensimmäisenä lienee tärkeintä tietää, ketä kaikkia meitä yhä on koossa ja aktiivisina. Ilmoittautukaahan tähän ketjuun kaikki eläväiset, ja esitelkää tietysti myös itsenne tuolla tiedotteena olevassa esittelylistassa mikäli ette sitä vielä ole tehneet.

Uusista suunnitelmista on myös jo paljon puhuttu, mutta lienee parasta kertoa niistä julkisesti täälläkin.
Ensi syksyksi on suunnitteilla legendaarinen, Savonlinnan ensimmäinen(?) LotR-kampanja. Tarkemmat suunnitelmat ovat vielä huteralla pohjalla, mutta peruskuva alkaa vähitellen selviämään. Samalla tapahtuma toimii helppona porttina harrastukseen uusille pelaajille ja toivottavasti myös yhdistävänä tienä hajaantuneelle vanhalle pelaajakunnalle.
Kesän aikana olisi tavoitteena, että jokainen kampanjaan mukaan haluava saisi koottua mukavan, pienehkön LotR-armeijansa ja opeteltua säännöt valmiiksi syksyistä koitosta varten. Mikä olisi mukavampaa kuin istua kesän aurinkoisina päivinä hämärässä kellarissa figupelipöydän ääressä suunnittelemassa toinen toistaan tuhoisampia taktiikoita vihollisen tuhoamiseksi? Ohjelmassa lienee myös yhteismaalausta ja -pelailua, sun muuta kivaa aktiviteettia, jolla kannustetaan harrastuksen etenemistä ja kerätään innostusta syksyyn.
Koulun alun lähestyessä kaikilla toivottavasti olisikin jo pelikelpoiset armeijat ja tarpeeksi kokemusta pelaamisesta, jotta itse kampanja pääsisi pyörähtämään käyntiin. Suunnitelmissa on pitkälti tarinapohjainen, tunnelmallinen karttakampanja Keskimaan neljänneltä ajalta. Käsittämättömiä käänteitä ja hulluja tilanteita on taatusti luvassa sodan runnellessa jälleen Keskimaata. Olethan sinäkin mukana?

Tarkempaa tietoa kampanjasta tulee myöhemmin, homma on vasta suunnitteluasteella tässä vaiheessa. Ideoita saa kuitenkin heitellä jo nyt.

Näin lopuksi vielä toivotan uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi! Uutta verta kaivattiinkin jo kipeästi, jotta mekin kykenisimme ravistelemaan pölyt yltämme ja nousemaan aktiiviseksi figupelikaupungiksi.
- Kolmastoista aka Elmeri
Avatar
Plästik Dub
Viestit: 389
Liittynyt: Su 20.05.2007 10:41

Re: Uusi alku

Viesti Kirjoittaja Plästik Dub »

Joo, olen hengissä ja LotR-kampanja kiinnostaisi kyllä. Tieto siitä, että pääsee pelaamaan kampanjaa kun on maalannut armeijan,voisi myös kohottaa kadonnutta maalausintoa...
Niin ja pelaan sitten gondorilla ihan että vain tiedetään mitä faktioita saadaan kampanjaan mukaan.

Toivottavasti tämä nyt sitten toteutuu, ettei tästäkin tule jokin "kyllä me sitten joskus se tehdään..."- tyylinen ikuisuusprojekti.
Avatar
Buhrdur
Viestit: 481
Liittynyt: Ke 23.08.2006 19:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Uusi alku

Viesti Kirjoittaja Buhrdur »

Hengissä ollaan, vaikkakin erittäin epäaktiivisena. Ja tosiaan, voisin aloittaa/ jatkaa LotRien keräämistä. Armeijasta en tiedä vielä muuta, kuin että se tulee olemaan Evil tai Good. ;-)
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Savonlinna”