Pelitilan etsiminen aloitettu

Savonlinnan peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Pelitilan etsiminen aloitettu

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Heissun vain kaikki, jotka tätä puolikuollutta aluetta nyt sattuvat lukemaan.

Johtuen pelaajien välillä käydyistä keskusteluista ja foorumeillakin ilmenneistä ajatuksista otin nyt härkää sarvista, ja aloitin mahdollisen yhteisen pelitilan etsimisen Savonlinnasta. Olen ottanut yhteyttä kaupungin nuorisotoimeen figu-, lauta-, kortti- ja roolipelaajien nimissä, tiedustellen mahdollisuutta pelivuoroon jossain nuorisotiloista. Yhteydenoton tein useamman harrastakunnan nimissä useammastakin syystä. Ensinnäkin suurin osa meistä harrastaa myös muita edellämainituista lajeista, emmekä halua tietystikään rajata pelitilan käyttöä näiltäkään harrastuksilta. Toisekseen, nimeämällä nämä kaikki harrastukset mukaan meillä on laajempi pelaajakanta, jolle tilan myöntäminen on selkeästi tarpeellisempaa kuin pelkälle pienemmälle figupeliskenelle. Kolmannekseen, minä haluaisin pelata mahdollisessa tilassa myös munchkinia ja ropettaa ;3

Toivokaamme siis, että etsintäretki tuottaa tulosta ja saamme käyttöömme yhteisen pelitilan, jossa pääsisimme pelailemaan isommallakin porukalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mikäli saamme jonkin tilan käyttöömme, syksymmällä on tiedossa myös maastotalkoot pelipöytätarpeen kattamiseen. Valmistautukaa siis jo henkisesti styrofoamlevyjen, erikeepperin, hiekan ja maalien kohtaamiseen :)
Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pelitilan etsiminen aloitettu

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Homma etenee, ja rattaat lähtivät pyörimään hiljalleen. Sain vastauksen NuTulta, ja kiinnostusta tilojen tarjoamiseen ilmeisesti on. Saamme kuitenkin odotella lisätietoa elokuun loppuun saakka, koska tällöin neuvottelut syksyn toiminnasta on kuulemma käyty.

Toivotaan ainakin parasta :)
Avatar
Buhrdur
Viestit: 481
Liittynyt: Ke 23.08.2006 19:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Pelitilan etsiminen aloitettu

Viesti Kirjoittaja Buhrdur »

Hmm. Olisikohan Seurakuntakeskuksella tiloja? Ainakin biljardipöytä ja pöytäfutis siellä on.
Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pelitilan etsiminen aloitettu

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Lisäinfoa saatu!

NuTu tarjoaisi meille pelitiloja Kellarpellon nuorisotiloista torstai-iltaisin. Vuokra olisi 9,15€ per kerta, eli noin pari euroa per osallistuja, mikäli porukkaa paikalle todella saadaan.

Hankala puoli näissä tiloissa on sijainti. Osa ihmisistä pääsee tänne kulkemaan bussillakin, ainakin mikäli matkakortin omaa, ja joillakin ihmisillä autojakin löytyy kenties kulkemiseen. Joka tapauksessa matkaa keskustasta on sen viitisen kilometriä - ei mahdottomasti muttei ihan niin lähelläkään kuin voisi toivoa.

Olisiko ihmisillä minkäänlaista mielenkiintoa tällaiseen tarjoukseen? Omasta mielestäni tämä kuulostaisi ihan kohtuulliselta, ja olisin valmis tuolla pelailemaan vaikka joka toisen viikon torstai, tai miten sitten sovitaankaan tämä.

- - -

Editoidaan tänne nyt sitten päivitettyä tietoa:
Mielenkiintoa ei löytynyt oikein tarpeeksi, jotta vuokralle löytyisi riittävän varmasti järkevä määrä maksajia. Pidättäydymme ilmeisestikin siis vielä näissä perinteisimmissä pelikokoontumisissa, joita tosin voisi vääntää vähän säännöllisempään ja ulospäinnäkyvämpään suuntaan.
vaderi
Viestit: 11
Liittynyt: La 21.02.2015 21:47

Re: Pelitilan etsiminen aloitettu

Viesti Kirjoittaja vaderi »

Harmi, sillä vaikka itse olen figupelaamisen jo vuosikymmenet sitten jättänyt, on tämä lcg-formaatti lyönyt meikäläiselle läpi. Pelaan siis kasuaalisti (kun ei ole sitä porukkaa) niin warhammer invasionia, warhammer conquestia, doomtown reloadedia kuin ihan pienempiäkin pelejä (rune age, space hulk deathwing, warhammer quest, agot lcg jne.)

Enpä siis edes tiiä, onko Savonlinnassa nykyisin meitä "korttipelaajia" ollenkaan? Jos silloin tällöin löytyisi peliseuraa niin se olisi erittäin tervetullutta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Savonlinna”