Kokoontuminen

Savonlinnan peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Huomio kaikki!

Heti alkuun pahoitteluni, että tiedotus tästä tulee näin myöhään, mutta päätös tehtiin aika lyhyellä aikavälillä. Ensi viikon keskiviikkona, 12. päivä, järjestetään epävirallinen tapaaminen alueen figuttajien ja muiden samanhenkisten harrastajien kesken. Koska osallistujamäärä on vielä hämärän peitossa, ei tarkempia suunnitelmia tapaamisellekaan vielä ole, mutta toivon mukaan pääsisimme suunnittelemaan jo hieman tulevaakin Savonlinnan skenen suhteen.

Näillä näkymin tavattaisiin kello 16 cafe Alegriassa, Puistokadulla. Mukava pieni kahvila, josta saa hyvää kahvia ja joka on sopivan keskustassa. Sieltä voimme sitten tarpeen tullen siirtyä sitten muualle, kenties Taikkarin tiloihin, juttelemaan lisää.

Tärkeimpiä tarkoituksia tapaamisella olisi ainakin yleisesti ottaen tutustua toisiimme ja keskustella yleisluontoisesti siitä, mitä ihmiset toivoisivat tulevilta pelailuilta. Ainakin aiemmin suunnitellusta LotR-kampanjasta pitäisi puhua, kuten myös Ropeconissa päätään nostaneesta ideasta Flames of Warin kampanjamalliseen aloittamiseen. Pelipaikat ja -ajat, sekä pelipöydät maastoineen olisivat myös tarpeellisia asioita, joista keskustella.

Yleisesti ottaen siis tarkoituksena olisi puhua aivan perusasioista, jotka suurimmin meihin lähiaikoina tulevat vaikuttamaan. Skene on ollut niin perhanan pieni ja hajanainen, että nyt aktiivisen pelaajamäärän nopeasti moninkertaistuessa tulee tarvetta pienelle järjestelylle. Kaikkien mielestä olisi varmasti mukavaa päästä joskus pelaamaan vähän enemmänkin.

Keskiviikosta jos on kysyttävää vielä, niin eikun vain kertomaan joko tässä ketjussa, YV:llä, tai vaikka suoraan puhelimella minulta (040 5824981). Alegriaan on helppo löytää. Kartta auttaa paikalle, ja itse kahvila on puistoa vastapäätä olevan puurakennuksen Olavinkadun puoleisessa päädyssä. Kylttejä löytyy matkan varrelta, ja sisään pääsee niin sisäpihan kuin kadunkin puolelta. Mikäli satuit paikalle aikaisessa, suosittelen lämpimästi kahvilan erinomaista Lattea :3

Edit: Vilkaisin tuota karttaa vielä, ja huomasin nuolen olevan hiukan liian pitkällä Olavinkadulta katsottuna, oikealla kadulla kuitenkin. Etteköhän te perille kuitenkin löytäne, vaikkette olisi ennen käyneetkään.

- Elmeri aka Kolmastoista, pöljä joka meni ottamaan epävirallisen vastuun skenen herättelystä :)
Avatar
Buhrdur
Viestit: 481
Liittynyt: Ke 23.08.2006 19:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Buhrdur »

Katotaan jos huomenna vaikka tuliskin(lue. löytäisin) sinne. Saatanpa raahata yhen kaverinkin mukaan.
Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

Doddih, nyt on sitten kokoontuminen pidetty, uusia naamoja nähty, ja monia asioita puitu pintapuolisesti. Kirjaan tähän päällisin puolin talteen, mistä puhuttiin, jotta kaikki jotka paikalle eivät päässeet tietävät myös mistä on keskusteltu.

Pelipöytä- ja pelitila-asioista ei mitään syvällisempää sovittu. Todettiin, että pelitilat tarvitaan ja että niitä tullaan etsimään nyt useammalta taholta mahdollisimman pikaisesti. Myös pelipöytien tarpeellisuus todettiin suureksi (yllätys? :]), joten jonkinlaisia talkoita tosiaan on tiedossa pienellä yhteismateriaalirahoituksella (foamlevyjä, hiekkaa, liimaa, maalia?). Enempää emme näihin asioihin kajonneet, koska muuhun kuin spekulointiin ei vielä tietystikään pystytä.

Vahvistin myös tänään tiedot kahdesta tulevasta kampanjasta - toinen LotRia, toinen Flames of Waria. Näistä lisätietoa myöhemmin omissa ketjuissaan, mutta järjestäminen on nyt siis puolivirallisesti luvattu omalta järjestävältä taholtani.

Yksi uusi idea nousi myös esiin. Tämänhenkinen harrastusskene, vähän laajemmassa näkökulmassa, kaipaisi selkeästi Savonlinnan alueella jonkinlaista promoamista. Ainakin nyt paikallaolleiden keskuudessa ajatus pienimuotoisesta esittelytapahtumasta figu-, lauta-, kortti- ja roolipeleille sai huomattavaa kannatusta, innokkaita järjestäjiäkin näkyi löytyvän. Tästä puhuttiin pidemminkin, miettien mahdollista yhteistyötä lähipaikkakuntien kanssa tätä järjestäessä, tapahtumapaikkaa- ja aikaa, sisältöä ja kaikkea mahdollista. Tästä pitää oikeasti alkaa keskustelemaan tarkemminkin, tapahtumasta olisi varmasti hyötyä koko skenelle mahdollisten uusien harrastajien muodossa.

Hieman juteltiin myös yhdistyksen perustamisen hyödyistä ja haitoista, mutta tätä pitänee tutkia vielä tarkemmin ennen minkäänlaisten päätösten tekemistä. Keskustelu kulki melko paljolti mututiedolla tänään.

Eipä tässä siis ihmeempiä vielä, jutusteltiin mukavia ja siinä sivussa käytiin jotain asioitakin läpi. Nyt kaivattaisiin vielä kommenttia poissaolleilta näihin asioihin, mikäli jotain on sanottavaa. Kohtapuoliin voi alkaa osaa asioista jo tarkemminkin suunnittelemaan, ainakin LotR-kampanja olisi tarkoitus pyöräyttää käyntiin tämän kuun lopussa mikäli vain mahdollista.
Kain
Viestit: 453
Liittynyt: Ma 22.05.2006 10:39
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Kain »

Hienoa, että homma ottaa ensimmäisiä askeleita!!

Suosittelen esimerkiksi tiedutelua kirjaston suuntaan. Olen useissa kirjastoissa nähnyt a) figu- ja maastoesittelyitä sekä b) näihin liittyneitä demotuspelisettejä. Jostain syystä näillä tahoilla on ollut kiinnostusta tällaiseen. Silloin figut voivat olla jossain vitriinissä esillä jonkin aikaa herättämässä mielenkiintoa jolloin demopeleihinkin voi pian saapua porukkaa. Tämähän sitten tietenkin vaatii sitä, että on edustuskelpoisia maastoja ja etenkin figuja!!!

Yhdistyksiä on ennenkin yritetty pistää pystyyn ja vaikka näenkin sen hyvänä asiana niin selvitelkää taustat ja kaikki muu tarkasti läpi. Muistaakseni täälä sotun sivuillakin on puitu näitä asioita esim. tuolla:

http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... ys#p965897

Mutta kuten alussa sanoin, hienoa että alku on luotu ja harmi kun en työkiireiltäni ehtinyt paikalle!!!

Kain
Lisää rakentelusta/pelailusta, Mun blogi
Valdemar
Viestit: 1
Liittynyt: Su 09.08.2009 19:37

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Valdemar »

kuinka suuri kiinnostus porukalla oli flames of waria kohtaan
Avatar
Buhrdur
Viestit: 481
Liittynyt: Ke 23.08.2006 19:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Buhrdur »

Milloinkas seuraava tapaaminen järjestetään?
Avatar
Plästik Dub
Viestit: 389
Liittynyt: Su 20.05.2007 10:41

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Plästik Dub »

Buhrdur kirjoitti:Milloinkas seuraava tapaaminen järjestetään?
Ei luultavasti ainakaan vielä ensi viikolla, koska arkipäivät ovat varmaan suurimmalla osalla ihmisistä kiinni ja viikonloppuna Elmeri on fabassa ja hän on ilmeisesti ollut vähän niinkuin "johtaja" tässä hommassa.
Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

FoWista ei ehditty paljoa puhumaan, kun vain pari pelaajaa oli paikalla. Näillä näkymin meitä on ne neljä henkeä aloittelemassa heti lähiaikoina, ehkä joitain myöhemmin.

Seuraava tapaaminen siirtynee jonkin ajan päähän, ellette sitä itse järkkää. Itse olen ensi viikonloppuna Sotahuuto Fantasy Battlessa boffaamassa, ja nyt tuleva viikko menee suurimmaksi osaksi siihen valmistautumiseen. En usko siis, että itselläni riittää viikkoon aikaa isompiin figuiluihin.
Sitä seuraava viikko ja sen viikonloppu voisi olla aikana otollisempi. Voisin yrittää saada vaikkapa Taikkarilta jonkin luokan käyttöömme, niin pelaaminen olisi mahdollista. Kuinkas monta pelaamaan kiinnostunutta ihmistä sille viikolle löytyisi, ja kuinka monella olisi maastoa ja figuja tuotavana käyttöön (ja mitä)?
Avatar
Plästik Dub
Viestit: 389
Liittynyt: Su 20.05.2007 10:41

Re: Kokoontuminen

Viesti Kirjoittaja Plästik Dub »

LotR:ia voisi olla kiva pelata. Helldoradokin olisi kivaa mutta savonlinnassa on vain 2 pelaajaa; jos Akseli pääsee paikalle niin voisimme jopa demottaa peliä mikäli joku on kiinnostunut.

EDIT: Fabaa voin myös pelata 750p pelin (yksi core ja kenraali minimivaatimuksina) jos täällä nyt on joku joka tätäkin rahasyöppöä pelaa(?).
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Savonlinna”