(Turku) Uusi pelitilamme myös Infinityn pelaajille, toivoo Sotakone

Hae pelin tiimoilta seuraa ympäri Suomen.
HtUnliving
Peliporukkavalvoja
Viestit: 395
Liittynyt: Pe 18.04.2003 11:35
Paikkakunta: Turku

(Turku) Uusi pelitilamme myös Infinityn pelaajille, toivoo Sotakone

Viesti Kirjoittaja HtUnliving »

Sotakone (www.sotakone.fi), tuo moneen soppaan lusikkansa työntänyt miniatyyrikauppa, on nyt avannut Bunkkeri-pelitilansa Turun Linja-autoaseman lähelle ja koska Infinity kuuluu myös valikoimiimme (tällä hetkellä tilaustuote mutta tilataan juttuja aikalailla viikottain), halusin kertoa teillekin että tänne saa aukioloaikoinamme (arkisin 14-20) tulla pelailemaan. Hieman kiinnostusta on itsellä tuohon peliin tutustua samalla. :)

Osoitteemme on Tuureporinkatu 19 C, pihan puolelta pääsee sisälle ja olemme siis lähellä Linja-autoaseman Tuhatjalkaa (kartta: https://www.facebook.com/Bunkkeri-10041 ... /timeline/).

Ottakaahan yhteyttä joko FBn tai mailin kautta myös jos haluatte jotain tilata. Syyskuun loppuun asti kaikki tilaukset ilman postikuluja.
Aiemmin Jan Von Carstein.
"Itse en ole koskaan välittänyt siitä, kuka on taitava pelaaja. Pääasia että liikutellaan nappeja kentällä ja vastustaja ei voita." -amazing slug
Tooninki
Viestit: 551
Liittynyt: To 05.06.2003 19:09
Paikkakunta: Nokia

Re: (Turku) Uusi pelitilamme myös Infinityn pelaajille, toivoo Sotakone

Viesti Kirjoittaja Tooninki »

Ei tuosta ole Rautatieasemakaan kaukana, voisi joskus lähteä kyläilemään.
Iron within iron without, Iron within iron without, Iron within iron without, Iron within iron without, Iron within iron without.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “CB: Peliporukat”