Warmachine/Hordes, Vallejo Model Air, Sparmax - uusia tuoteryhmiä!

Poromagia tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Poromagia.com

Valvoja: Poromagia

Avatar
Poromagia
Poromagia
Viestit: 97
Liittynyt: Ti 03.12.2013 14:20
Paikkakunta: Pasila, Helsinki.
Viesti:

Warmachine/Hordes, Vallejo Model Air, Sparmax - uusia tuoteryhmiä!

Viesti Kirjoittaja Poromagia »

Kuva

Kuten myymälässämme lähiviikkoina vierailleet ovat saattaneet huomata, on miniatyyripelien ja erityisesti Games Workshop -tuotteiden hyllyjärjestyksemme muuttunut. Tämä johtuu uudesta kumppaniyrityksestämme nimeltä War Head, joka on erityisesti miniatyyripeleihin ja harrastetarvikkeisiin erikoistunut yritys. War Head vastaa jatkossa Poromagian Games Workshop -tuotteista ja tuo myös figupelivalikoimaan täysin uusia tuoteryhmiä, kuten Privateer Pressin suositut Warmachine- ja Hordes-pelit, Warlord Gamesin Bolt Actionin sekä Vallejon kynäruiskumaaleja ja -tarvikkeita. Samoin figupeliaiheinen, myymälässä tapahtuva turnausohjelma saa lisävauhtia War Headin ja uusien sunnuntaiaukioloaikojemme ansiosta. Tutut ja uudet tuotteet säilyvät myynnissä myös Poromagia.com-nettikaupassa.

War Head on pääkaupunkiseudun figupiireissä tunnettu toimija Warhammer 40,000 -turnaustensa ja aktiivisen bloginsa ansiosta. Verkkosivustolle http://www.gowarhead.com on dokumentoitu jo vuosien ajan turnausraportteja, kuvagallerioita, armeijalistoja, skenehaastatteluita ja monenlaisia maalaus- ja maastonrakennusartikkeleita. War Head -tiimiin kuuluu kuusi jäsentä, jotka pelaavat monia eri figupelejä historiallisista sääntöjärjestelmistä 40K:n kaltaisiin scifipeleihin. Koko kuusikossa tiivistyy aihepiirin tietotaito yhteensä yli sadalta harrastusvuodelta.

Kuva Kuva

War Headin figuosasto löytyy nyt myymälämme takaosasta pelitilan yhteydestä ja se päivittyy kaiken aikaa uutuustuotteilla tavaratoimitusten saapuessa. Kaikenlaisia figupeleihin ja miniatyyrituotteisiin liittyviä kysymyksiä voi jatkossa ohjata myös [email protected] -osoitteeseen, jonka kautta War Head vastaa kyssäreihin suoraan. Aiempaa laajemman valikoman lisäksi pelaajien kannattaa hyödyntää myös loistava sijaintimme, viikoittain järjestetty peliohjelma, avoimet pelitilat ja kaikille avoimet turnaukset, joissa pääsee pelaamaan suosituimpia pelejä makein maastoin ja hyvissä puitteissa. War Head tuo lisäksi pelaajien ulottuville monenlaisia miniatyyriharrastukseen liittyviä palveluita figumaalauspalvelusta maalinpoistoon.

Warmachine/Hordes -tuotteiden osalta verkkokaupan valikoimassa on vielä vasta ensierä, mutta tavaraa lisätään kirjoille ensi viikon kuluessa. Alla esimerkkejä myös muista uutustuotteista!

Warmachine/Hordes

Vallejo Model Air
Vallejo Model Washes
Vallejo Pigment Powders

Vallejo Decal Medium
Vallejo Decal Fix
Vallejo Gloss Varnish
Vallejo Satin Varnish
Vallejo Matt Varnish
Vallejo Airbrush Thinner
Vallejo Chipping Medium

Sparmax-kynäruisku
Sparmax-kompressori
Sparmax-puhdistussäiliö

Energistä uutta figuvuotta 2017!

Terveisin

War Head -operaattorit ja Poromagian porot

Kuva

Palaa sivulle “Poromagia”