17 sivua Middle Earht -asiaa huhtikuun White Dwarfissa

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Calawale
Viestit: 210
Liittynyt: Ke 27.11.2013 18:17

17 sivua Middle Earht -asiaa huhtikuun White Dwarfissa

Viesti Kirjoittaja Calawale »

Gw on panostanut viime vuosina taas Keski-Maahan ja nyt alkaa näkyä White Dwarfinkin sivuillakin. Pitkin viime vuotta on ollut scenarioita ja sääntöjä, kirjasta puuttuvia Battle Companyitä ja joulukuussa oli aika komea (paitisi maastojen puolesta) Battle Reportkin. Kamaa on ollut kuitenkin keskimäärin neljä sivua per lehti, joten pelkästään hobiteeraavalle ei niin hyvä hintalaatu-suhde.
Nyt huhtikuussa paremmin: kaksi scenariota Radagastille, 2 Battle Companya (Last Alliance ja Dark Denizens of Mirkwood), uusi scenu Battle Companieseille sekä muutaman sivun juttu armeijoiden keräilyistä ylipäätään kivoilla kuvilla.
Parempi politiikka, ja kuulemma ihan tietoinen, että jätetään Keski-Maat joistain numeroista kokonaan väliin ja pinotaan ne välillä yhteen läpyskään.
Ja me muistaen sankariaikaa
Sadun tenhoon tunnemme taikaa
http://lansikairanhurmeinenblogi.blogspot.fi/

Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: 17 sivua Middle Earht -asiaa huhtikuun White Dwarfissa

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Noni toi on iha hyvä! Itelki on 1 lehti vuosien takaa missä oli just hämiksistä ja loharista juttua ja siitä inspiroiduin aikoinaan... Nythän on lohari jo valmis...Et vois lisää tähyillä yksittäisiä lehtiä jos sopivia sisältöjä...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”