Tyranid fleet kysymyksiä

niblebitzer
Chaosboyz Crew
Viestit: 720
Liittynyt: Ti 20.08.2002 10:55
Paikkakunta: Masala, Kirkkonummi

Tyranid fleet kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja niblebitzer »

Q1: Hive Fleet Onachus -listassa Carnifex ja Hive Tyrant ovat molemmat Panssaroituja ajoneuvoja(AV). Listassa säännöt vapauttavat ne dangerous terrain testistä ja antavat kevyille ajoneuvoille(LV) jalkaväen maasto säännöt pienin rajoituksin. Perussääntöjen mukaan AV ei voi mennä rakennukseen sisään.

Oikeastaan vastasin jo yllä kysymykseeni, mutta silti häiritsee, ettei carni tai tyrantti pääse rakennuksiin sisään.

Q2: Jos otan M tai L kokoisen tyranid swarmin, niin voinko valita tyrantin ja warriorien välillä jokaista swarmin monikertaa kohti vai onko kaikki samaa valintaa? Esim. Tyrant, 2x warru ja 12x gaunt vai 2x tyrant ja 12x gaunt.
- The number of people watching you is directly proportional to the stupidity of your action.

http://lunatix.epixx.org/
miP
Viestit: 229
Liittynyt: Pe 08.03.2013 15:09
Paikkakunta: Espoo

Re: Tyranid fleet kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja miP »

Q1: Ei pääse. Tyramonsterit pääsee sinne minne tankitkin.
Mobility
Tyranid armored vehicle and war engine units do not take dangerous terrain tests. In addition, Tyranid light vehicle units count as infantry for the purposes of terrain (see Terrain). Fortification terrain features such as minefields or razorwire, and special terrain features such as lava flows affect Tyranids normally.

Q2: Et voi.

Edit... tosin näköjään traitor legionin army builder sallii tehdä noin... Mun tulkitani oli kyllä että valitset yksiköt ja sen jälkeen tuplaat tai triplaat ne.
Core Units
The units that make up the formation. The core units of a formation may be doubled or tripled. A formation with the normal number of core units is called a small (S) formation, a formation with double the number of core units is called a medium (M) formation, and a formation with triple the number of core units is called a large (L) formation.
Hena
Viestit: 1082
Liittynyt: La 21.05.2005 14:28
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Tyranid fleet kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Hena »

Q2. Kyllä olettaisin että voi valita vapaasti. En esim örkkien blitz brigadea tai Kult of Speediä oleta otettavan ensin pienempi määrä ja sitten tuplaavan (triplaavan) sitä vaan antaisin ihan vapaasti valita maksimi määrään asti.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Epic Armageddon”