Biket vastaan Outriderit - Mitä ja mihin?

Jos sinua askarruttaa, kuinka pärjätä ystäväsi voittamattomalle porukalle, täältä voit saada vinkkejä armeijasi kokoonpanoon sekä vastalääkkeitä erilaisten vihollisyksiköiden kohtaamiseen.
Avatar
Meganiikko
Viestit: 5261
Liittynyt: Ti 22.10.2013 22:57
Paikkakunta: JNS

Biket vastaan Outriderit - Mitä ja mihin?

Viesti Kirjoittaja Meganiikko »

Tuntuu siltä että Primaris Outriderit on melkeimpä flät out huonompia kuin perus biket- Saat 3 outrideriä 4'n biken hinnalla, ja yhteenlaskettujen haavojen määrä on sama. Silti Outriderillä on isompi base mikä sattuu lähiksessä ja liikkeessä sillä niitä vastaan yltää enemmän figuja lyömään sekä navigointi hankaloituu.

Nykynelkkarissa on myös paljon multi-damage aseita. Ja se että yksikön haavat on kolmessa hahmossa eikä neljässä on itse asiassa aika iso kompastumiskohta. Esimerkiksi yksi meltashotti saattaa tappaa yhden outriderin, tuhoten 33% yksiköstä, samalla aikaa kun sama meltashotti 'hukkaa' ylimääräiset damaget ja saa maksimissaan 25% normibike-yksikön tehosta laakilla. Meleessä taas outriderillä on +2 hyökkäystä chargessa jolla ne pääsevät samalle yhteenlasketulle hyökkäysmäärälle kuin biket, mutta vain yhden vuoron ajaksi kuin 4 normi bikeä saa hyökkäykset aina.

Kuitenkin: Outriderit ei saa erikoisaseita (esim meltoja), menettää +2 hyökkäystä chargevuoron jälkeen, ja oikeastaan ainoa etu jonka nään on -1 AP twin bolt riflestä.

Eli, näkeekö joku syy tai skenaario miksi/missä kannattas ottaa Outridereitä normi-bikejen sijaan? Vai onko niin käyt että en näe jotain keskeistä?
"Ferrus, your beard needs a shave." -Fulgrim
"Ok, hit me up fam." -Ferrus Manus
-One of the biggest miscommunications during 30th millennium.
Avatar
Painkiller
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 11.02.2011 17:24
Paikkakunta: Outokumpu

Re: Biket vastaan Outriderit - Mitä ja mihin?

Viesti Kirjoittaja Painkiller »

Omasta mielestä Blood Angelsit ja White Scarsit haluaa ehkä mieluummin Outriderit, koska ne on parempia meleessä ja ne hyötyvät aika paljon chapter tactiikasta.

Näkisin, että Dark Angelsit vois puolestaan suosia tavan mopoja, obsec plus muut bonukset ja ovat halpoja ottamaan objekteja ja secondarein pelaamiseen.

Eli sanoisin kummallakin on vahvuutensa, ja mitä roolia tarvitsee listaan, vaikka ei pelaisi edellä mainittuja Chaptereitä.

Itellä oli suunniteilla Dark Angels lista, jossa mulla on tavan mopot, Outriderit ja Black Knightit. Näin mulla on nopeita isku joukkoja jotka on hyviä objektiivin pelamiseen.
Joka Kaamokselle riitaa haastaa, se itselleen hautaa kaivaa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Taktiikat”