Hobitti projekti!

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Averren
Viestit: 3009
Liittynyt: Su 31.08.2003 17:23
Paikkakunta: TKU

Viesti Kirjoittaja Averren »

Smaugs' tongue
Smaugs' best weapon is his tongue. Smaug can convince to his enemies that he is greater and far more terrifying than in reality, able to crush his foes instantly. When throwing a courage test, roll three dices and remove the highest result.
For example, a dwarf tests for a courage. He rolls 6, 2 and 3. The 6 is removed and the dwarf gets therefore result of 5 and fails.

Noniin, se siitä. Minusta tuo Smaugs tongue on kohtis tyhmä nimi rulelle :D. Se ei vain ole niin komealta kalskahtava ;).
But on the other hand se kuvaa täydellisesti sääntöä.

Ja hämähäkit. Ovatko ne siis niin isoja, että ne saavat Extra Attackin ilman ratsastajaa? Itse olen aina ajatellut esim. Rohanilaisten Extra Attackista (tai kaikkien ratsastavien) että ylimääräinen hyökkäys on esim. Hevosen kavioiden isku, wargin purema hyökkäys yms.

Extra attack pois, muuten niillä om 3 chargessa eikä se käy järkeen.
Knock to the Groundin voi jättää, se kuulostaa hyvältä.
Miten olisi rule Capture: To represent the webs that spiders have woven they have the following rule.
When a spider delievers a wound to his opponet, he can choose to use its capture ability.
If the wounded opponet fails his/hers fate roll, he is captured and counts as Immobilised until released, wounded again or the next turn ends.
The victim can try to struggle himself free at the start of movement. Then roll a dice. On a roll of 5+ the victim is released. Might can be used to influnce this roll.
Note that if the web is cast, the victim isn´t wounded. Further wounds due the other fighters is the same combat are wasted.
I never met another man I'd rather be. And even if that's a delusion, it's a lucky one.

Ostetaan Bolt Action Jenkkien menopelejä ja kaikkea Saksaa. Tarjotkaa YV:llä
ValkoHattu15
Viestit: 1
Liittynyt: Su 10.10.2021 22:24

Re: Hobitti projekti!

Viesti Kirjoittaja ValkoHattu15 »

jaah onkos jo projekti valmis :D hahaha hienolta kuulosti ainakin.Tuli tässä vähän selailtua jotain vanhoja sivuja yms ja tää löyty pitkä aika siitä ku alotitte tän projektin.En oo mikää penaalin terävin kynä mut peliltä kuulosti ja äijät taitaa olla nyt jo kolmekymppisiä veikkaisisin mut hieno idea ja ois hienoo jos saisin vastauksen ja peli olis pelattava jos se on siis viety loppuun mutta ei mulla muuta :)
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”