Pienet 40K aiheet, jotka eivät tarvitse omaa ketjuaan

Warhammer 40.000 -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Gollum
Viestit: 122
Liittynyt: Ti 26.05.2020 19:02
Paikkakunta: Salo

Re: Pienet 40K aiheet, jotka eivät tarvitse omaa ketjuaan

Viesti Kirjoittaja Gollum »

GW myi aikanaan Honoured Imperium terrain patsasta. Tuo joka puolella loppuunmyyty ja ei taideta valmistaa enää... Ei kenelläkään käryä voisiko tuota jostain maltilliseen hintaan löytyä? Minusta outoa, että tätä eivät valmista enää.
Gollum
Viestit: 122
Liittynyt: Ti 26.05.2020 19:02
Paikkakunta: Salo

Re: Pienet 40K aiheet, jotka eivät tarvitse omaa ketjuaan

Viesti Kirjoittaja Gollum »

Primarikset on suurempia kuin vanhat marinet ja nyt samalla mm. Death Guard on myös kasvanut noiden mittoihin. Tästä tulee mieleeni, että onko jostain kätevästi nähtävillä GW:n sculptien julkaisujen ajankohdista? Haen tällä sitä, että kiinnostaa tulevia figuhankintoja ajatellen minkä kokoisia mitkäkin ovat. Esteettisesti tärkeä juttu minulle.

Thousand sons ja osa Chaos Marine rangesta lienee uutta "suurempaa" kokoa. Drukharin valikoima taitaa olla aika uutta? Tempestuksia lukuun ottamatta Astra Militarum, Orks ja Eldarit lienee vanhoja sculpteja eikä välttämättä ajan tasalla koon suhteen?
Avatar
Matti Niemelä
Ylläpitäjä
Viestit: 2811
Liittynyt: Ma 20.05.2002 15:51
Paikkakunta: Espoo

Re: Pienet 40K aiheet, jotka eivät tarvitse omaa ketjuaan

Viesti Kirjoittaja Matti Niemelä »

Gollum kirjoitti: To 04.03.2021 17:10 Tempestuksia lukuun ottamatta Astra Militarum, Orks ja Eldarit lienee vanhoja sculpteja eikä välttämättä ajan tasalla koon suhteen?
Mä en usko että kaartilaisia ainakaan suurennetaan. Idea varmaan Primariksien suurennoksessa oli, ettei kolme metrinen superihminen ole aivan saman kokoinen kun tavallinen kaartilainen.

Jos tultaisiin saamaan uudet kaartilaiset, näkisin että korkeus pysyy varmaan aika samana, mutta ukoista tulee vähän nykyistä solakampia.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Yleiset keskustelut”