Hyvää syntymäpäivää Sotavasara.net!

Sivusto täytti perjantaina 20.5. täydet 20 vuotta! Aivan ensimmäinen versio sivustosta käynnistyi muutama kuukausi aikaisemmin, mutta nykyisen nimensä sivusto sai 20 vuotta sitten. Sivuton nimen keksi aikanaan käyttäjä ovv. Kiitokset hienosta nimestä!

Käy vastaamassa kyselyyn: Oletko nuorempi vai vanhempi kuin Sotavasara.net?

Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Joensuun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 16
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut »

War-Saw Pact - FC Kapitalismi

TD 0-2
CAS 3-4


- Onko sotasaha oikea työkalu kapitalismin dekapitoimiseen? Tähän kysymykseen vastaa tämän sunnuntai-illan RiverCup-mittelö kahden kaoottisen joukkueen välillä! Minä olen Taisto Sinisalohaltia ja kanssani täällä CabalVisionin selostuskammiossa on SKP:n eli Suomaan Khorneistisen Pallokillan aviisin Tiedonkantajan kirjurina työskentelevä Jaakko Rivendellinlaakso!
- Hyvää iltaa.
- Jakke, ottelu on alkamassa eikä paikalla vaikuta olevan kuin korkeintaan 5000 fania. Mitä arvelet syyksi?
- Kotijoukkueen virallisen ilmoituksen mukaan paikalla on yli satatuhatta henkeä ja niiden riivaamaa ruumista. Kyseenalaistatteko te kaoottisen totuuden? Oletteko te Necoho-vastainen?

Vuorot 1-2
- Aloituspotku kapitalisteilta kaaoksen kenttäpuoliskolle! War-Saw Pact hyökkää! Seuratkaa joukkueen numerolla 1 pelaavaa jättirottaa, kansankomissaari Ratskyä: hän mätkäisee omaa pelaajaansa joka raahataan ulos kentältä! Tuosta jää varmasti kalvava vamma!
- Aivan oikein tehty, Taisto. Linjamies #10 oli ajautumassa kaaoksen leiristä kapitalistien puolelle, jolloin Shornaalististen Necohotasavaltojen liiton doktriinin mukaisesti kaaoksen voimien velvollisuus on estää se kaikin käytössä olevin keinoin. Kansankomissaari Ratsky auttoi säilyttämään shornaalistisen yhteiskuntajärjestelmän - tai siis shornaalistisen yhteiskuntakaaoksen.

Vuorot 3-4
- Kapitalistien vaaraa ei voi vähätellä, Jakke! Kaoottisen Puolueen Pääogren olisi kuulunut suojella pallonkantaja Xi:tä, mutta hän vaikuttaa luupäisesti vain seisovan paikallaan! Sofia Blörf jyrää Mikhail Gobbochevin - ja heti perään Adam Shit antaa PresiDELF Xi:lle erittäin hyvin näkyvästä isän kädestä!
- Molemmat olivatkin taantumuksellisia revisionisteja.

Vuoro 5
- Ottelu on vasta alussa, ja jo nyt apoteekkari elvyttää hengetöntä Xi:tä. K.O.-boksissa on sinkkiämpärittäin Bloodweiseria, mutta eihän sillä ole väliä jos pelaajat kannetaan hengettöminä kentältä.
- Necoholiitossa tehtiin Vanhan maailman parhaat sinkkiämpärit.
- Miten voikaan ottelu kääntyä täysin toiselle joukkueelle! Pallo on irti ja War-Saw Pactin pelaajia kannetaan cassuaitioon! Glorious Leader ei saa otetta pomppivasta pallosta ja sen vie hänen nenänsä edestä Bloater #1 Ain Runtuu! Ja se on maali, Jakke!
- Me emme tarkastele lyhyen aikavälin tilanteita, vaan vääjäämättömiä rakenteellisia kehityskulkuja, ja suuret linjat osoittavat että FC Kapitalismi ajautuu vielä kriisiin.

Vuoro 6
- Mitäs nyt tapahtuu? Molemmat valmentajat kaivelevat jotain ruskeista pusseista joissa on erikoinen $-kuvio. Olisivatko he saaneet lahjusrahaa jostain?
- Kun siirrymme khorneistiseen yhteiskuntaan voimme luopua kultakolikoista kokonaan.
- Ja War-Saw Pact pääsee yrittämään uudelleen hyökkäämistä. Mikä mielestäsi meni pieleen edellisessä hyökkäyksessä, Jakke?
- Se ei ollut hyökkäys, vaan pallollinen erikoisoperaatio, ja se meni täysin suunnitelmien mukaisesti.

Vuoro 7
- Nyt alivoimalle jäänyt War-Saw Pact saa jotain ilonaihetta kun punataurus Toro Rosso sarveistaa maalin tehneen bloaterin #1 Ain Runtuu, joka joutuu regeneroimaan itseään hetken. Mitäs ihmettä Glorious Leader aikoo? Hän yrittää ojentaa pallon Ratskylle keskikentällä, eikä suinkaan maalia kohti pinkovalle Raketalle! Menikö pelinrakentajalta rotat sekaisin? Ja eihän Ratsky tietenkään saa palloa pysymään käpälissään!
- Ratsky olisi päässyt maalintekoetäisyydelle ilman yhtään nurglea blitzausetäisyydellä. Ehkä tuo oli kannattavampaa kuin pallon päätyminen katsomoon, mikä olisi ollut luultava seuraus heittoyrityksestä. Tämä on tulkittavissa Nufflen huumorintajusta tähän mennessä.
- Sitten Sofia Blörf tekee temput jo valmiiksi maassa makaavalle KamRAT Raketalle lyllertämällä tämän päälle! Tuomarit puuttuvat peliin, valmentaja kaivelee ruskeaa pussiaan - ja mitä ihmettä: maahiset kieltäytyvät kullasta! Blörf ulos kentältä, tosin niin myös Raketa, joka näyttää siltä ettei toivu tästä käsittelystä aivan pian (-1AV, MNG Skavenille jolla on jo Block...). Mitäs siihen sanot, Jakke?
- Kärsimysten malja se jo kukkuroillaan on.

Vuorot 8-9
- Rotter #11 Martina Valelehti foulaa harvinaisen luupäisen kaoottisen puolueen pääogreerin cassuaitioon (niggling + MNG). Jakke, miksi Pactillä on näin paljon vaikeuksia? Miksi joukkue ei ole paremmin valmistautunut tämän vastustajan kohtaamiseen?
- Me lähdemme siitä, ettei shornaalismissa ole oppositiota.

Vuorot 10-12
- Hyh hyh, kylläpä nuo Nurglen otukset ovat ällöttäviä, katso nyt tuotakin tilannetta! Revoltin wORCer aikoi blitzata Rotspawn Mälli Wahlroosia, mutta vilkaistuaan häneen päin oksensikin mahahapponsa omille rinnuksilleen. Ja sitten örkki vielä kaadetaan ja joutuu Martina Valelehden foulaamaksi (Badly Hurt)!
- Myöhäiskapitalismissa ei ole enää mahdollista ylläpitää mädäntyvää rappiota, jolloin on poljettava työläistä vaikka tämä olisi jo maassa.

Vuorot 11-14
- Laidalla kansankomissaari Ratsky vastaan Janne Burner - ja Burner palaa niin pahasti pohjaan että hänet on kaavittava suurella lastalla kentän pinnasta. Isot pojat Toro Rosso ja Ratsky ovat ainoat Pactin pelaajat jotka ovat tehneet mitään huomionarvoista tässä ottelussa...
- Taisto, Mälli Wahlroos teloi juuri Generalissimus Mithrillin kentältä.
- Ja Sami Hateberg vie FC Kapitalismin 2-0-johtoon. Nyt siellä vaikuttaa tapahtuvan aivan turhaa sääntöjen vastaista väkivaltaa kun War-Saw Pact on jo hävinnyt pelin. Valmentaja varmaan muisti että hänellähän on lahjuksia käyttämättä. Mitä mieltä tästä, Jakke?
- Kyllä mä ainakin kannatan Necoholiiton niitä tai näitä toimia, sataprosenttisesti, oli ne sit oikeita tai vääriä, koska mä nään sen pohjan miltä ne nousee. Ne on kuitenkin shornaalismin rakentamista.

Vuorot 15-16
- Jakke, mitä uudistuksia järjestelmässä olisi tehtävä jotta War-Saw Pact pysyisi vielä liigan tahdissa mukana?
- On tehtävä rakenteellisia uudistuksia, se on selvää. Mutta kaoottisista päämääristä ei saa tinkiä--
- Jahas, bloateri cassuttaa linjamiehen #9: niggling + MNG...
- Mutta Toro Rosso blitzaa vielä Rotterin cassuksi! Kyllä tässä vielä ollaan pelissä mukana!
- Jakke, se oli viimeinen vuoro ja FC Kapitalismille jäi kaksi kertaa enemmän pelaajia kentälle.
- Jäikös ne Bloodweiserit sinne K.O. Boxiin?
- Chaos Wastelaa-aaand; it's a Chaos Wastelaa-aand; they're all wasted!
- We don't get fooled again.
”Blood Bowl on peli, jossa foulataan 16 vuoroa ja lopussa haltiat voittaa 1-0.”
- Grrry Lineorc
Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 16
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut »

War-Saw Pact - Khemrin Katoamattomat

TD 1-1
CAS 2-2
COMP 1-1
Winnings: 45K - 45K


*click*
"-- koska neuvottelut päättyivät pääluottamuspuolituisen loitsimiseen sykkiväksi läjäksi visvaa ja limaa, ei vaeltelevien parantajien lakkoon näytetä saatavan ratkaisua ainakaan tällä viikolla. Tässä kaikki tältä erää CabalVisionin ajankohtaiskuulutuksista, seuraavaksi uusimmat Blood Bowl -tapahtumat meille kertoo Leijonamies Kilolahti!"

*menevä tunnusmusiikki*

"Hyvää iltaa! RiverCupin juhlakauteen osallistuva War-Saw Pact pelasi toisen perättäisen kotiottelun. Verisen Nurgle-mittelön harvennettua joukkueen rivejä joutui se ottamaan peräti neljä stadionin ulkopuolella vaeltelevaa kulkuri-spurgulia puolelleen saadakseen täydet 11 pelaajaa kentälle ihmisjoukkue Khemrin Katoamattomia vastaan. Khemrit selvisivät kahdella. Micah Saukko-olento raportoi!"

"Kiitos, Leo! Ennen ottelun alkua haastattelin Khemrin valmentajaa, joka huomautti WSP:n valmentajan kehuskelleen Minotaurus-pelaajansa Toro Rosso tarttumistaidoilla vaikka tämä on aivan liian vimmainen voidakseen tarttua mihinkään! Mino oli saanut tämän taidon aivan sattumalta, joten oli otettava välittömästi yhteys Nu Jorkin päämajaan ja ylipappi Elliin."
RiverCup-fakta:
Nufflen ylipappi Ell on monen mielestä ollut Blood Bowlin suosion ja menestyksen pääarkkitehti. Tämän vuoksi hänelle myönnettiin lisänimi "Good". Hänen johdollaan jokaisen ottelun kaikki kiistanalaiset tilanteet ratkaistaan Nu Jorkissa CabalVision-yhteyden kautta, ja tarvittaessa ketterimmätkin pelaajat saadaan kaatumaan heidän väistellessään taklauksia, sekä isoimmatkin taklaajat näkemään kalloja silmissään. Ilmeisesti kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä Ellin välittämiin Nufflen ratkaisuihin, sillä omituisen loitsuonnettomuuden seurauksena Ell yllättäen muuttui jättirotaksi! Tämä ei ole estänyt hänen työskentelyään Nufflen hyväksi, joten voimme olettaa että Rogre "Good" Ell jatkaa vielä pitkään Vanhan maailman kiistatta mielenkiintoisimman liigan tekemistä entistäkin mielenkiintoisemmaksi!
"Aivan randomisti Minotaurus Toro Rossosta tulikin erinomainen sisempi linjamies eli guard! Itse ottelua oli saapunut seuraamaan vain 7000 katsojaa, mikä merkitsee vaatimattomia kultapalakasoja stadionin holveihin, ja herätti kysymyksiä joukkueiden kyvystä paikata mahdollisesti harvenevia rivejään jatkossa uusilla pelaajilla. Harvemmin aloituspotkun antanut WSP aloitti puolustamalla tasaisesti keskikenttää ja laitoja, mutta Khemrin linja jyräsi vaivatta kulkuri-spurgulit, yhden jopa KO-aitioon, ja noin vain keskikentällä olikin tiivis häkki. Toro Rosson uusia taitoja ei päästy vielä näkemään, eikä ensimmäinen blitzikään saanut tainnutusta kummempaa aikaan, mutta Khemrien jätti Rameses III kosti pikaisesti kaatamalla sarvipään kentän pintaan, jonka jälkeen ovela puolituiskakkiainen Osaayar talloi tätä haaroväliin! Maahiserotuomarit eivät huomanneet mitään, mutta Nufflen ratkaisu oli kaataa puikkelehtimaan pyrkivä pikkupaska joka joutui cassuaitioon apoteekkarin pelastettavaksi! Tämän jälkeen WSP:n kynsivä örkki #6 Revolting wORCer vielä pamautti yhden linjamiehen KO-aitioon, mutta sitten väkivalta hieman rauhoittui. Rameses III jäätyi kentällä täysin eikä onnistunut tekemään mitään valmentajan raivokkaasta huutamisesta huolimatta - ehkä hän tunsi itsensä yksinäiseksi.

Lopulta puoliajan puolivälissä Prinssi Hotenk näytti heittotaitojaan ja löysi hienolla syötöllään oman pelaajansa, joka oli numeroltaan 4, mutta oikeasti 3, tai sitten 3 mutta oikeasti 4 - Khemrin valmentaja selitti asian kyllä, mutta kaaosjumalia palvova War-Saw Pactin valmentaja ei painanut sitä mieleen. Tämän jälkeen Rameses III vielä pääsi eroon luupäisyydestään ja teloi yhden kulkuri-spurgulin cassuaitioon, jonka jälkeen Khemrit pääsivät 1-0 -johtoon sen pelaajan maalilla jonka numero oli 3 mutta joka oli oikeasti 4, tai 4 mutta oikeasti 3.

WSP:llä ei ollut riittävästi aikaa tasoitukseen, joten toinen puoliaika alkoi takaa-ajoasemasta. #1 Ratsky oli seisonut suurimman osan ensimmäistä puoliaikaa vain paikoillaan, ei suinkaan eläimellisen sivistymättömyytensä takia, vaan koska valmentaja antoi hänen vain tukkia juoksulinjoja. Toisella puoliajalla tämä jättirotta kuitenkin oli varsin suuressa roolissa: Khemrien spurguli cassuaitioon, ja sen jälkeen rohkea juoksu yksin syvälle vastustajan alueelle ja upean, pitkän syötön vastaanotto Thrower #8 Glorious Leaderilta! Valmentajan neuvosta Ratsky meni seisoskelemaan maaliviivalle varmistelemaan tasapeliä, mikä antoi Khemrille aikaa teloa taas yksi vaelteleva rantojen mies cassuaitioon. Mutta sitten #2 Toro Rosso iski keskikentällä sarvillaan Rameses III:n hengiltä! Apoteekkari oli jo käytetty, joten mitään ei ollut tehtävissä, mutta herää kysymys että olisiko WSP:n pitänyt ymmärtää pelaavansa voitosta? No, nyt kävi niin että Ratsky teki maalin, jonka jälkeen hölmösti pelaava WSP meinasi päästää Khemrin vielä läpi tekemään voittomaalin vastahyökkäyksestä, mutta pelastui Prinssi Hotenkin rähmäisten käsien vuoksi: tämä en nimittäin saanut palloa ylös omalla endzonellaan. Parempi valmentaja olisi lähettänyt esimerkiksi isoksi kaveriksi suhteellisen nopean Ratskyn ahdistelemaan Hotenkia, mutta oppia ikä kaikki. Kysyin asiasta Ratskyn mielipidettä, ja näin hän vastasi:
'SKVIIK.'
Riittävän väkivaltainen peli, jossa WSP ei kärsinyt lainkaan, mutta Khemrit menettivät Rameses III:n. WSP pelasi kiistatta huonommin, mutta Khemrien pelaajat töhöilivät voiton näpeistään. Takaisin kammioon!"

"Kiitos, Micah! Jäämme odottelemaan raporttia maustekauppiashaltioiden ja pääomanurglejen välisestä mittelöstä. Mukavaa ja veristä viikonloppua!"

*menevä tunnari*

*click*
”Blood Bowl on peli, jossa foulataan 16 vuoroa ja lopussa haltiat voittaa 1-0.”
- Grrry Lineorc
Avatar
Squerks
Viestit: 47
Liittynyt: Su 21.02.2021 16:08

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Squerks »

Pink Flower Boys vs War-Saw Pact


TD 2-0
Cas 2-3
Comp 2-1
Winnings 50K - 30K
Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 16
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut »

Bullet Alley Dandies - War-Saw Pact

TD 0-2
Cas 0-3
Comp 0-1
Winnings 35K - 55K
R I V E R C U P
Vain.
Cabal.
Visionilla.

Joko sinulla on liigapässi? Seuraa suorana jokaista ottelua jokaisella kierroksella uhraamalla liigapässi kotialttarillasi. Vain 19 kultapalaa kuukaudessa. Voit yrittää peruuttaa tilauksesi milloin vain tarjoamalla perheenjäsentäsi pässin sijaan. Yksittäiset ottelut saatavilla uhraamalla liigavasikka. Vasikka alkaen 5 kultapalaa per ottelu, tai neitsyen vaihtaminen vasikkaan. Esikoisen korvaamisesta epäpyhällä vaihdokkaalla voidaan sopia tapauskohtaisesti.
" F O R T H E L O V E O F T H E G A M E "
Loput matsiraportista katosivat postattaessa jonnekin ulottuvuuksien väliseen warppiin... Käytettyäni kaksi tuntia kirjoittamiseen P R K L ! No, tässä lyhennettynä versiona:
- ogre sai SPP:n superb-syötöstä heittäessään goblinin suoraan päin pallonkantajan pläsiä heti ensimmäisellä vuorolla.
- Sweltering heat hämmensi WSP:n valmentajaa, joka ei tajunnut tehdä maalia jakson toiseksi viimeisellä vuorolla, ettei olisi joutunut aloittamaan toista jaksoa vajaamiehisenä...
- Syöttöpisteen saanut ogre oli ottelun lopussa luupää, mutta sitten poimi irtopallon ja teki vieläpä maalin.
- Rottaogre puolestaan hakkasi oman pelaajansa NI + MNG -kuntoon, josta tälle pelaajalle myönnettiin MVP ja hän kasvatti itselleen luonnottoman pitkät mutanttijalat - ennestään hänellä on raudankova iho, mistä lienee suurta hyötyä liigassa jossa millään muulla joukkueella ei ole kynsiä... Antaa huilata ensi pelin ja mietin sitten että potkinko pois.
- Dandys teki uskomattomia dodgetusblitzejä, mutta WSP sai armoreita rikki poikkeuksellisella onnistumisprosentilla ja oli koko ajan ylivoimalla joko pelaajamäärässä tai sitten pelaajien nopeudessa ym. laadussa.
”Blood Bowl on peli, jossa foulataan 16 vuoroa ja lopussa haltiat voittaa 1-0.”
- Grrry Lineorc
Avatar
Tiehye
Viestit: 17
Liittynyt: Ma 09.04.2018 14:34

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Tiehye »

Laitetaan kahden viimesimmän Bongomatsin tulokset:

FC-kapitalismi vs. Bongo Cinnamons

TD 1-0
Cas 3-1
Comp 0-1
Winnings 40K - 30K

Bullet Alley Dandies vs. Bongo Cinnamons

TD 1-1
Cas 2-3
Comp 0-2
Winnings 45K - 45K
Avatar
LaiskaLisko
Viestit: 26
Liittynyt: To 04.10.2018 22:39
Paikkakunta: Joensuu/Juuka

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja LaiskaLisko »

LIVING DEAD BEAMS VS. FC KAPITALISMI

Mädäntynyt liha haisi voimakkaana koko stadionilla, kun kaksi epäilyttävässä olotilassa olevaa joukkuetta kohtasivat toisensa. LDB oli varautunut otteluun kaljatynnyreiden ja ylimääräisen harjoittelun saattelemina.
Joukkueiden kohtaaminen oli suhteellisen tasaväkistä muutamista maaleista ja verisistä välikohtauksista huolimatta.

Ottelun ehdottomaksi mainitsemisen arvoiseksi kohokohdaksi nousi tapaus Hew Stafflord. Hän aloitti pelaajauransa Bongo Cinnamonsin riveissä ja vielä liigan alkuaikoihin esiintyi ylpeänä haltiana.
Kauden edetessä Bongo Cinnamons kohtasi FC Kapitalismin, minkä ottelun tuoksinassa Hew Stafflord sairastui vakavasti koronalismiin. Koronalismitarjunta aiheutti hänelle vakavia kapitalistisia oireita eikä Bongo Cinnamonsin johto- ja valmennusosasto voinut hyväksyä moista sairautta. Kenkää tuli ja ovi kävi. Stafflordin ura ei enää voinut jatkua ainakaan haltiatiimissä, joten täysin masentuneena ja haltia-arvonsa menettäneenä hän kysyi paikkaa FC Kapitalismista ja sai vastaukseksi äärettömän leveän myönteisen hymyn. Ura siis jatkui FC Kapitalismissa.
Hew Stafflord kuvittelikin jo saaneensa pysyvän pestin niin sairaalloisen mukavasta peliporukasta, kunnes koitti ottelu Living Dead Beamsia vastaan. Juostuaan kentällä kohti LDB:n ykkösmuumioluunyrkki Peteriä alkoi Stafflordin silmissä pyöriä filmi hänen kaikista aiemmista peleistään ja "ZIP"! Kaikki pimeni. Jotain tapahtui ja hän heräsi jälleen uuteen päivään, uuteen elämään, uuteen joukkueeseen. Hänen uransa alkoi haltiana ja jatkui rotterina, mutta päättyykö se nyt zombina Living Dead Beamsin riveissä!

Kiitos Laurille kalman ja ruton sävytteisestä ottelusta :)

TULOS
TD 1-2
CAS 2-1
PASS 0-0
INT 0-0
WINNINGS 50K & 60K
Avatar
LaiskaLisko
Viestit: 26
Liittynyt: To 04.10.2018 22:39
Paikkakunta: Joensuu/Juuka

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja LaiskaLisko »

LIVING DEAD BEAMS VS. KHEMRIN KATOAMATTOMAT

Kahden niin sanotusti kuolleen joukkueen kohdatessa toisensa hyvänä pelipäivänä stadionilla oli noin 90 000 päinen yleisö.
Tällä kertaa yleisö sai todistaa kuinka LDB: kuolleet veivät KK:n verevämpiä kuolleita kuin vierasta ghoulia narussa.
Khemriläisillä oli joitain oivallisia maalinteko hetkiä, mutta ne joko kaatuivat epäonniseen syöttöpeliin tai LDB:n Nufflen siunaamaan puolustustuuriin.
Khemrin Katoamattomia kohtaan ottelun alku oli nimen omaan raadollinen, kun heti aloituksessa LDB:n ykkösmuumioluunyrkki Peter murskasi KK:n Dagalin rintakehän tehden hänestä ruumiin. Hetken Dagal vaikutti jo kuolleelta ja hänet ehdittiinkin heittää stadionin perällä olevaan kompostoriin. LDB:n huoltohenkilöstön kuolleismanaajan silmä oli kuitenkin kovana ja hetkeä myöhemmin Khemrin Katoamattomien valmentajat raivostuivat nähdessään Dagalin henkiin heränneenä LDB: n vaihtoaitiossa.

Ottelussa muumio Peter teki kaksi kassua ja onnistui tappamaan vastustajan pelaajan kahdessa perättäisessä ottelussa antaen siten kaksi lisäzombia Living Dead Beamsille. Näin ollen Peter nousee liigan cassutilaston kärkisijoille.

Kiitoksia Jerelle hyvästä vastuksesta :)

TULOS:
TD 1-0
CAS 4-0
PAS 0-0
INT 0-0
WINNINGS 55K & 45K

Avatar
Squerks
Viestit: 47
Liittynyt: Su 21.02.2021 16:08

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Squerks »

PFB vs FC Kapitalismi

TD: 1-2
Cas: 0-2
Pass: 2-1
Rahat: 60K - 70K
Avatar
Squerks
Viestit: 47
Liittynyt: Su 21.02.2021 16:08

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Squerks »

PFB vs Sissijuusto Oy AB

TD: 3-1
Cas: 0-1
Pass: 0-0
Rahat: 80K - 60K
Dark Servant
Viestit: 612
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Bonerheads vs. SissiJuusto United Oy Ab

TD 1-3
Cass 5-3
Pass 4-1

Jim: "Tervetuloa seuraamaan huippujännittävää seitsemättä Bonerheadsien ottelua! Vastassa on SissiJuusto United Oy Ab. Bonarit saavat koko joukkueensa voiman käyttöön. Miten veikkaat pelissä käyvän, Bob?"
Bob: "Tämä peli tulee olemaan hyvin asymmetrinen. Hitaalla lyövällä joukkueella on vastassa nopeasti vipeltävä ketterä joukkue."
Jim: "Minä veikkaan, että Juustojen nopeus ja nopeat maalit ovat se mihin tämä peli ratkeaa."
Bob: "Minä taas veikkaan, että Bonarit panevat rottia pataan."

Jim: "Joukkueet ovat asettautuneet kentälle ja Bonarit lähtevät totutusti hyökkäämään. Mutta mitä tämä on? Bonarien aloituslinja on vaihtanut muotoaan."
Bob: "Näyttää siltä, että Bonareiden valmentaja ei halua vielä haastaa rottaogrea vaan jättää sen rauhaan ja keskittyy lyömään pienempiä."
Jim: "Pallo on ilmassa ja Bonarit aloittavat lyömällä ja siirtymällä aggressiivisesti lyöntiasemiin. Mutta pysyvätkö rotat paikoillaan lyötävänä?"
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Aijai! Gnoblarit sähläävät pallon kanssa ja rottaogre, jota KUKAAN ei sido, juoksee kimppuun! Ja nyt siellä on lauma rottia!"
Bob: "Bonarien raskas kalusto tulee apuun, mutta muistan kuinka vaikeaa oli pysytellä rottien perässä ja yrittää lyödä niitä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Tällä välin rottien heittäjiä ahdistellaan toisella puolen kenttää."
Kuva

Bob: "Tätä minä pelkäsinkin, rotat ovat pallon kanssa jo maaliviivan tuntumassa."
Jim: "Bonarit yrittävät epätoivoisesti estää, mutta gnoblar-pommitukset eivät osu ja tuskin nyt yksi gnoblari tuolla edessä paljoa hidastaa. Varsinkin kun rottaogre juoksee tuon gnoblarin kimppuun. Kohta sattuu..."
Bob: "Ei niin nopeasti, Jim. Katso kuinka tuokin gnoblari vetää rottaogrea kuin pässiä narussa. Nyt rottaogre on omien tiellä ja edes gutterin taklausyritys ei tuota tulosta ja gnoblari siirtyy estämään suoraa maalia. On ne ketteriä."
Jim: "Sitä kehittyy ketteräksi kun yrittää pysytellä omien pelaajien käden ulottumattomissa, ettei tapahdu äkkilentoa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Mutta ei se auta, rotat ovat nopeita ja ketteriä pirulaisia. Maalihan sieltä tuli."
Bob: "Se tuskin Bonareiden valmentajaa haittaa, sillä nyt pääsee taas lyömään. Ja katso, heti on kaksi rottaa kanveesissa kentällä."
Kuva
Kuva

Jim: "Nyt gnoblarit saavat pallon haltuun, mutta rotat ovat jo piirittäneet pallonkantajan!"
Bob: "Pikkaisen rottia siirtämällä pallo saatiin kahden ison pelaajan väliin. Toivottavasti se riittää suojaama-"
Jim: "Ei se riittänyt. Pallo on irti, muttei kauaa kun rotta käy sen noukkimassa Bonareiden nenän edestä."
Bob: "Nyt kunnon muuri eteen!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Mutta mitä kentällä oikein tapahtuu? Näitkö sinä Bob?"
Bob: "Kyllä näin! Ingrid pamautti paistinpannulla molemmin puolin olevia rottia näyttävästi pataan! Ah, mitä sulokkuutta..."
Kuva

Jim: "Kentällä tapahtuu taas jotain ja näyttää siltä, että Bonareiden velho on astumassa tapahtumien keskelle. Kyllä! Sieltä se tuli, Bonareiden kuuluisa sammakkotemppu!"
Bob: "Nippelitietona yleisölle, Bonareiden valmentaja joutui kaivamaan kuvetta tänään saadakseen velhon paikalle."
Jim: "Sammakko loikkii pakoon ja Bonarit ovat saaneet pallon irti. Mutta nyt Ingrid jäi ihmettelemään sammakon perään ja pallo on suojaamaton!"
Bob: "Ja rotta näki tilanteen ja siellä se viipeltää jo pallon kanssa kohti maalia."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Nyt kyllä meni Bonareiden velho vähän hukkaan. Yksi pelaaja yritti kovasti taklata sammakkoa, mutta se tuntuu olevan todella vaikeaa."
Bob: "Aina pitää taklata sammakkoa! Se on yleensä vastapuolen parhaimpia pelaajia ja se olisi hyvä saada pois pelistä pysyvästi. Mutta ei tänään."
Jim: "Kuvittelenko vain, vai jäikö tuolle rotalle pitkät jalat ja hyppyvaihe päälle..."
Kuva
Kuva

Jim: "Ensimmäinen puoliaika oli kyllä rottien hegemoniaa. Kaksi maalia ja onnistuivat välttelemään pahimmat Bonareiden nyrkiniskut."
Bob: "Toinen puoliaika on vielä pelaamatta, tilanne voi kääntyä. Nyt rottia on kuitenkin vajaa kentällinen niin Bonareiden pelaajia vapautuu enemmän tekemään pahojaan."
Jim: "Nyt on rotilla kyllä eksoottinen hyökkäysmuodostelma! Ja Bonarit alkavat haastamaan rottaogrea keskiviivalla."
Bob: "Pallo siirtyy rotille ja nyt ne yrittävät luikerrella vasemmalta läpi."
Jim: "Siinä se entinen sammakko pallon kanssa loikkaa gnoblarin yli että heilahtaa. Ja kohti maalia siintää."
Bob: "Ella on valmiina ja tyrmää tämän yrityksen oikein kunnolla! Nyt lähti hyppyjalka pois kentältä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Yksi rotta on myös näköjään kaatunut omiin jalkoihinsa kun on yrittänyt seurata pallonkantajaa ja nyt saa vähän runtua gnoblareilta."
Bob: "Pirun tuomari meni näkemään ja heittämään pelaajan pois kentältä. Mutta niin lähti kyllä rottakin."
Jim: "Seuraava rotta yrittää juosta samasta paikasta läpi ja vaikuttaisi että urheilisi pallon itselleen."
Bob: "Hah! Yritykseksi jäi. Ja säälittäväksi sellaiseksi."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Tällä välin Bertha on saanut kaadettua rottaogren kenttään ja sen ympärille kerääntyy muita potkimaan maassa makaavaa Edamia. Ahaa! Se rottaan kohdistunut fouli olikin hämäys ja kun tuomarin silmät kiinnittyivät siihen, on täällä nyt vapaata riistaa potkittavana. Ovelaa."
Kuva
Kuva

Bob: "Pallo on vielä irti ja kun on rotista kyse, niin koskaan ei voi tietää mistä putkahtaa jokin siimahäntä ja nappaa pallon. Ella saa valmentajalta käskyn noukkia pallon."
Jim: "Ella ei taida ihan ymmärtää mitä valmentaja tarkoittaa pallolla ja nyt valmentaja raivoaa Ellalle, joka hämmentyy entisestään."
Bob: "Ja sieltähän se siimahäntä tupsahti varastamaan pallon. Ja maalihan siitä syntyi."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Tilanne ei ole rotille kovin hyvä, kun saavat kentälle enää seitsemän pelaajaa. Pallo on ilmassa ja Ella kurmottaa paistinpannulla pikkurotat turpeeseen. Nyt alkaa rottaogrellakin puntti tutista, kun kolme kovaa Bonaria on vastassa."
Bob: "Martha ja Bertha kaatavat rottaogren taas kentälle. Tämä tietää taas potkujuhlia."
Jim: "Pelitilanne ei näytä hirveästi huolettavan Bonareiden pelaajia, kun on aikaa ottaa selfie kesken pelin."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Rottien tilanne näyttää todella huolestuttavalta, enää neljä pelaajaa kentällä. Ja tämä heti aloituspotkun jälkeen!"
Bob: "Loppuu se rottien pallonperässä juoksentelu!"
Jim: "Älä sano noin nopeasti. Katso kun tuolla menee siimahäntä kohti palloa. Rottien valmentaja yrittää vielä neljättä maalia vielä kun pelaajia on jäljellä."
Bob: "Luuletko, että tuosta rotasta jää mitään jäljelle?"
Jim: "No en oikeastaan."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Pallo on gnoblareilla ja matkaa maaliin on melkoisesti. Ennättääkö piskuisilla jaloilla maaliin asti tämän pelin aikana?"
Bob: "Kyllä, kun vähän avitetaan."
Jim: "Pitkälle se lentää ja toinen pelaaja on valmiina jatkamaan jatkopotkulla, mutta maahantulo on mahalasku."
Bob: "Sitten ei auta kuin Ellan ottaa pallo ja toivottavasti muistaa juosta maaliin."
Jim: "Kyllä! Sieltä se tuli! Bonareiden avausmaali!"
Bob: "Nyt alkaa se todellinen peli!"
Jim: "Aikaa ei vain taida olla kovin paljoa..."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Rotat saivat haalittua kentälle vielä kuusi pelaajaa, mutta kova valitus ja anominen kuuluu tänne asti."
Bob: "Katso Jim! Mikä rähmäkäpälä!"
Jim: "Todellakin! Pallo ei lähtenytkään lapasesta ihan niin kuin piti ja nyt se on houkuttelevasti tuossa maassa. Miten uskot Bonareiden lähestyvän tätä tilannetta?"
Bob: "No ensin tulee POW ja sitten noukitaan pallo ja pyritään maaliin."
Jim: "Ja sieltä tuli kova POW ja pallo on noukittu ylös. Laskelmieni mukaan toiseen maaliin on vielä mahdollisuus, juuri ja juuri."
Bob: "Rotilla on tähän näköjään vielä jotain sanottavaa."
Jim: "Aika paha taklaus! Gnoblari on tajuttomana kentällä ja pallo on irti, nyt on maalinteko todella, todella vaikeaa."
Bob: "Hopeareunuksena rotta halkaisi kallonsa iskussa. Höh-höh-höö, amatööri..."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonareiden valmentaja on antanut ohjeet pelaajille ja he yrittävät eeppistä maalia. Pallo on gnoblarilla ja se vastentahtoisesti valmistautuu heitettäväks-"
Bob: "Potkittavaksi."
Jim: "Potkittavaksi kohti maalia. Onko tämä nyt se niin sanottu maalipotku?"
Bob: "Se tämä on. Jos gnoblari laskeutuu maaliviivalle ja pysyy pystyssä, niin se on maali. Muuten peli päättyy Bonareiden tappioon."
Jim: "Maalista huolimatta peli päättyy Bonareiden tappioon."
Bob: "Semantiikkaa."
Jim: "Potku lähtee ja se on täydellinen! Osuu juuri keskelle persvakoa ja lento on vakaata!"
Bob: "Mutta tuuli sotkee lentorataa ja lyhyeksi jää."
Jim: "Harmin paikka."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Analyysisi pelistä, Bob?"
Bob: "Kuten sanoin, niin nyrkit ratkaisivat tämän pelin Bonareille."
Jim: "Tuota, Bob, seurasitko sinä samaa peliä kuin minä? Peli meni rotille 3-1."
Bob: "Mutta millä hinnalla? Katso nyt. Yksi kuollut, yksi kallo halki, yksi käsi paskana, yksi muuten vain poissa laskuista ja yksi traumatisoitunut. Sitten lisäksi nuo kaikki jotka ovat vielä koomassa. Seuraavasta rottien pelistä tulee raskas."
Jim: "No totta sinällänsä, Bonarit tekivät kyllä hyvää jälkeä rotista vaikka hävisivät maaleissa. Jopa omat hurraavat Bonareiden sairaalakuopasta."
Kuva
Kuva
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Joensuu”