Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Joensuun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
LaiskaLisko
Viestit: 29
Liittynyt: To 04.10.2018 22:39
Paikkakunta: Joensuu/Juuka

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja LaiskaLisko »

Bullet Alley Dandies vs Living Dead Beams

Viimein kaksi epäkuollutta jengiä kohtasivat toisensa. Peli oli tasaväkinen, vähä verinen ja vähä maalinen. Sää oli enimmäkseen hyvä, mutta toisen puoliajan lopulla kääntyi rankaksi sateeksi. Pelin huvittavin hetki koettiin, kun BAD:n riveihin liittynyt starba Akhorne raateli kynsillään LDB:n muumio #1 Lemmyn cassuboksiin. Reggae kuitenkin herätti Lemmyn ja hän sai odotella ekan puoliskon vaihtoaitiossa jäykkäkouristusta peläten.

Kiitokset Jesselle mukavasta pelistä 🙂

TULOS
TD: 0-1
CAS: 1-2
COMP: 1-0
INT: 0-0
Avatar
Entrooppi
Viestit: 1425
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Entrooppi »

FC Kapitalismi vs Woodikset

Tiukka vääntö, jossa Kapitalismi takoi haltioita tainnoksiin minkä kerkesi, mutta viini tai kalja tai joku litku, mitä ne hipit juovatkaan, virtasi aitiossa ja tonttuja pomppi takaisin kentälle liian nopeaan. Ensimmäinen puoliaika oli aika vahvasti haisevien kapitalistien hallinnassa. Toisella haltiat tekivät maalin viidennellä vuorolla. Yksi vuoro enemmän stallausta olisi auttanut, mutta toisaalta siinä vaiheessa palloa kantanutta Illidania lähestyi jo useampi löyhkääjä kuiskien sijoitusvinkkejä. FC Kapitalismi teki voittomaalin vuorolla 8. Hyvä, hauska ja tiukka peli, vaikka mitään supermainittavia käänteitä ei sattunutkaan. Asiallista ja tarkkaan harkittua bowlia Henkalla, itselläni tuttu krapula häiritsi ekalla puoliajalla positiointia, mutta ykkösvuorolla kentältä poistetut kolme haltiaa auttoivat hallitsemaan tilannetta valmentajan sumuisuudesta huolimatta.

TULOS:
TD: 2-1
Cas: 2-1
Comp: 0-1
Int: 0-0
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."
Avatar
Varapalmus
Viestit: 718
Liittynyt: Ke 17.07.2013 18:46

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Varapalmus »

Nopea tuplaresulttipostaus, koska mun pitää saada 58 figua maaleihin ensi tiistaihin mennessä, ja haluan nukkuakkin vielä.

Khemrin Katoamattomat vs Woodikset
TD: 2-0
Cas: 1-0
Comp: 0-0
Int: 0-0

Erittäinen klassinen nopitus, missä peli alkaa Illidanin iskemisellä cassuboksiin, ja jatkui vähän samaan tapaan loppuun asti - Haltoiden joka toinen nopanheitto taisi olla ykkönen, ja joka toinen dodge tuplaykkönen, ja KK poisti joka vuorolla vähintään yhden haltian kentältä elleivät kyseiset dodget tehneet sitä itse. Ikävä muistutus siitä, että vaikka BB:ssa olisi miten vahva taktiikka käytössä tahansa, joskus nopat voivat vain yksinkertaisesti sanoa 'ei'. Kiitos Henrylle kuitenkin pelistä ja siitä että kesti naurettavaa menoa siihen hetkeen asti jossa edes tasurin mahdollisuus oli lopullisesti menetetty.

Khemrin Katoamattomat vs Bone Alley Dandies
TD: 3-0
Cas: 3-1
Comp: 2-0
Int: 0-0

Melkein-epäkuolleet iskivät lujempaa kuin oikeasti epäkuolleet, ja pääsimme näkemään yhden harvoista peleistä missä epäkuolleet aloittavat alimiehityksellä toisella puoliajalla. Epäkuolleiden nopat tai nyrkit eivät toimineet, kun taas ihmiset tekivät haltialiikkeitä pallon kanssa ja poistivat niin zombia kuin kumpaakin muumiota kentältä.

Lumimyrskyyn kuitenkin menehtyi (uudelleen) blitzeri Kavir yrittäessään kompuroida turhan lujaa, ja valmentajat pääsivät yhteisymmärrykseen siitä kuka saa nostaa tämän ruumiin takaisin linjoille - BAD sai pitää tämän ruumiin jota voidaan käyttää hieman sokeampana zombina, ja KK piti tämän pään mikä voidaan istuttaa uuteen sopivaan ruumiiseen, vaikkakin tämä hankaloittaa hieman enemmän motoriikkaa vaativien taitojen käyttöä.

Kiitos Jessellekin pelistä missä tämä yritti saada kenttää hallintaan hyvinkin epätoivoisessa tilanteessa.
Avatar
Entrooppi
Viestit: 1425
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Entrooppi »

FC Kapitalismi vs Khemrin katoamattomat

Tulos: 2-2
Cas: 6-1
Comp: 0-1
Int: 0

Tiukka peli, jonka khemriläiset muka-kuolleet aloittivat tanakasti takomalla pari kapitalistia ulos kentältä. Pallon hallinta oli hyvää ja muka-kuolleet stallasivat tehden maalin vuorolla 7. Kolme vuoroa ei riitä Nurglelle, etenkään potkun ollessa huono. Stallaus kävi kuitenkin kalliiksi, sillä kostoksi FC Kapitalismi raahasi useita khemriläisiä sijoitusneuvotteluihin, mm. Fouleihin erikoistuneen Catcherin ja Ogren.

Seuraavalla puoliajalla kapitalistit aloittivat nopealla maalilla, tarkoituksenaan riistää pallo khemriläisiltä ylivoimansa turvin. Rahan hajusta piittaamattomat kuolleet onnistuivat kuitenkin siirtämään palloa kädestä toiseen ja tekemään niin ikään nopean maalin. Tässä vaiheessa rivit olivat kuitenkin niin harvat, että FC Kapitalismin toista tasoitusmaalia oli erittäin hankala estää ja niinpä tähtipelaaja Sami Hateberg kuljetti viimeisellä vuorolla pallon jälleen maaliin.

Kiitos Jere, hauska matsi, mutta niin se karma joskus puree. Ihmisillä on vaikea saada haltiamuuveja riittämään, jos ottaa Cassujakin ku haltia.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."
Avatar
Squerks
Viestit: 50
Liittynyt: Su 21.02.2021 16:08

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Squerks »

Pink Flower Boys vs Rock Creek Boner Clan

Tulos: 1-1
Cas: 5-2
Comp: 2-1
Int: 0

Eka puolisko oli major örkkien dominaatiota. Morg oli kokoajan maassa ja örkit tekivät mitä halusivat. Toisella puoliskolla Morg pääsi hengittämään pahemmin örkkien niskaan ja auttoi elffit tasoittamaan ja pitämään toisen maalin poissa.
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Runkosarjan jumbo-ottelu
Bonerheads vs Bullet Alley Dandies
Voittaja: Bonerheads maalein 2-0!

Jim: "Tervetuloa seuraamaan RiverCup X:n jumbo-ottelua, jossa kaksi runkosarjan viimeistä joukkuetta kohtaavat ja ratkaisevat paremmuutensa voittajan siirtyessä seuraavaan lohkoon. Järjestäjät ovat ystävällisesti tuoneet kentän laidalle armeijallisen apteekkareita, jotta jokainen pienikin nirhama voidaan paikata eikä kukaan varmasti kuole. Lisäksi joukkueiden käyttämä pohjakassa korvataan ottelun jälkeen täysimääräisenä. Bob, miksi tällainen erikoinen ottelu?"
Bob: "Koska järjestäjät eivät huomanneet kuin vasta nyt, että joukkueita on yksi ylimääräinen päästetty mukaan ja jotain piti tehdä. Tämä on heidän keinonsa pelastaa kasvot."
Jim: "Mutta eikö tämä ylimääräinen peli kerrytä kokemusta ja muita etuja muihin joukkueisiin nähden?"
Bob: "Ei, sillä järjestäjät pidättävät kaikki lipputulot itsellään ja apteekkareiden takana on liuta velhoja pyyhkimään pelaajien mielistä kaiken opitun tästä pelistä."
Jim: "Aika rajut toimenpiteet."
Bob: "Sellaiset toimenpiteet kuin on kämmit."

Jim: "Bullet Alley Dandiesit ovat jo laahustaneet kentälle kun Bonerheadsien valmentaja joutuu vielä selittelemään tuomarille jotain ennen kuin joukkue saa astua kentälle. Mitä tämä oikein on? Miksi kentälle vaappuu sorsaparvi? Tiedätkö jotain tästä, Bob?"
Bob: "Itse asiassa satun tietämään! Viimeisessä Bonerheadsien harjoituksissa kävi sillä tavalla, että joukkueen vakiovelho vahingossa aivasti kesken sammakkoloitsuharjoitusten ja muutti koko joukkueen gnoblarit sorsiksi. Jostain syystä tätä ei saatu peruttua eikä se tunnu haihtuvan, joten Bonareiden pelaajat ovat nyt sitten pullasorsan näköisiä."
Kuva
Kuva

Jim: "BAD aloittaa hyökkäyksen ja pallo on ilmassa! Etulinja aloittaa lyömisen ja onnistuu vähän siirtämään bonareita."
Bob: "Voimaero on huomattava."
Jim: "BAD hakee palloa ja onnistuu tiputtamaan sen kovasta yrityksestä huolimatta! Tästä innostuneena bonarit aloittavat vastahyökkäyksen ja nuijivat pari BAD:in pelaajaa maihin. Nyt yksi BAD:in blitzereistä yrittää paeta varmaa kuolemaa ja kompuroi kaatuen näyttävästi turvalleen!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Sorsat ovat jo kimpussa ja yrittävät potkia joukolla BAD:in yhtä vaarallisimmista pelaajista pois kentältä, mutta räpyläjaloilla on vaikea saada kunnon polkaisua aikaiseksi."
Jim: "Samaan aikaan muutama bonarien pelaaja hämmentyy yleistä sekamelskaa."
Bob: "BAD on saanut pallon kantoon ja häkki on melkein valmis."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen BAD:in vaarallinen pelaaja yrittää paeta sorsaparvea mutta kaatuu räpyläjalkoihin näyttävästi!"
Bob: "Samaan aikaan Ingrid lyö kaksi BAD:in pelaajaa kalja-aitioon, joka on lastattu täyteen kaljatynnyreitä."
Jim: "Yksi sorsista polkaisee oikein kunnolla BAD:in pelaajaa ja tuomari näkee koko homman!"
Bob: "Tuomari näyttää peukkua, kaikki on ok."
Jim: "Olipas se ystävällistä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Tilanne näyttää olevan bonareiden hallinnassa, mutta BAD:in nopeat pelaajat ovat vielä ehjinä."
Bob: "Nyt ne yrittävät kaataa Ellaa!"
Jim: "Ja hetken yrittämisen jälkeen onnistuvat siinä! Pallonkantaja lähtee siirtymään toiselle sivustalle."
Bob: "Gertrud huitoo kaulimellaan ympäri kenttää ja kaataa BAD:ilaisia kuin heinää."
Jim: "Taas on sorsat räpylöimässä kaatunutta BAD:in pelaajaa ja tämän polkaisun tuomari päättää lähettää suihkuun. Pelaajaa selvästi harmittaa."
Bob: "Mutta tuolla polkaisulla survottiin silmäkuopista sisään ja jos tämä olisi ollut aikuisten oikea peli ilman superapteekkariarmeijaa, olisi tämän pelaajan elämä ollut siinä, taas."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "BAD:in ghoulit yrittävät siirtää palloa mutta sössivät koko homman ja bonarit ovat heti kiinni tilanteessa ja Ella täräyttää toisen ghouleista pois kentältä suoraan sairastupaan."
Bob: "Ingrid tulee tukemaan pallon puolustuksessa."
Jim: "BAD:in tilanne näyttää todella huolestuttavalta."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "BAD:in muumio yrittää jotain mutta tyrmää vain itsensä."
Bob: "Pallon luona pidetään huolta, että sitä ei uhkaa kukaan ja toinen ghouli lentää sairastuvalle."
Jim: "Näyttää siltä, että bonarit tekevät tästä vielä maalin omalla puolustusvuorollaan."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "BAD yrittää kovasti saada edes jotain aikaan mutta bonareiden panssareista on vaikeaa päästä läpi."
Jim: "Ainakin jos yrittää lyödä ogreja eikä sorsia. Tai siis gnoblareita. Äh, tämä on sekavaa..."
Bob: "Nyt BAD yrittää myös polkaista vähän ogrea naamaan, mutta tuomari on ottanut kovan linjan ja lähettää zombin mätänemään jäähypenkille."
Kuva
Kuva

Jim: "Mitä ihmettä bonareiden pallosorsa tekee?! Se on lähtenyt ogrejen suojeluksesta viilettämään. Luuleeko se olevansa turvassa tuolla laidassa?"
Bob: "Luulo ei ole tiedon väärti. Katso, heti BAD:in viimeinen ghouli on sorsassa kiinni ja kurmottaa sen kalja-aitioon ilman kaljaa."
Jim: "Pallo on irti ja aika on loppumassa! Veikö tämä taktinen virhe bonareiden maalin? Ennättääkö muu joukkue enää pallolle?"
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Kyllä ennättää, jos sinne lennetään. Helga ottaa sorsan kouriinsa, tähtää ja heittää erinomaisen heiton! Sorsa laskeutuu ylväästi lähemmäs palloa!"
Jim: "Ingrid siirtää BAD:in ghoulia poispäin pallosta ja pallo saadaan takaisin bonareille ja siitä suoraan maaliin! Bonarit tekivät maalin!"
Bob: "Ja se oli vasta ensimmäinen puoliaika! Vielä on bonareiden hyökkäysvuoro jäljellä!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "BAD on saanut kentälle vain seitsemän pelaajaa muiden lahotessa sairastuvalla tai kalja-aitiossa. Pallo on ilmassa ja bonarit piirittävät BAD:in pelaajat."
Bob: "Kuusi ogrea, seitsemän BAD:in pelaajaa. I like those odds."
Jim: "Sorsat saavat pallon ja järjestäytyvät ja lähtevät kuljettamaan palloa hitaasti mutta varmasti kohti BAD:in maalia. Samaan aikaan muu bonareiden joukkue murjoo BAD:in jäljellä olevia pelaajia parhaansa mukaan."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Oijoi! Yksi BAD:in luuranko onnistui karkaamaan ogreilta ja uhkaa sorsahäkkiä! Mutta onnistuu lyömään itsensä tainnoksiin ja sorsa vain kaatuu hetkeksi maahan. Olipas se antikliimaksista."
Bob: "Viimeinenkin BAD:in ghouli saatiin pois kentältä kalja-aitioon."
Jim: "BAD yrittää kovasti, mutta yritykseksi jää. Sitä vastoin bonarit tekevät murjomisen oikeaoppisesti ja taas on yksi BAD:in pelaaja paketoitavana."
Bob: "Muualla BAD:ilainen onnistuu kaatumaan omiin jalkoihinsa. Ne kannattaisi kiinnittää kunnolla, etteivät irtoa kesken ottelun."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Sorsat ovat viimeinkin päässeet BAD:in maalille ja jäävät sinne huutelemaan hävyttömyyksiä."
Bob: "Kyllä tämä peli alkaa näyttämään aika taputetulta."
Jim: "Oijoi! Ingrid onnistui jotenkin lyömään itseänsä paistinpannulla naamaan!"
Bob: "Onneksi ei käynyt kuinkaan."
Jim: "Muukin joukkue rupeaa olemaan hämmentynyt koko tilanteesta, joten bonareiden valmentaja antaa sorsille merkin viedä pallo maaliin."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Ottelua on jäljellä enää muutama sekunti ja BAD yrittää vielä purkaa turhautumistaan bonareihin, mutta joukkueen muumio onnistuu lyömään itsensä kanveesiin vielä viime sekunteilla."
Bob: "Nyt tuomari puhalsi pilliin! Peli on päättynyt!"
Jim: "Bonarit voittivat! Koko joukkue iloitsee jatkoon pääsemisestä! Sorsat huutelevat vielä hävyttömyyksiä vastapuolelle."
Kuva

Jim: "Se oli jännittävä peli, vai mitä Bob?"
Bob: "Olisi ollut jännittävämpää, jos ei olisi ollut sitä valtavaa apteekkarilaumaa pitämässä pelaajia ehjinä. Oltaisiin nähty pari kuollutta epäkuollutta ja paljon muitakin vammoja."
Jim: "Yllättäen bonareiden pelaajien vammat jäivät vähäisiksi. Yksi kävi katsomassa, onko kaljaa ja palasi kentälle kun ei löytänyt. Niin ja yksi sai henkisiä vammoja kun joutui tuomarin ulosheittämäksi. Siinäpä ne bonareiden kokemat vammat olivat."
Bob: "Vaikutti siltä, että BAD lahosi valmentajansa käsiin. Regeneraatio ei toiminut, panssarit ei kestänyt ja pelaajien jalat irtoilivat ja aiheuttivat ennenaikaisia kaatumisia."
Jim: "BAD:illa oli pallonkin kanssa vähän ongelmia ja ensimmäisen puoliajan merkittävin käänne taisi olla se pallon tiputtaminen."
Bob: "Se antoi bonareille tilaisuuden päästä palloon käsiksi. Mutta ei pidä unohtaa merkittävää pelaajien poistumista, mikä varmasti edesauttoi bonareita ja pakotti BAD:in valmentajaa tekemään vaikeita päätöksiä."
Jim: "Miten tästä eteenpäin, Bob?"
Bob: "Bonerheadsit pääsevät jatkamaan liigaa ja ovat nyt B-lohkon viimeinen joukkue. Vastassa on kirjava joukko joukkueita: on puuhaltiaa, liskoja, ihmisiä, eläviä kuolleita ja kaaoskätyreitä."
Jim: "Tilanne on vaikea bonareille, joiden täytyy voittaa ellei nyt kaikkia tulevia otteluita niin merkittävä osa niistä."
Bob: "Mutta kuten bonareiden valmentajan on kuultu sanovan, now the REAL game begins!"
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Avatar
LaiskaLisko
Viestit: 29
Liittynyt: To 04.10.2018 22:39
Paikkakunta: Joensuu/Juuka

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja LaiskaLisko »

Chaqua Ruins vs. Living Dead Beams

Liskojen taktiikat toimivat ja linjat pitivät saurusten ja skinkkien yhteistyö oli saumatonta. Myös järkälemäinen kroxigor loi kovaa vastusta muumioiden balsaminyrkkien tielle! Epäkuolleiden taktiikat olivat tässä pelissä hakusessa ja liskojen nopeat liikkeet onnistuivat saamaan LDB:n puolustuksen repeilemään.

Kiitokset Ninolle hyvästä ja opettavaisesta matsista 👍

Sää: Perfect

TULOS
TD 2-0
CAS 2-2
PASS 0-0
INT 0-0
Palkkiot: 75 000 & 55 000
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Bonerheads vs Living Dead Beams

TD 1-2
CAS 2-3
PASS 1-1

Jim: "Tervetuloa seuraamaan RiverCup X:n B-lohkon peliä! Tänään Bonerheads kohtaa Living Dead Beamsin fantastisessa säässä!"
Bob: "Sää on niin fantastinen, että yleisö on lähtenyt rannalle ja vain fanaattisimmat fanit ovat saapuneet molemmilta joukkueilta paikalle."
Jim: "Jää nähtäväksi, mätäneekö liha vai- Bob, haistatko sinä saman kuin minä?"
Bob: "Kyllä, herkullista!"
Jim: "Mitä näenkään! Bonarien valmentaja on avannut kukkaronnyörejä ja palkannut mestarikokin huolehtimaan joukkueensa tankkauksesta! Ogret jo jonottavat alkupaloja ja- Bob?! Mitä hittoa sinä siellä jonossa teet?"
Bob: "Haen meille vähän hiukopalaa."
Jim: "Sillä välin kun selostajakollegani hakee alkupaloja, voimme nähdä kuinka Bonareiden joukkueen sorsat ovat kananlihalla ja itse asiassa pakenevat paikalta. Ja ihan oikein, sillä näyttää siltä että ogret haluavat vähän tukevampaa palasta."
Kuva
Kuva

Bob: "Tässä, Jim."
Jim: "Kiitos Bob. Onko tämä pelaajaa vai..."
Bob: "Ei ole pelaajaa, pääsivät kaikki pakoon."
Jim: "Peli on alkamassa ja LDB aloittaa hyökkäämällä. Näyttää siltä, että herkulliset tuoksut eivät ole kantautuneet LDB:n monttuun asti."
Bob: "Enemmän syynä taitaa olla se, että hajuaisti on mennyt jo satoja vuosia sitten."
Jim: "Voi hyvinkin olla. Joka tapauksessa LDB:n joukkue ei ole kovinkaan demoralisoitunut mestarikokin läsnäolosta ja pallo on ilmassa. Ja heti alkaa mähinä! Ogrea on maassa sankoin joukoin!"
Bob: "LDB pakkautuu pallon kanssa ahtaasti ja Bonarit valmistautuvat sorsapommitukseen!"
Jim: "Sorsa lentää ja mitä ihmettä?! Miten tämä on mahdollista?! Luulisi sorsien olevan aerodynaamisia, mutta ei, omiin osutaan!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "LDB painaa päälle ja puoli joukkuetta kumoaa Helgan maahan."
Jim: "Pallo on siirtynyt toiselle sivustalle ja bonareiden ogret pyrkivät pääsemään iholle kun taas takaa yritetään heittää sorsaa päälle! Läheltä ohi!"
Bob: "LDB pääsee pallon kanssa bonareiden linjoista läpi ja asettautuu puolustamaan pallonkantajaa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit yrittävät saada LDB:n pelaajia pois kentältä, mutta kun ei niin ei. Muutama bonari on jumiutunut muumiopainiin."
Bob: "Nyt yksi wighti saatiin lasarettiin!"
Jim: "Ilo oli lyhytaikainen. Katso, siellä se kävelee lasaretista takaisin reservimonttuun."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit eivät pääse palloon kiinni, joten sorsia lentelee ilmassa! Mutta nyt on sorsien lentorata suoraan turpeeseen ja useampi sorsa on jo joutunut poistumaan kentältä."
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Toisaalla muumiopaini jatkuu ja näyttää pahasti siltä, että Annalise otti sen verran pahasti osumaa painimisesta että joutuu jättämään seuraavan pelin väliin. Apteekkari viittelöi, että muuten on kunnossa."
Jim: "Kentällä yritetään kovasti vielä estää LDB:sin maalia, mutta sorsa lentää taas väärään suuntaan ja LDB tekee maalin."
Bob: "Ogreja vastaan ei parane stallata, vaikka olisi kuinka elävä kuollut."
Jim: "Voi olla, että tulee pian kuollut kuollut."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Ensimmäistä puoliaikaa on vielä kolmannes jäljellä ja bonarit lähtevät hakemaan tasoitusmaalia. Sorsaparvi on saanut pallon ja muodostelma on valmis. Muu joukkue tekee tilaa, mutta LDB asettautuu jämäkäksi muuriksi nyrkinmitan ulottumattomiin."
Bob: "Muumiopaini jatkuu ja nyt näyttää todella pahalta! Lääkintäponi saapuu kentälle ja suorittaa elvytystoimet."
Jim: "Näyttäisi siltä, että Helgalla meni luu poikittain kurkkuun kun paini Peter-muumion kanssa ja ilman lääkintäponin väliintuloa olisi kuollut kentälle."
Bob: "Wau! Näitkö tuon Jim?! Siellä vilahti nänni!"
Jim: "Vaikuttaisi siltä, että lääkintäponi joutui repimään panssaria pois jotta Helgan hengitys lähti kulkemaan."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit yrittävät tunkea keskeltä läpi, mutta LDB ei anna tuumaakaan periksi!"
Bob: "Bonareita kaatuu maahan uhkaavasti. Tilanne ei näytä hyvältä. Aikakin alkaa loppumaan!"
Jim: "Ja se näyttää olevan myös valmentajan tiedossa. Käsimerkit viuhuvat ja Ella saa merkin heittää pallonkantajasorsan LDB:n muurin yli. Mutta riittääkö se?"
Bob: "Sorsa lentää aerodynaamisesti ja on laskeutumassa aivan maalin tuntumaan!"
Jim: "Mutta vetää nokka edellä turpeeseen! Viimeiset hetket kuluvat ja LDB varmistaa pallon ja bonarit yrittävät lyödä pelaajia parhaansa mukaan."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika on alkamassa ja mestarikokin keitokset eivät vieläkään herätä isommin ruokahaluja LDB:n montussa."
Bob: "Mutta kovin ystävällistä mestarikokilta antaa meille hieman ylimääräistä syötävää tänne selostajakoppiin."
Jim: "Jätä minullekin! Joka tapauksessa pallo on ilmassa ja se lentää aivan yleisön viereen! Sorsaparvi syöksyy paikalle välittömästi!"
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit yrittävät vasemmalta laidalta läpi ja painiminen on aivan hirveää! Molemmilta puolilta on pelaajia vuoron perään turpeessa."
Bob: "Sorsat yrittävät edetä kentän laitaa pitkin kohti maalia. Rohkeaa ilman ogreja."
Jim: "Mutta LDB:n ghouli pääsee kiinni pallonkantajaan ja kaataa tämän!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Ogret yrittävät möyhentää LDB:n pelaajia ja pallo on uudella sorsalla, joka hakee turvaa Ellan selän takaa."
Jim: "Sivusta aukeaa sen verran, että Ella pääsee saattamaan palloa. Mutta LDB hakkaa armotta sorsia!"
Bob: "Yksi näyttää päätyvän mestarikokin pataan, jahka sen eloton ruumis saadaan pois kentältä. Hmmm, paistettua sorsaa..."
Jim: "Bonareiden lasaretti on ääriään myöten täynnä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit ovat jumiutuneet pahasti eikä näytä siltä, että tilanne ratkeaisi mitenkään. Sorsat ovat liian kaukana maalista ja ogreja ei ole tarpeeksi siivoamaan reittiä. On aika ottaa kovat keinot käyttöön!"
Bob: "Et kai tarkoita...?"
Jim: "Kyllä! Pallopeliä! Eikä mitä tahansa pallopeliä, vaan ogre-pallopeliä! Ella ottaa sorsan ja heittää sen lähemmäs maalia! Täydellinen laskeutuminen!"
Bob: "Ja nyt pallonkantajasorsa juoksee LDB:n muurin raoista ja ojentaa pallon lentosorsalle!"
Jim: "Pallo siirtyy ammattitaidolla ja bonarit tekevät tasoitusmaalin!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Joukkueilla on kolmannes puoliajasta aikaa ratkaista peli."
Bob: "Bonarit taitavat hakea tasapeliä."
Jim: "Se on bonareiden ainoa mahdollisuus. Tiukkaa tulee tekemään. Pallo on ilmassa ja uhrisorsat siivotaan keskikentältä pois. LDB kaataa taas ogrea ja sorsaa. Pahalta näyttää."
Bob: "Yksi ghouli yrittää juosta bonareiden linjoista läpi, mutta kaatuu eteen laitettuun räpylään!"
Jim: "Nyt on bonareiden tilaisuus! Velho astuu kentän laidalle ja mumisee loitsuaan! Jos tämä onnistuu, niin pallonkantaja muuttuu sammakoksi ja LDB:sin pitää taas hakea pallo maasta! Ja siihen tuhraantuva aika voi olla ratkaiseva!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Tuhnuksi jäi. Bonareiden tilanne on hankala ja sorsia lentää vähän minne sattuu. Oikealta on tukittu LDB:n reitti."
Jim: "Mutta LDB siirtää pallon keskelle ja sieltä vasemmalle sivustalle. Bonareilla ei ole pelaajia siellä ja LDB:n pelaajat estävät apuvoimien pääsemisen paikalle."
Bob: "Ella heittää viimeisen sorsan ja on muuten tavallista huonompi heitto! Ihme että se edes lensi sinne päin minne piti! Hetken näytti että olisi lentänyt taaksepäin. Mutta laskeutuminen tulee olemaan sorsalle todella vaikea, sen näkee jo rukoilevasta ilmeestä."
Jim: "Mutta laskeutuminen on täydellinen! Sorsa on pallonkantajassa kiinni! Ja pallonkantaja yrittää juosta läpi, mutta melkein kompuroi räpylöihin!"
Bob: "Mutta saa pidettyä tasapainon ja juoksee maaliin! Bonarit häviävät tämän ottelun!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Se oli erikoinen peli."
Bob: "Niin oli. Bonareiden valmentajan päätös palkata mestarikokki oli hyvä ajatus, mutta jos vastapuolen pelaajien hajuaisti on tuhoutunut niin ei siitä ole niin suurta hyötyä. No, ainakin saatiin vatsa täyteen *röyh*"
Jim: "LDB:n muumiot aiheuttivat paljon surua ja murhetta bonareiden joukkueelle, Peter-muumio survoi kaksi ogrea lasarettiin. Myös kaksi sorsaa on poissa seuraavasta pelistä ja yksi sorsa päätyi mestarikokin pataan. Mitä tämä merkitsee bonareiden seuraavalle pelille?"
Bob: "Kaksi sanaa: Grak ja Crumbleberry!"
Jim: "Ah! Ne alkuturnauksessa nähdyt tähtipelaajat!"
Bob: "Ja nippelitietona tämän päivän mestarikokki oli itse Crumbleberry! Enkä yllättyisi, vaikka seuraavassa pelissä Crumbleberry myös keittelisi herkkujaan bonareiden ja meidän iloksemme."
Jim: "Jäämme odottamaan sitä."
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Avatar
Varapalmus
Viestit: 718
Liittynyt: Ke 17.07.2013 18:46

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Varapalmus »

Nopeat tulokset ylös että pääsee nukkumaankin, raporttia tulee ainakin Bonerheadien suunnalta kuitenkin vielä.

Khemrin Katoamattomat vs. Bonerheads
TD: 3-0
Cas: 2-3
Comp: 1-0

Khemrin Katoamattomat vs. Chaqua Ruins
TD: 4-0
Cas: 2-3
Comp: 0-0

Khemrin Katoamattomat vs. Warsaw Pact
TD: 3-1
Cas: 5-0
Comp: 0-1

Päivä melkein kuin olis turnauksessa pelannut, ja nopat niinkuin ne olisi oikeasti siunattu.
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Bonerheads vs. Khemrin Katoamattomat

TD 0-3
Cass 2-3
Pass 0-1

Jim: "Tervetuloa seuraamaan Bonerheadsien ja Khemrin Katoamattomien peliä B-lohkossa! Tämä on toinen yritys saada peli aikaiseksi, kun edelliseen sovittuun otteluun Khemrit onnistuivat sekoittamaan päivät ihan totaalisesti ja jäivät saapumatta. Silloiset katsojat muistavat, kuinka arokierijät puhaltelivat kentällä sorsien pelatessa korttia ja bonareiden torkkuessa."
Bob: "Se oli todella tylsä ottelu selostaa."
Jim: "Niin oli. Mutta nyt meillä on tulossa ihan oikea ottelu!"

Jim: "Khemrit päättävät lähteä hyökkäämään ja pyrkivät käyttämään bonareiden ogrejen puutteen hyödyksi. Pallo on ilmassa ja heti on Khemrit kaataneet yhden bonarin ja alkavat polkemaan sitä!"
Bob: "Likaista peliä!"
Jim: "Bonarit möykyttävät yhden linjakhemrin lasarettiin ja sorsaa lennätetään kohti pallonkantajaa. Heitto on mitä mestarillisin ja sorsa lentää virtaviivaisesti kohti palloa ja mikä laskeutuminen! Annan täydet 10 pistettä!"
Bob: "Sorsan mielestä paikka ei ole hyvä ja luikertelee sinne minne oli tarkoitus lentää."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonareita kaadetaan ja heti perään tulee monoa! Khemreillä on selkeä suunnitelma miten tämän päivän peliä pelataan."
Bob: "Tätä leikkiä voi leikkiä muutkin, khemrien ylensyöjä on saatu maahan ja sorsa tulee potkaisemaan sitä vaihteeksi!"
Jim: "Mutta sorsa jää kiinni survaisuyrityksestä ja tuomari ajaa pelaajan suihkuun!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Pallo on siirtynyt khemrien toimesta toiselle puolelle kenttää ja bonarit yrittävät päästä lähelle."
Bob: "Yksi khemri kohtaa raivoisan sorsalauman!"
Jim: "Mutta siitä ei tullut mitään. Ehkäpä uudesta sorsan lennättämisestä saadaan jotain aikaiseksi?"
Bob: "Heitto oli jälleen mainio ja sorsa laskeutuu täydellisesti kentälle-"
Jim: "Khemri taklaa sen sorsan saman tien!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Toinen raivoisa sorsalauma onnistuu viimeinkin kaatamaan yhden khemrin, mutta ei noilla lättäjaloilla mitään vahinkoa saada aikaiseksi."
Jim: "Pallo etenee uhkaavasti kohti bonareiden maalia ja bonarit yrittävät harventaa khemrien rivejä siinä kuitenkaan onnistumatta."
Bob: "Jälleen sorsa lentää näyttävästi ja laskeutuu täydellisesti-"
Jim: "Yksi bonari on työnnetty yleisöön! Onneksi yleisöä on sen verran vähän, että pelaajalle ei käy mitenkään."
Bob: "Yleisölle sitä vastoin käy vähän huonosti. Ensin ne jotka jäi pelaajan alle ja sitten ne jotka yrittivät kopeloida."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarien velho on astunut varjoista esille ja mumisee loitsuaan!"
Bob: "Jos tällä kertaa vaikka onnistuisi siinä..."
Jim: "Ja se onnistuu! Khemrien pallonkantaja on muuttunut sammakoksi!"
Bob: "Nyt bonareiden pitää vain hyödyntä- Ei, ne hämmentyi täysin."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Jo toinen sorsa heitetään pelikentältä ulos ja myös valmentaja heitetään suihkuun!"
Bob: "Tilanne ei ole kovin hyvä, pallo on täysin khemrien ulottuvilla ja bonareilla ei ole tarpeeksi nopeutta estämään maalia."
Jim: "Ja khemrit tekevät avausmaalin."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika alkaa ja nyt bonarit pääsevät lyömää- siis hyökkäämään. Pallo on ilmassa ja-"
Bob: "Yleisö villiintyy! Fanit juoksevat kentälle ja repivät pelaajista irti mitä ikinä saavat!"
Jim: "Useita pelaajia on tajuttomana kentällä kun yleisö lopulta palaa katsomoon! Todella huono aloitus bonareille!"
Bob: "Bonarit aloittavat lyömällä, mutta kukaan ei poistu kentältä."
Jim: "Pallo on turvaton ja khemrit saavat pallon haltuun. Tämä ei ole hyvä juttu bonareille, ei ollenkaan. Useita sorsia on jo poistunut kentältä tavalla tai toisella."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Khemrit yrittävät näyttää taitojaan ja onnistuvat sössimään pallon kanssa! Nyt on bonareiden mahdollisuus!"
Jim: "Ja mahdollisuuteen tartutaan! Yksi khemri on nurin, pallo on turvallisesti nostettavissa ja sitä yrite- ja yritykseksi jäi."
Bob: "Khemrit ottavat pallon takaisin haltuun ja sinkoavat maaliin. Peli on 2-0 khemreille."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit aloittavat runnomisen ja vimmatun syöksymisen kohti maalia! Pallo on turvallisesti sorsalla ja- sitten se sorsa on näköjään kumossa. Miten nuo khemrit onnistuvat kaikessa tänään?"
Bob: "Nuffle on selkeästi tänään heidän puolellaan."
Jim: "Kenttä on sekasorrossa ja pelaajia on maassa. Ensin on khemrien ylensyöjä, kaatuiko omiin jalkoihin? Sitten on bonari, joka kaatui näyttävästi omaan nyrkkiinsä. Pallo on taas khemreillä ja maali on vain ajan kysymys. Sieltä se tuli, khemrit vievät voiton maalein 3-0."
Bob: "Vihdoinkin tämä kidutus loppui!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bob, mikä tänään meni vikaan?"
Bob: "Kaikki! Sorsat jäivät kiinni fouleista, kaatuiltiin omiin nyrkkeihin, oltiin liian hitaita ja nyrkit eivät purreet tarpeeksi hyvin. Sitten vielä jos Nuffle on vastaan ja khemreiltä onnistuu kaikki, niin ei siinä oikein ole mitään tehtävissä."
Jim: "Ehkäpä seuraava peli menee paremmin."
Bob: "Pakko. Jos ei voittoja ala tulemaan, on turha haaveilla tätä lohkoa pitemmälle pääsemisestä."
Jim: "Kiitos yleisölle, joka jaksoi seurata tätä varsin yksipuolista ottelu- Mitä siellä oikein tapahtuu?"
Bob: "Näyttää siltä, että molempien joukkueiden valmentajat syyttävät toisiaan kadonneista rahoista."
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Avatar
Squerks
Viestit: 50
Liittynyt: Su 21.02.2021 16:08

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Squerks »

Pink Flower Boys vs FC Kapitalismi

Eivät PFB pojat tykänneet kapitalismista. Puolilta toisin Nufflen oikkuilua. Oikkuilu taisi mennä aika tasan kun 1-1 loppui.

TD 1-1
CAS 0-2
PASS 0-0
INT 0-0
GOLD 75K-75K
Avatar
Squerks
Viestit: 50
Liittynyt: Su 21.02.2021 16:08

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Squerks »

PFB vs Sissijuusto United

TD 2-2
CAS 0-0
PASS 2-3
INT 0-0
GOLD 80K-80K
Avatar
LaiskaLisko
Viestit: 29
Liittynyt: To 04.10.2018 22:39
Paikkakunta: Joensuu/Juuka

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja LaiskaLisko »

Living Dead Beams vs Khemrin Katoamattomat

Taivaalta satoi lunta ja potkimme palloa. Vähän tuli ruhjeita, vähän tuli mustelmia. Kuolleet hävisi ja muka-kuolleet voitti. Ja he pelaavat liigansa onnellisena loppuun saakka. Sen pituinen se.


TULOS
TD: 1 - 3
CASS: 0 - 0
PASS: 0 - 1
INT: 0 - 0
REWARDS: 80k - 100k
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Bonerheads vs. Chaqua Ruins

TD 0-3
Cass 3-4
Pass 0-0

Jim: "Tervetuloa seuraamaan Bonerheadsien ja Chaqua Ruinsien välistä ottelua! Kaksi vahvaa joukkuetta, kumpi voittaa Bob?"
Bob: "Tietenkin Bonarit!"
Jim: "Tietenkin. Mutta pelataan nyt tämä peli muodon vuoksi, niin nähdään montako ruumista kentältä pitää kärrätä pois."

Jim: "Ottelu on alkamassa ja linjalla on luvassa kovaa mähinää, kun molemmat joukkueet ovat valmistautuneet lyömään. Mutta bonarit aloittavat ja myllytys alkaa!"
Bob: "Ensimmäinen liskopelaaja lähtee tauolle!"
Jim: "Liskojen linja murenee ja pallo on bonareilla!"
Bob: "Liskot yrittävät lyödä vastaan, mutta vain isoin lisko saa bonarin kaadettua lähelle kentän reunaa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit lyövät keskikokoisen liskon tauolle ja nyt lähtee pikkulisko pysyvälle tauolle! Pallo siirtyy eteenpäin ja liskot ovat pulassa!"
Bob: "Kuten sanoin, bonarit voittavat. Mikä voisi enää mennä pieleen?"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Liskot aloittavat vastahyökkäyksen ja kaksi bonaria on saatu kumoon. Pikkulisko yrittää pallon kimppuun ja onnistuu kaatamaan pallonkantajan ja itsensä! Mutta bonarit ryhdistäytyvät ja ryhmittäytyvät uudelleen ja pallo jatkaa etenemistään."
Bob: "Iso lisko on tullut häiritsemään bonareita ja sitoo kahta pelaajaa."
Jim: "Mutta bonarit sitovat omalta taholtaan pelaajia ja liskoilla on kolmen pelaajan vaje tällä hetkellä kentällä. Pallo etenee hitaasti mutta varmasti."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Auts! Tuo oli tiukka lyönti! Yksi sorsa lentää sairastuvalle ja tästä hämmentyneenä iso lisko jää tuijottamaan paistinpannusta heijastuvaa omaa kuvaansa."
Bob: "Tyhmä lisko..."
Jim: "Bonarit yrittävät siivota kenttää liskoista ja- Mitämitämitä?! Liskot saavat pallon irti! Sorsaa on kumossa kuin haltiaa oluttynnyrin jälkeen!"
Bob: "Pallo pomppii pikkupelaajien ulottumattomiin, sillä ei tuonne kannata pienten mennä kun isot pelaajat moukaroivat toisiaan. Voi käydä pahasti."
Jim: "Yksi bonareista on jostain syystä hämmentynyt, mutta onneksi toiset pitelevät kömpelöitä liskoja kiinni."
Bob: "Mitä kömpelöitä liskoja? Katso nyt tuotakin, kuinka sulavasti tuo irtoaa ja nostaa pallon maasta."
Jim: "Us-ko-ma-ton-ta! Liekö suonissa haltiaverta?"
Bob: "Minä veikkaan ennemmin rottaperimää."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Lisko on karkuteillä juoksemassa kohti maalia eikä kukaan ennätä ottaa sitä kiinni. Kaiken lisäksi yksi bonareista onnistuu lyömään itseään kaulimella päähän!"
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Nyt on hyvät neuvot kalliita!"
Jim: "Ja tämä neuvo on 150 kilotontun arvoinen. Bonareiden velho yrittää mahdotonta, muuttaa palloa kantavaa isokokoista liskoa sammakoksi. Saa nähdä miten tässä käy, kun ei ole pienemmätkään muuttuneet- Ja se TOIMII! Lisko on sammakko! Teknisesti tällä ei ole eroa, mutta pelillisesti tällä on iso ero ja merkitys!"
Bob: "Nyt bonareiden vain tulee hyödyntää tämä tilanne."
Jim: "Hankalaksi menee, kun liskot lyövät bonareita koko ajan tantereeseen ja pallon luokse vipeltää jo pikkuliskoa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit yrittävät harventaa liskoja pois kentältä, mutta suomut ovat kestävää materiaalia. Nyt Ingrid irrottautuu kroxigorin syleilystä ja vaikka tämä kaihoisasti yrittää hännällä vielä ottaa kiinni, niin Ingrid on vapaana ja syöksyy kohti sammakkoa!"
Bob: "Sammakko ottaa pataan, mutta päätyy vain taukolaatikkoon. Harmillista, olisi ollut niin kiva nähdä kerrankin sammakko lasaretissa."
Jim: "Pikkulisko karkaa Ingridin paistinpannua ja ottaa pallon ja juoksee maaliin!"
Bob: "Voi helvetin helvetti!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Kellossa ei ole juurikaan aikaa maalintekoa varten, mutta lyömistä varten aina löytyy aikaa! Kentällä on yleinen sekahärdelli menossa, kun kaikki lyövät kaikkia ja sorsia tippuu näpeistä kun eivät halua lentää, eivät sitten millään."
Bob: "Ja kukaan ei saanut mitään aikaan. Säälittävää."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika alkaa ja bonarit ovat skarppeina! Pallon ollessa vielä ilmassa bonarit liikkuvat ja sotkevat liskojen hyökkäyssuunnitelmat."
Bob: "Pallo pysähtyy aivan liskojen maaliviivalle."
Jim: "Liskot heräävät horroksestaan ja AIJAI! Bonari ottaa sen verran dunkkuun että kaljaa tarvitaan!"
Bob: "Pallo on siirtynyt nopeasti liskolta toiselle ja on jo keskikentällä."
Jim: "Sorsat yrittävät potkia pienempiään. Tai no, teknisesti pieninkin lisko on isompi kuin sorsa, mutta jos on paljon sorsia niin... Mutta ei höyhennyrkistä ole mihinkään. Mutta yksi sorsa on lentänyt aivan pallonkantajan viereen ja haastaa liskon! Onko kyseessä rohkeutta vai epätoivoa?"
Bob: "Minä veikkaan tyhmyyttä."
Jim: "Lyönti jää rohkeaksi yritykseksi ja pian sorsa on möyhennetty liskojyrän alle."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Tilanne on vaikea bonareille. Monta pelaajaa on väärällä puolella kenttää ja sivusta, jossa pallo on, on auki."
Bob: "Bonarit siirtyvät totuttuun toimintatapaan tällaisessa tilanteessa, eli nyrkkiä naamaan niin maan perkeleesti!"
Jim: "Pallo on jo kohta taas maalissa, mutta nyt lähtee sorsa lentämään kohti!"
Bob: "Ah, vanha kunnon gnoblar-pommitus. Mutta tällä kertaa sorsalla."
Jim: "Heitto on hyvä, sorsa lentää tarkasti kohteeseen mutta heitto menee hieman liian pitkäksi ja yleisö repii sorsan sairaalakuntoon!"
Bob: "Lisää sorsia lentää kohti, mutta mikään ei tartu seinään. Tällä välin liskot tekevät toisen maalin."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit pääsevät hyökkäämään, mutta tilannetta on näköjään vaikea ymmärtää ja osa bonareista jää ihmettelemään kun pilli viheltää pelin taas alkaneeksi."
Bob: "Sorsilla on pallo. Ikävä todeta, mutta tällä hetkellä sorsat ovat joukkueen skarpeimpia pelaajia."
Jim: "Liskot tulevat bonarien linjasta läpi ja pallosorsa on suoraan sanoen kusessa!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Lisko lyö pallonkantajan ja itsensä maihin! Tilanne on täysin avoin!"
Bob: "Bonarit yrittävät tappaa kroxigoria ja sorsat yrittävät osallistua lyöntipippaloihin pehmeillä nyrkeillään odotetulla tuloksella."
Jim: "Pallo on taas bonareilla! Rohkea, tai todennäköisemmin tyhmä, sorsa on noukkinut pallon aivan liskojen nenän edestä ja pakenee paikalta heitettäväksi!"
Bob: "Ojasta allikkoon."
Jim: "Heitto on surkea ja kaiken lisäksi sorsa kaatuu pallon kanssa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Sorsat ovat kentältä melkein loppu, joten Annalise yrittää nostaa palloa. Mutta eihän siitä tule mitään ja pallo pomppii Helgan tisseistä väärälle puolelle kenttää. Helga työnnetään turpeeseen, bonareiden loppujoukkue hämmentyy ja liskot ovat taas pallon kanssa maalissa. Niin mitenkäs se bonareiden voitto, Bob?"
Bob: "Äh, ole hiljaa tai saat vaarnan rintaan!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Peli oli katastrofaalinen bonareille! Ainoa armo oli se, ettei tärkeitä pelaajia ole poissa seuraavasta pelistä. Vain kaksi sorsaa joutuu olemaan kipsattuna. Miten seuraava peli, millainen bonareiden tilanne on suuressa mittakaavassa, Bob?"
Bob: "Tilannehan ei ole hyvä bonareille. Seuraava peli War-Saw Pactia vastaan on kriittinen, joka on pakko voittaa. Sen lisäksi W-SP ei saa voittaa sen jälkeen viimeistä peliään ja bonareiden on päästävä vähintään tasapeliin haltioiden kanssa, jotta bonareiden matka jatkuisi vielä hetken aikaa. Tai vastaavasti jos W-SP pelaa viimeisen pelinsä tasan, niin sitten bonareiden on voitettava haltiat."
Jim: "Mutta seuraava peli on äärimmäisen kriittinen. Jää nähtäväksi millaisen taktiikan bonareiden valmentaja päättää ottaa W-SP:tä vastaan."
Bob: "Se nähdään pian."
Jim: "Niin nähdään. Mutta tämä peli oli tässä ja me kiitämme jälleen katsojiamme."
Bob: "Minä lähden tyhjentämään muutaman oluttynnyrin, jotta saan tämän pelin pyyhittyä pois päästäni..."
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Bonerheads vs. War-Saw Pact

TD 1-0
Cass 1-3
Pass 0-0

Jim: "Tervetuloa seuraamaan Bonerheadsien ja War-Saw Pactin välistä ottelua! Tämä ottelu on tärkeä molemmille joukkueille, bonareille sen takia että voitto tänään antaa vielä mahdollisuuden pysyä pinnalla ja War-Saw Pactille voitto merkitsisi varmaa pääsyä säälipleijareihin. Mitä usk- Mikä tuo taivaallinen tuoksu on?"
Bob: "Näyttää siltä, että bonareiden valmentaja on varma voitosta ja on ostanut joukkueelle oluttynnyreitä ja huippukokin loihtimaan maittavaa murkinaa!"
Jim: "Ja huippukokki on itse Crumbleberry! Ja Grak pitää liian uteliaita bonareita etäällä. W-SP:n pelaajien mielenkiinto on myös herännyt keitoksia kohtaan ja osa näyttää keskittyvän enemmän tuoksuihin kuin valmentajan taktiikkapalaveriin."
Kuva
Bob: "Ja W-SP on myös törsännyt tolkuttomasti rahaa! Oluttynnyri näkyy löytyvän ja ylimääräinen apteekkari on myös eksynyt W-SP:n vaihtoaitioon."
Jim: "Tuomari keskustelee valmentajien kanssa ja näyttää siltä, että bonarit saavat rukoilla kolme kertaa Nufflelta apua."

Jim: "Peli on alkamassa ja minkälaisessa kunnossa kenttä onkaan! Myyränkoloja joka puolella! Joukkueiden pitää olla varovaisia, ettei nilkat mene nurin tuolla tantereella."
Bob: "Ja näyttää myös siltä, että bonareiden valmentaja on ystävystynyt tuomarin kanssa. Onko tiedossa sopupeli?"
Jim: "Se jää nähtäväksi. Mutta kuulitko, että W-SP:n pelaajilla on pahoja tapoja, joita valmentajan on ollut vaikea saada kitkettyä?"
Bob: "Eihän!"
Jim: "Kyllä!"
Bob: "Ajatella. Pahoja tapoja!"
Jim: "Ja näistä taivasteluista siirrymme pelin alkuun. Pallo on ilmassa ja mitä näenkään? Tuomari ja yksi sorsa huutelevat toisilleen jotain ja nyt sorsa näytti keskisormea tuomarille!"
Bob: "Nyt saa sorsa kyytiä! Tämä tuomari ei tuollaista katso hyvällä, vaikka olisi bonareiden kaveria muuten."
Jim: "Pallo ei ole vielä edes maassa ja ensimmäinen bonareiden pelaaja on turvallaan!"
Kuva

Bob: "Mutta tuollainen pikku riita ei pahemmin hetkauta bonareiden sankaripelaajia ja W-SP:n pelaajat ottavat lukua."
Jim: "Oijoi! Jopa minotauri on saatu maahan."
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Minotauri makaa maassa ja huutaa kurkku suorana, samalla rottaogre kaataa ensimmäisen bonarin maahan."
Jim: "Toisaalla W-SP:n örkki ottaa turpaansa. Muutenkin W-SP:n pelaajia on ottamassa lukua. Pallo on sorsilla ja ne tulevat V-muodostelman kaltaisessa kiilassa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Helga on saarrettu, kun puolet W-SP:n joukkueesta sitoo häntä. Näetkö mitä minotauri tekee?"
Bob: "Huutaa pää punaisena maassa."
Jim: "Annalise ottaa lukua ja rottaogre yrittää saada Marthan maihin, mutta onnistuu vain jumittamaan itsensä kahden bonarin väliin. Pallo liikkuu aivan kentän laidalla kohti maalia."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Rottaogre kaadetaan maahan ja aijai! Helga onnistuu jotenkin lyömään itseänsä! Tuo on jo taito itsessään."
Bob: "Minotauri on noussut ylös ja yrittää kovasti murhata sorsaa siinä onnistumatta."
Jim: "Nyt on näköjään rottaogren vuoro jäädä maahan huutamaan."
Bob: "W-SP on onnistunut kaatamaan useita bonareiden ogreja maahan ja kenttä on kohtuullisen avoin."
Jim: "W-SP siirtyy estämään pallon etenemistä ja kolme sorsaa ei paljoa hidasta."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Gertrud näkee tilaisuuden ja yrittää heittää tajutonta sorsaa kohti W-SP:n pelaajien kokoontumista! Mutta sorsa tippuu käsistä ennen kuin heitto edes lähtee!"
Bob: "Yritä itse heittää velttoa sorsaa. Se on vaikeaa se, usko minua."
Jim: "Rottaogren tilanne?"
Bob: "Huutaa maassa."
Jim: "Mutta pallon luona tapahtuu! W-SP:n haltiapelaaja onnistuu kaatamaan pallonkantajan ja on siellä muitakin sorsia jo nuijittu! Pallo pomppii ja goblini ottaa sen kiinni ja pitelee sitä kaikilla kolmella kädel- KOLMELLA KÄDELLÄ?!"
Bob: "Mutaatiot ovat joskus hyvin jännittäviä. Katso, nyt se riitelee itsensä kanssa."
Jim: "Mutta tästä huolimatta keskittymiskyky ei herpaannu vaan goblini siirtyy minotaurin taakse turvaan."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Se turva on vain illuusio, siellä on jo Gertrud luomassa painetta."
Jim: "Mutta minotauri sitoo ikävästi kaikkia. Paitsi tuota yhtä sorsaa. Joka näköjään haastaa pallonkantajagoblinin toisen sorsan avustuksella! Onko tässä nyt bonareiden sankari?"
Bob: "Ei, ihan tavanomainen tohelo."
Jim: "Tilanne on ihan kohtuullinen bonareille, joskin maali pitäisi saada omalla hyökkäyksellä aikaiseksi."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Haltia yrittää temppuilla itsensä irti mutta kaatuu sorsan räpylään ja joudutaan kantamaan kaljatelttaan! Ja bonarit saavat minotaurin taas turpeeseen! Nyt on pallonkantaja iskuetäisyydellä, mahtaa hikoiluttaa."
Bob: "Mutta sitten tytöt tyhmäilee! Haltian hopealautasella antama tilaisuus päätetään heittää roskikseen."
Jim: "Tästä turhautuneena yksi sorsa päättää ohimennen vähän potkaista minotauria silmään, mutta tuomari näkee sen ja viheltää pelaajan suihkuun. Eikö tuomarin pitänyt olla myötämielinen bonareille?"
Bob: "Ei niistä koskaan tiedä, miten ne tuomaroi."
Jim: "Ja rottaogre on viimeinkin päättänyt nousta ja ihmettelee, missä kaikki ovat."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "W-SP:n valmentajalla on selkeä suunnitelma ja hän viittilöi pallonkantajaheittäjälle ohjeita. Jos nyt tulkitsen oikein, niin tuo on "syötä pallo mummolle"?"
Bob: "Eikun "syötä pallo rottaogrelle". Sinun pitää kerrata peliviittomat, Jim."
Jim: "Sorsat yrittävät roikkua jaloissa, mutta pallonkantaja karistaa lättäjalat helposti pölypilveen ja valmistautuu heittämään pallon ja mikä heitto! Tuo oli yksi parhaista näkemistäni heitoista, katso nyt tuota käden asentoa! Mutta missä menee pallo?!"
Bob: "Heitto voi näyttää hienolta ja suoraan oppikirjaesimerkiltä, mutta sillä ei tee mitään jos pallo ei ole mukana. Se on maassa tuossa vieressä."
Jim: "Ja bonarit siivoavat pallon ympäristön varmoilla otteilla. Nyt on vain enää nostettava pallo ja lähestyttävä maalia. Kyllä tästä vielä maali voi tulla."
Bob: "Paitsi että pallo ei pysy räpylässä."
Jim: "Nyt goblini yrittää tulla nappaamaan palloa, mutta kaatuu omaan nokkeluteensa. Tässä on toinen ja viimeinen tilaisuus bonareiden tehdä maali tällä puoliajalla. Pallo pysyy näpeissä ja matka kohti maalia alkaa! Sieltä se tulee! Melkein perillä! Enää pitää yrittää päästä tuon myyränkolon ylitse ja maali- Ja se oli siinä. Bonareiden maalitoiveet kaatuivat myyränkoloon!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika on alkamassa, myyränkolot on tukittu ja nyt bonareiden keitokset aiheuttavat merkittävää keskittymiskyvyn puutetta W-SP:n joukkueessa ja valmentaja kiehuu raivosta! Lisäksi kaksi W-SP:n pelaajaa istuvat vielä kaljoittelemassa. Näetkö ketkä sinne jäivät, Bob?"
Bob: "Sinne jäi gutterrunneri ja haltia."
Jim: "Eli hyviä ja taitavia pelaajia. W-SP aloittaa siis kahden pelaajan alivoimalla hyökkäyksensä. Katsotaan saavatko tasoitettua tinttaamalla sorsia turpaan. Ja näyttää siltä, että rottaogre aloittaa tinttaamisen lyömällä omaa pelaajaa nälkäkiukussaan! Mutta panssari kestää eikä pelaajalle käy kuinkaan. Taitaa olla normipäivä W-SP:n joukkueessa."
Bob: "Ei hyvältä näytä! Jos eivät saa edes pullasorsia pois kentältä, niin miten he voivat saada yhtään ogrea?!"
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Yksi ogre on saatu bonareilta minotaurin raivolla maihin!"
Bob: "Mutta minotauri sai paistinpannusta itse päähän ja on myös maissa!"
Jim: "W-SP on saanut pallon ja siirtynyt puolustusmuodostelmaan. Ellaa ei tämmöinen paljoa haittaa, vaan potkaisee sorsaa persuksille ja mikä potku! Tuon virtaviivaisemmin ei voi sorsa lentää! Ja katso Bob! Täydellinen laskeutuminen!"
Bob: "Minua ei pallo- tai sorsapelit kiinnosta! Minua kiinnostaa enemmän tuo maassa makaavien potkiminen! Tuokin yksi sorsa on onnistunut potkaisemaan sen verran kovaa minotauria, että näyttää hetken keräilevän itseään."
Jim: "Yksi sorsista on saanut rohkeuskohtauksen ja yrittää lyödä kahden ogren pitelemää pelaajaa! Hieno lyönti, mutta täräytti myös itsensä maihin!"
Bob: "Tilanne kentällä on mielenkiintoinen."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Rottaogre tekee tilaa kentälle lyömällä raivokkaasti yhden bonareiden pelaajan maihin ja pallo siirtyy tiukassa muodostelmassa."
Bob: "W-SP voi pyyhkiä tiukalla muodostelmallaan minun takapuoltani, katso kuinka oikea Blood Bowlin pelaaja purkaa tilanteen!"
Jim: "Ella lyö pallonkantajan maihin ja puskee keskelle W-SP:n pelaajia! Pallo pomppii ja heti kun pallo pysähtyi, sorsa syöksyi ottamaan pallon W-SP:n pelaajan nenän edestä ja luikahti karkuun!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Ella saa kovaa rakkautta rottaogrelta!"
Bob: "Kunhan se housuissa oleva kova rakkaus vain pysyy piilossa, niin kaikki on hyvin."
Jim: "Nyt W-SP:n heittäjä yrittää rynniä pallonkantajasorsaan, mutta kompuroi kun Helga vähän nykäisee lahkeesta."
Bob: "Pallo on jo kaukana eikä sitä helposti irti oteta, kun mukana on kaksi kovaa vartijaa."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Nyt tulee muhennosta!"
Bob: "Ei huolta, se mylvii lujempaa kuin lyö. Katso nyt, pelkkää kuumaa ilmaa koko minotauri."
Jim: "Ei tuo kuitenkaan ole kovin mukava paikka olla ja uskon, että sorsa teki yllärin kentälle."
Kuva

Jim: "Rottaogre jatkaa Ellan nylkyttämistä, mutta nyt W-SP:n valmentaja huutaa sitä jättämään sen pelaajan rauhaan ja keskittymään peliin. W-SP:n pelaajat yrittävät päästä palloa kohti, kun taas bonarit haluaisivat juoksuttaa kelloa vielä hetken pidempään. Toisaalta vihaisen näköiset fanit isojen kivien kanssa pitävät huolen, ettei turhaa stallausta aivan maaliviivalla pääse tapahtumaan ilman seuraamuksia."
Bob: "Onneksi bonareilla on uhrisorsia, jotka voi uhrata sitomaan."
Jim: "Muu W-SP:n joukkue on pysynyt kiireisenä."
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Nyt tuli hyvä lyönti! Tuon pystyi kuulemaan tänne asti!"
Jim: "Ja tuolta tuli toinen samanlainen! Lääkintäponi näyttää, että kaikki on hyvin."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "W-SP on päässyt pallon eteen. Pallonvartijat tekevät työtään ja Gertrud huitaisee W-SP:n pelaajan kanveesiin ja pallo siirtyy suojassa kohti maalia. Pallonkantaja tekee ison shown siitä, että kaikkensa tekee ettei tule kivestä päähän. Rottaogre saadaan myös sidottua."
Bob: "Tuossa on vielä pieni rako, jonka W-SP voi hyödyntää. Ja sitä myös aiotaan. Ensin tiukka väistöliik- ei, ei tänään. Kaksi ogrea oli liikaa tälle pelaajalle."
Jim: "Nyt ei voi enää odottaa, joten bonarit tekevät maalin! Se saattaa olla voittomaali!"
Bob: "JIIHAA!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "W-SP:llä on kuitenkin vielä aikaa tehdä maali, mutta pahaksi onneksi heti ensimmäisillä sekunneilla kaljatelttaan ohjattu gutterrunneri ei halua tulla enää pelaamaan, joten kaikki jää haltian harteille. Pallo on ilmassa ja mitä tekee W-SP?"
Bob: "No minotauri päättää huutaa ja heittäjä hukkaa taas pallon."
Jim: "Näyttää siltä, että aika ei enää riitä maaliin mutta yleiseen tappeluun kylläkin."
Bob: "Aina on aikaa tapella!"
Jim: "Tuo sorsa ei kyllä enää tappele koskaan."
Bob: "Onneksi meillä on kokki, ei mene ruumis hukkaan ja saadaan lisää lihaa voitonjuhliin!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Ja peli päättyy bonareiden voittoon! Koko bonareiden joukkue, ne jotka ovat elossa, juhlivat ja koskemattomat oluttynnyrit avataan ja ruokaa on tarjolla!"
Bob: "Eiköhän mennä mukaan!"
Jim: "Entä jälkipelit?"
Bob: "Hiiteen jälkipelit!"
Kuva
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Avatar
Entrooppi
Viestit: 1425
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Entrooppi »

FC KAPITALISMI VS BONGO CINNAMONS

Tulos: 1-1
Cas: 4-0
Comp: 0-1

Kohtalaisen tiiviisti Kapitalistien hallussa pysynyt peli, vaikka pari ensimmäistä vuoroa näyttivät pahalta. Viimeisillä vuoroilla kentällä räjähti tulipallo, joka aiheutti yhden casualtyn haisuleille ja avasi tarpeeksi suuren aukon tasoitusmaaliin.

Tasaisen tumpeloa peliä molemmilta, ei kummempia jännitystilanteita.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Bonerheads vs. Woodikset

TD 1-4
Cass 5-2
Pass 0-0

Jim: "Tervetuloa seuraamaan Bonerheadsien ja Woodiksien välistä ottelua! Tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä bonareille, sillä tästä pelistä riippuu jatkaako bonarit RiverCup X:ssä."
Bob: "Aivan. War-Saw Pactin ja Woodiksien ottelu päättyi tasapeliin, joka tarkoittaa että bonareiden on otettava tästä pelistä vähintään tasapeli jotta kisat jatkuisivat. Voittoa tietenkin haetaan."
Jim: "Minkälaisena pidät bonareiden mahdollisuuksia?"
Bob: "Kohtuullisen hyvinä. Kuulin luotettavista lähteistä, että bonareiden valmentajalla on suunnitelma tähän peliin."

Jim: "Joukkueet sijoittuvat kentälle ja näyttää siltä, että bonarit voittavat kolikonheiton. Bonarit varmasti aloittavat lyömä- Mitä ihmettä?! Bonarit antavat haltioiden mennä ensin! Oliko tämä bonareiden suunnitelma, luovuttaa aloituslyönnit?"
Bob: "Kyllä se siltä näyttää. Ymmärrän hyvin mitä bonarit hakevat tällä."
Jim: "Haluatko jakaa sen meidän muidenkin kanssa?"
Bob: "Pakottamalla haltiat tekemään nopean maalin ja samalla vähän murjomalla bonarit pääsevät lyöm- siis hyökkäämään tällä puoliajalla ja jauhamaan haltioita tahnaksi samalla mahdollisesti tehden maalin. Sitten toisella puoliajalla bonarit pääsevät aloittamaan hyökkäyksen ja tekemään toisen maalin ja murjomaan lisää."
Jim: "Tuo kuulostaa oikeasti ihan hyvältä suunnitelmalta. Miksiköhän bonarit eivät ole tehneet sitä aiemmin?"
Bob: "Ken tietää. Mutta peli on alkamassa!"
Jim: "Ogret ovat rivissä vastaanottamassa haltioita ja näyttää yhdellä sorsalla olevan suuruudenhulluuskohtaus."
Bob: "Luulee olevansa ogre, kuinka söpöä!"
Kuva
Kuva

Jim: "Pallo on ilmassa ja haltia on jo ottamassa kopin!"
Bob: "Muu joukkue raivaa tilaa."
Jim: "Pallo siirretään Illidan Juniorille ja Illidan pinkoo jo kaukana bonareiden linjojen takana."
Bob: "Kaikki menee suunnitelman mukaan! Bonarit keskittyvät rikkomaan muuta joukkuetta ja valmistautuvat omaan hyökkäykseensä. Ja mitä pidempään puunhalaajat yrittävät juoksuttaa kelloa, sen vaarallisempaa se loppujen lopuksi on. Siellä jo ensimmäistä haltiaa kurmotetaan!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Näyttää siltä, että bonarit kuitenkin yrittävät estellä Illidania."
Bob: "120 tuhannen palkkio Illidanista varmasti houkuttaa, sekä maine ja kunnia muiden joukkueiden kesken jos Illidanin ura saadaan äkkipäätökseen tänään."
Jim: "Mutta Illidan on maineensa veroinen ja työntää väkisin sorsat sivuun ja juoksee maaliin."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit asettautuvat lyöntiasemiin ja haltiat hakevat turvaa toisistaan. Pallo on ilmassa ja taitava kierrepotku tuo pallon lähelle keskiviivaa. Ja ensimmäinen haltia on kumossa!"
Bob: "Sorsat rähmäkäpälöivät pallon kanssa ja pallo pomppii väärälle sorsalle!"
Jim: "Haltiat ovat kärppänä paikalla ja rääkkäävät sorsaa! Pallo pomppii ja suoraan haltian syliin!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Woodikset vievät pallon turvaan omalle maalialueelleen ja nyt näyttää siltä, että saadaan lentosorsanäytös! Varmasti pyrkimys on saada pallo- Ei! Sorsa kohdistuu haltiakeskittymään ja osuu Illidania suoraan päähän! Tähänkö päättyy Illidan Jr:n ura? Pelaaja, joka on selvinnyt fouleista ja lyönneistä ja vainoamisesta, kuolee taivaalta tippuvaan sorsaan?"
Bob: "Ei sentään, joskin se olisi ollut mitä hupaisin tapahtuma jos niin olisi käynyt."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Haltiat siirtävät palloa ja pallo on taas täysin avoimella kentällä, kaukana kaikesta!"
Bob: "Paha takaisku bonareiden suunnitelmalle!"
Jim: "Samaan aikaan Illidan yrittää murhata sorsia kentältä, liekö peloissaan että toinen sorsa tippuu niskaan ja oikeasti tappaa hänet."
Bob: "Woodikset sitovat bonareita henkensä uhalla."
Jim: "Siinä on sitoutumista joukkuepeliin!"
Bob: "Kohta niistä tehdään kylläkin liimaa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Sorsat yrittävät ottaa etäisyyttä haltioista mutta mitä näenkään! Yksi haltioista syöksyy pakenevan sorsan perään ja ottaa kiinni pyrstösulista! Sorsa kaatuu!"
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Pallo on menossa kohti maalia, mutta bonarien raskas kalusto on päässyt lähemmäksi uhkaamaan pallonkantajaa."
Bob: "Toisella puolen kenttää yksinäinen sorsa hyökkää itseään huomattavasti isomman haltian kimppuun ja yrittäen kostaa toveriensa kärsimykset. Ja se melkein onnistuu siinä!"
Jim: "Haltioiden liukkaus on hyvin kiusallista ja vaikuttaa siltä, että woodikset saavat toisen maalin- Mitä tapahtuu?! Pallonkantaja muuttui yllättäen sammakoksi!"
Bob: "Heh-heh, bonareiden velho onnistui velhoamaan jostain varjoista. Pallo pomppii sopivasti Ingridin jalkojen juureen. Ken palloa yrittää, hän paistinpannusta saa!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Woodikset nuijivat Ingridin joukkueena oluttupaan ja varastavat pallon! Muu joukkue asettautuu puolustusasemiin!"
Bob: "Bonarit yrittävät päästä käsiksi pallonkantajaan, mutta liika liike saa Ellan puuskuttamaan ja kaatumaan maahan."
Jim: "Nyt siellä käydään käsikähmää ja tilanne on kaoottinen!"
Bob: "Woodikset tekevät lopulta toisen maalin juuri ennen kuin aika on loppumassa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonareilla on vielä mahdollisuus saada maali aikaiseksi, mutta aikaa ei ole juurikaan hukattavaksi."
Bob: "Ei niin. Ensin pallo pitää saada maasta ja ojennettua se toiselle sorsalle. Tämä sorsa lähtee sitten lentoon ja jos se saadaan juuri sopivaan ilmavirtaan niin se voi lentää tarpeeksi pitkälle, josta se voi vielä juosta maaliin."
Jim: "Mutta tilanne ratkeaa siinä, että palloa ei saada siirrettyä räpylästä toiseen ja viimeiset sekunnit tuhertuvat siinä."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika on alkamassa ja bonarit ovat kaksi maalia häviöllä. Tasapeli on vielä mahdollista, mutta kovan työn takana se on."
Bob: "Niin on. Vaikka bonarit saisivat nyt maalin, on pallo saatava haltioilta ja tehtävä siitä toinen maali."
Jim: "Pallo löytää tiensä sorsan räpylään ja peli alkaa!"
Bob: "Bonarit tekevät parhaansa harventaakseen haltialinjoja ja pallo siirtyy keskiviivalle."
Jim: "Mutta Illidan lähtee liikkeelle ja käy pallonkantajan kimppuun!"
Bob: "On se vain iljettävän liukas kaveri."
Jim: "Pallo on irti!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit tekevät tilaa ja pallo otetaan taas haltuun. Mutta aikaa tuhraantuu!"
Bob: "On aika ottaa käyttöön kovat otteet!"
Jim: "Et kai tarkoita..."
Bob: "Kyllä! Nyt pitää pelata sorsapalloa!"
Jim: "Sorsa lentää pallon kanssa ja laskeutuu taitavasti maahan!"
Bob: "Vähän turvattomasti kyllä yksin tuolla."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Woodikset hyökkäävät yksinäisen sorsan kimppuun niin kuin raukkamaiset haltiat tekevät!"
Bob: "Mutta löi samalla itseänsä ja isku oli kyllä todella pehmoinen jos sorsan höyhenpeite suojasi sorsaa. Amatööri."
Jim: "Ella ja Gertrud tulevat suojelemaan palloa ja muu joukkue sitoo yhtä haltiaa. Jotenkin nurinkurista, jos yhden haltian sitomiseen tarvitaan kolme ogrea."
Bob: "Se on se liukkaus."
Jim: "Pallo on jälleen bonareilla ja sorsa pääsee maaliin asti! Bonarit kaventavat!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Haltioiden vuoro hyökätä ja- Bob, missä kaikki haltiat ovat?"
Bob: "Kaiken hulinan keskellä bonarit ovat tirvaisseet useamman haltian pois pelistä."
Jim: "Tässähän on jopa mahdollisuuksia! Pallo on haltioilla ja yhtä maassa makaavaa yritetään murjoa, mutta ei tarpeeksi."
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Pallo vaihtaa taas omistajaa ja- Onko se taas Illidanilla?"
Bob: "Ei."
Jim: "No ihan yhtä liukas luikku tuo toinenkin on! Se pomppaa tuosta noin bonareiden linjan läpi ja siintää jo kaukana bonareiden puolella!"
Bob: "Bonarit heittävät vahvistuksia paikalle ja urhea sorsa yrittää mahdotonta! Ja mitään ei tapahdu."
Jim: "Mutta erittäin hienoja heittoja olivat! Woodikset tekevät kolmannen maalinsa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Nyt näyttää siltä, että bonarit on hävinnyt tämän pelin. Kahden maalin takaa-ajoasemasta on vaikea nousta, varsinkin kun aikaa ei ole juurikaan."
Bob: "Aina voi vähän vielä tirvaista haltiaa. Gertrud näyttää hyvin mallia ja- Ohoo! Tuo oli kyllä jo uskomatonta! Gertrud repi haltiapelaajan kahtia!"
Jim: "Bonarit sähläävät taas pallon kanssa ja haltia on menossa kärppänä paikalle!"
Bob: "Perkele!"
Jim: "Woodikset tekevät vielä viime sekunneilla neljännen maalinsa! Kuinka nöyryyttävää!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonerheadsit hävisivät tämän pelin suvereenisti Woodiksille. 4-1! No, ei se kuinka paljolla häviää vaan kuinka monta haltiaa saatiin hengiltä."
Bob: "Tämä on kyllä todella suuri pettymys kaikille faneille ja itse asiassa osa faneista on jo heittänyt ostamansa kannatusmyssyt ja banderollinsa kentälle."
Jim: "Eipä tästä pelistä kannata enempää analysoida, häviön myötä bonareiden matka RiverCup X:ssä katkesi tähän. Mitä ihmettä kentällä tapahtuu?!"
Bob: "Näyttää siltä, että ogret ovat päättäneet syödä joukkueen sorsat nyt kun niitä ei enää tarvita."
Kuva

Jim: "Hetkinen kaikki! Juuri saamamme tiedon mukaan turnauksen kulisseissa on käyty salamyhkäisiä neuvotteluita ja näyttää siltä, että Khemrin Katoamattomat ovat kadonneet jonnekin! Joukkuetta ei vain enää löydetä mistään ja valmentajaa ei saada kiinni. Tiedätkö mitä tämä tarkoittaa, Bob?"
Jim&Bob: "Bonerheadsien matka jatkuu!"
Jim: "Mutta nyt joukkueen valmentajan pitää vain korvata syödyt sorsat jotenkin..."
Bob: "Noita riittää aina lisää. Ja näyttää itse asiassa siltä, että yksi selviytynyt sorsa neuvottelee valmentajan kanssa palkankorotuksesta."
Jim: "Tuskin suostuu, edellinen lensi pihalle kun rupesi pyytämään palkkaa."
Bob: "Ei, kyllä siellä paiskataan räpylää yhteen ja näyttää siltä, että yksi bonareiden sorsa saa erityiskohtelua. Mistäköhän tämä?"
Jim: "Varmaan siitä, että tuo sorsa törkeästi heitti omat kaverinsa nälkäisten ogrejen eteen ja sen takia selvisi hengissä, kun olivat lopulta niin ähkyjä etteivät jaksaneet enempää."
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

B-lohkon säälipleijarit
Bonerheads vs War-Saw Pact
Voittaja: Bonerheads maalein 1-0!

Jim: "Tervetuloa seuraamaan Bonerheadsin ja War-Saw Pactin välistä erikoisottelua! Mikä tekee tästä ottelusta erikoisen, Bob?"
Bob: "No ensinnäkin se, että tämä on River Cup X:n esipudotuspeli, jossa lohkon neljäs ja viides päättävät kumpi menee itse pudotuspeleihin. Toisekseen tämä on erikoinen sen takia, että järjestäjät ovat varmistaneet joukkueiden selviytymisen vammoitta uskomattomalla määrällä apteekkareita! Uskon, että jopa irti revitty pää saataisiin takaisin ilman ongelmia."
Jim: "Eikö tämä peli anna epäreilua etua muita joukkueita vastaan?"
Bob: "Jos tarkoitat ottelukokemusta, niin järjestäjät ovat ottaneet tämänkin huomioon erikoistuneilla velhoilla jotka pyyhkivät tämän ottelun pelaajien muistista. Joskin uskon, että bonareiden tapauksessa sitä ei taideta tarvita..."
Jim: "Joukkueet astelevat kentälle ja bonareita johtaa joukkueen merkittävin pelaaja, jota ilman koko pakka varmasti hajoaisi kasaan! Superkokki ruokapadan kanssa!"
Bob: "Bonarit eivät pelaa nälkäisenä tänään."
Jim: "Aivan niin! Ja ehkä tämä häiritsee W-SP:n isoja pelaajia."

Jim: "Sää on todella kuuma ja kellään ei ole kivaa. Bonarit aloittavat hyökkäämällä ja onnistuvat heti ensi töikseen murtamaan W-SP:n etulinjan ja taitaapi yksi pelaaja lähteä suoraan hellettä pakoon sairaalakuoppaan! Ryminä jatkuu ja bonarit mätkivät!"
Bob: "Kaikessa tässä hujakoinnissa yksi sorsakin lentää halki kuuman ilman mutta laskeutuu nihkeästi nokka edellä maahan."
Jim: "Pallo on bonareiden sorsilla räpylässä. Tilanne näyttää hyvältä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Aijaijai! W-SP:n minotauri murjoo bonareiden pelaajaa todella pahasti! Niin pahasti, että lääkintäponi saapuu paikalle antamaan ensiapua. Onneksi näyttää siltä, että selvittiin säikähdyksellä ja pienen juomatauon jälkeen pelaaja pääsee takaisin kentälle."
Bob: "Bonarit jatkavat W-SP:n murjomista ja toinen sorsa lentää turvalleen. Tänään ei ole lentokeli."
Jim: "Pallo siirtyy sorsasaattueessa ja muu joukkue tekee tilaa."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "W-SP aloittaa vastahyökkäyksen ja bonareita on tantereessa melkein koko joukkue!"
Jim: "Pallo liikkuu edelleen, mutta nyt on sorsilla vähän kuumottavat paikat kun ei ole turvajoukkoja."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Martha yrittää koukata kiusaamaan W-SP:n joukkueen johtajaa mutta kaatuu nestehukan takia omiin jalkoihinsa!"
Bob: "Bonareita murjotaan minkä keretään! Ei tätä pysty katsomaan..."
Jim: "Älä vaivu epätoivoon, Bob! Katso, pallonkantajasorsa juoksee koko W-SP:n joukkueen läpi näyttäen kaikille matkalla keskisormea! Mikä meno!"
Bob: "Mutta lyhyillä räpylöillä ei kovin pitkälle päästä."
Jim: "Sitten pitää ottaa vauhtia kavereilta! Tuosta lähtee varmasti hyvä heit-"
Bob: "Ja se sorsa lähtee lasarettiin. Minähän sanoin, tänään ei ole hyvä ilma lentää."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "W-SP on kärppänä paikalla ja Delffi painii Marthan kumoon."
Bob: "Toisaalla W-SP:n rottaogrella on ongelmia sorsan kanssa ja minotauri on saatu kaadettua maahan."
Jim: "Paikalle saapuu sorsaparvi ja yksi urhea, palkkaa saava, sorsa alkaa tanssimaan minotaurin naamalla. Tilanne on kaoottinen ja se myös näkyy ihmettelevinä katseina molempien joukkueiden pelaajien kasvoilla."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "W-SP on saanut pallon turvattua ja lähtee kiikuttamaan sitä kohti bonareiden maalia. Keskikentällä yritetään pallon siirtoa, mutta ison suun omaava rotta keskittyy haukkumaan yleisöä eikä keskity pallon siirtoon ollenkaan."
Bob: "Nyt on bonareiden vuoro olla kärppänä paikalla."
Jim: "Mutta eipä tuo auta mitään, kun isokätinen goblini kaappaa pallon itselleen ja karkaa."
Bob: "Minä kävisin näyttämässä tuota kättä joukkueen apteekkarille ja laittaisin kortisonivoidetta siihen. Tuo ei näytä normaalilta tuo käsi."
Jim: "Goblinilla on selkeästi suunnitelmissa heittää kentän toisella laidalla olevalle rottaogrelle, mutta huomaa ettei tämä ole pelissä mukana. Heitto muutetaan lennosta taaksepäin ja heitto on huono ja vastaanottajan päässä on bonari häiriköimässä!"
Bob: "Mutta kaikesta huolimatta pallo saadaan kiinni kuin ihmeen kaupalla!"
Jim: "Mutta sitten kaadutaan kun yritetään päästä pois! Mitä peliä tämä oikein on?!"
Bob: "En kyllä yhtään tiedä. Katso, nyt W-SP:n örkki sai pomppivan pallon kiinni!"
Jim: "Bonarit saapuvat paikalle estelemään ja onnistuvat siinä, kun örkki kaatuu paetessaan! Ensimmäinen puoliaika päättyy tähän kaatumiseen ja tilanne on kutkuttavan jännittävässä tasatilanteessa."
Bob: "Mutta seuraavaksi on W-SP:n hyökkäysvuoro, joka voi olla bonareille todella haastava estää. Varsinkin tässä helteessä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika on alkamassa ja yllättäen molemmilta joukkueilta pyörtyi vain yksi pelaaja. Joukkueen valmentajat ovat pitäneet hyvän huolen pelaajien nesteytyksestä."
Bob: "W-SP:lle tämä on kuitenkin huomattavasti vaikeampi tilanne, kun he joutuvat hyökkäämään kahden pelaajan alivoimalla."
Jim: "Äkkiäkös tilanne muuttuu, kun etulinjan sorsat muussataan."
Bob: "Ei välttämättä, katso! Pallo on ilmassa ja bonarit ovat jo liikkeessä!"
Jim: "Bonarit kääntävät pöydän ympäri ja aloittavat hyökkäyksen uskomattomalla nopeudella! Rottaogre ottaa lukua ja kannetaan kaljatelttaan!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "W-SP herää tilanteeseen liian myöhään ja örkki joutuu hyökkäämään taaksepäin vain sorsan tanssiessa piruettia pallon luokse."
Jim: "Pallo siirtyy ja delffi käy ottamassa tilanteen haltuun ja yrittää ryhmittäytyä parempaan hyökkäysasemaan."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Bonarit murjovat minotauria ja koko W-SP:n keskilinja on yllättäen joutunut saarretuksi!"
Jim: "Ja Annalise käy heittämässä niskalenkkiotteella delffin ja itsensä maahan!"
Bob: "Delffi kuitenkin käyttää ketteryyttään edukseen ja pehmentää molempien pudotusta."
Jim: "Mutta tärkeintä on, että pallo on irti ja W-SP on joutunut täysin puolustuskannalle omalla hyökkäysvuorollaan!"
Bob: "Ja taas yksi sorsa pyyhältää W-SP:n pelaajien jalkojen välistä ja näyttelee keskisormea kaikille!"
Jim: "Pallo on bonareilla! Mikä uskomaton käänne tämä on ollut!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Delffi kömpii ylös ja yrittää saada pallosorsaa kumoon, mutta nyt on pallosorsan vuoro näyttää ettei sorsaa pidä nostaa ihan miten tahansa ylös ja molemmat kaatuvat nätisti maahan."
Bob: "W-SP:n rotta yrittää pidätellä palloa, mutta siirtyy syrjään kun bonarit nätisti pyytävät."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Keskikentällä bonarit murjovat W-SP:n isoja pelaajia maihin ja Seagal-sorsa tanssii vähän kaikkien naamalla."
Bob: "Tilanne näyttää todella hyvälle bonareille. Puoli joukkuetta valuu kohti palloa ja W-SP on suoraan sanottuna kusessa."
Jim: "Varsinkin jos basherit lyövät noin pehmeästi. Katso nyt! Tuokin örkki läpsäisi hyvin varovasti ja kevyesti tuota sorsaa! Ei tuollainen kevyt läpsiminen ole Blood Bowlin hengen mukaista!"
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "W-SP:n valmentaja alkaa olemaan epätoivoinen vyöryvän ogre- ja sorsaparven alle ja käskee joukkueen rotan varastamaan pallon, mutta tämä on liian vaikeaa kun monta kättä on tiellä. Pallo pomppii räpylästä toiseen ja päätyy toiselle puolen pelaajia."
Bob: "Rotta jäi vähän huonoon paikkaan ja pienen esivalmistelun jälkeen Van Damme potkaisee rotan yleisöön!"
Jim: "Toisaalla Seagal tanssii yhden W-SP:n pelaajan pois kentältä."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Ei hyvältä näytä W-SP:lle, ei yhtään."
Jim: "Minotauri yrittää vielä tehdä jotain ja saa bonarin maihin, mutta kevyt läpsy ranteelle ei paljoa auta."
Bob: "Nyt on delffin vuoro yrittää varastaa pallo ja muuttaa tilannetta. Uskomaton loikka keskelle bonareiden joukkuetta, mutta pallo on liian liukas. Tai sitten delffi ei uskalla kumartua tarpeeksi alas saadakseen kunnon otetta."
Jim: "Pallo pomppii hetken ja päätyy lopulta bonareiden sorsalle!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Kohta delffi saa kaulimesta!"
Jim: "Vähän näyttää siltä, että tämä delffi on sänkypainin maailmanmestari ja kellistää hellästi itseään monta kertaa isompia daameja ja menee itse mukana vaakamamboon."
Bob: "Parempi jättää vaakamambot neljän seinän sisälle, täällä on aika paljon katsojia vieressä ja kohta tulee räpylästä!"
Jim: "Voi ei! Sorsa jäi kiinni tästä tempusta ja tuomari heittää pelaajan suihkuun valmentajan vastalauseista huolimatta!"
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Sillä välin kun tuomarin huomio on tuolla, niin keskikentällä W-SP:n minotauri on saatu tantereeseen ja naamatanssiaiset ovat käynnissä. W-SP:n ogre saa tarpeekseen ja painuu kaljalle."
Jim: "Delffi yrittää vielä epätoivoisesti saada palloa irti ja onnistuu pääsemään lyöntietäisyydelle, mutta ei voi mitään kun todella monta apukättä auttaa sorsaa. Vastineeksi delffiä tuupitaan omaan maaliin ja nyt Snipes Kolmas työntää delffin yleisöön."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Peli alkaa olemaan taputeltu ja bonareiden voitto on selviö. Mutta urheilun vuoksi W-SP:n minotauri poistetaan kentältä maasta makaamasta."
Bob: "Van Damme kävelee pallon kanssa maaliin viimeisillä sekunteilla ja peli päättyy bonareiden voittoon!"
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Olipas se melkoinen peli, vai mitä Bob?"
Bob: "Niin oli! Drivet olivat pitkiä."
Jim: "Miten näet pelin kulun asiantuntijana täältä ylhäältä?"
Bob: "Ensimmäisen puoliajan bonareiden hyökkäys oli valitettavaa katseltavaa, kun bonarit ottivat pataan ja menettivät pallon urheista urheiluista huolimatta. Oikeastaan W-SP:n kevyet lyönnit pitivät bonareiden joukkueen kasassa ja alun lujien lyöntien jälkeen juuri mitään ei nyrkkipuolella tapahtunut."
Jim: "Bonareiden ensi sekunnit menivät hyvin, kun saivat yhden W-SP:n pelaajan suoraan pois."
Bob: "Mutta siitä sitten meni alaspäin yhä kiihtyvämmällä tahdilla."
Jim: "W-SP oli lähellä tehdä maalin, mutta rähmäkäpälöinti pallon siirron kanssa ja sen jälkeen pallon heittoyritys väärälle pelaajalle taisivat viedä W-SP:n maalimahdollisuudet ensimmäisellä puoliajalla."
Bob: "Näinhän se oli, mutta W-SP:n valmentaja tuskin oli tästä liian huolissaan. Olihan heillä hyökkäysvuoro vielä tiedossa."
Jim: "Toinen puoliaika alkoi sitten ryminällä, kun bonarit päättivät tosiaan kääntää tilanteen päälaelleen ja tekivät salamahyökkäyksen heti alkuun!"
Bob: "Se oli mitä uskomattomin suoritus ja sai W-SP:n pakan täysin sekaisin! Uskoisin tuon olleen pelin ratkaisevin tekijä bonareiden voitolle! Rottaogren menetys ja keskialueen pelaajien piiritys rajoittivat huomattavasti W-SP:n mahdollisuuksia ja bonareiden nyrkit alkoivat löytämään perille asti!"
Jim: "W-SP jatkoi kevyttä läpsyttelyä, jopa sorsia kohtaan. Taisi olla koko pelin aikana yksi iso lyönti aivan pelin alussa, jonka bonareiden apteekkari joutui pelastamaan. Sen jälkeen yksi sorsa joutui KO-aitioon, toinen joutui maahansyöksyn takia sairaalapuolelle ja kolmas oli tuomarin häätämä. Kuinka monta pelaajaa W-SP:lle jäikään?"
Bob: "2."
Jim: "Bonerheadsit jatkavat siis virallisiin pudotuspeleihin ja näyttää siltä, että saavat vastaansa Rock Creek Boner Clanin..."
Bob: "Huh-huh! Tuo tulee olemaan todella vaikea peli bonareille!"
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
Dark Servant
Viestit: 625
Liittynyt: Su 04.11.2007 13:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja Dark Servant »

Playoff
Bonerheads vs. Rock Creek Boner Clan

TD 0-1
Cass 6-2
Pass 0-0

Jim: "Tervetuloa seuraamaan huippujännittävää playoff-ottelua! Bonerheads kohtaa Rock Creek Boner Clanin tässä tärkeässä ottelussa! Kumpi joukkue on enemmän niskan päällä, Bob?"
Bob: "Vaikea mennä sanomaan. Bonareilla on enemmän voimaa, mutta myös todella heikkoja pelaajia. RCBC taas omaa tasaisemman joukkueen ja varsinkin paksu panssari melkein joka pelaajalla tulee varmasti olemaan ongelma bonareille."
Jim: "Bonarit valmistautuvat otteluun ja- Kuka asteleekaan RCBC:n vaihtoaitiosta! Pommigobbo! Vai mikä sen nimi nyt olikaan..."
Bob: "Bonareiden valmentaja näyttää kiroavan tätä, mutta vaikuttaa myös siltä että tätä osattiin odottaa."
Kuva

Jim: "Peli on alkamassa ja RCBC menee tiukkaan puolustusasemaan kun taas Bonarit levittäytyvät sorsaparvellaan vastaanottamaan palloa. RCBC:n Taisto yrittää nuuhkia turhan läheltä bonareita ja tätä joudutaan pitämään paikoillaan. Pallo on ilmassa ja bonarit aloittavat lyömään!"
Bob: "Myös yksi sorsa tarjoutuu vapaaehtoiseksi lentämään kohti RCBC:n linjoja, mutta heitto on mitä sattuu."
Jim: "Bonarien valmentaja käyttää velhonsa jo nyt! Mitä hän aikoo tehdä?"
Bob: "Ohoo! Hyvä vastaveto! Sinne meni pommigobbo!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Pallo on sorsilla ja RCBC tulee kohti! Kovalla työllä on myös saatu yksi bonari maihin."
Bob: "Tuo isku oli pahempi kuin miltä näytti, bonareiden lääkintäponi joutui heti pelastustöihin ja sai paikattua pelaajan."
Jim: "Sorsaa kaadetaan, mutta läpsiminen on kevyttä!"
Bob: "Nyt on bonareiden vuoro lyödä lujaa! Yksi RCBC:n pelaaja kuolee shokkiin jo ennen kuin isku edes osuu!"
Jim: "Muuallakin bonarit lyövät RCBC:n pelaajia pois kentältä!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "RCBC on päässyt pallonkantajaan kiinni ja saavat tämän maihin! Pallo on irti!"
Bob: "Kentällä on muutenkin älytön hälinä menossa ja pallo pomppii minne sattuu ja kenelle sattuu!"
Jim: "Molemmat joukkueet lyövät toisiaan ja sorsat yrittävät epätoivoisesti saada pallosta otetta kuolematta siinä samalla!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonarit lyövät kolmannen RCBC:n pelaajan sairastuvalle ja RCBC:n apteekkari on jo löynyt hanskat tiskiin ja lähtenyt lounastauolle!"
Bob: "Pallo on löytänyt bonareille asti ja pallosorsaa sorsitaan taas!"
Jim: "Pallo on RCBC:llä ja pallo heitetään vain syvälle bonareiden päähän pois pelistä!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Bob: "Sammakkogobbo saa turpaansa urakalla ja joutuu sairastuvalle! Onko tämä ensimmäinen kerta kun sammakko saadaan pahoinpideltyä pois kentältä, Jim?"
Jim: "Taitaa olla. Kaikki muut kerrat ovat olleet säälittävää räpellystä ja epäonnistumista epäonnistumisen perään. Mutta kentällä tapahtuu taas, kun Gertrud hakee pallon!"
Bob: "RCBC yrittää estellä, mutta saa turpaansa!"
Jim: "Pallo siirretään sorsalle, mutta aika loppuu kesken!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Toinen puoliaika on alkamassa ja RCBC on ottanut pahasti turpaansa. Pallo on ilmassa ja RCBC yrittää tasoittaa kentällä olevaa epäsuhtaa, mutta vain painii sorsien kanssa. Mutta mitä tapahtuu?! RCBC:n goblin yrittää ohittaa bonareiden sivustasta, mutta kaatuu omaan nokkeluuteensa! Muu RCBC:n joukkue katsoo avuttomasti vierestä, kun bonareiden ogret naksuttavat rystysiään!"
Bob: "Ja tästä se alkaa! Yksi RCBC pääsi yleisön kautta sairastuvalle ja painiörkki saa räpylästä naamaansa oikein kunnolla!"
Jim: "Mutta tuomari näkee tämän ja on valittujen selitysten aika."
Bob: "Selitykset menevät läpi! Tuomari julistaa potkun, joka poisti taas yhden RCBC:n pelaajan, oikeaksi ja kohtuulliseksi!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "RCBC:llä on kuitenkin pallo, mutta pelaajia ei juurikaan ole hyökkäykseen."
Bob: "Ja taas yksi goblini on turvallaan omasta toimestaan! Liekö tässä taustalla itsesuojeluvaisto, parempi poistua kentältä omin neuvoin kuin bonareiden toimesta."
Jim: "Voi olla, sillä nyt molemmat goblinit ovat sairastuvalla turvassa. Saa nähdä mitä RCBC:n valmentaja toteaa tästä itsekampittelusta kentällä."
Bob: "Taas yhtä RCBC:n pelaajaa potkitaan naamaan ja tuomari näkee. Meneeköhän tämäkin selitys läpi?"
Jim: "Ei mene! Ja itse asiassa myös bonareiden valmentaja heitetään suihkuun!"
Bob: "No ainakin tuo vei taas yhden RCBC:n pelaajan kentältä, ihan hyvä vaihto."
Jim: "Jep! Yksi sorsa kahteen örkkipelaajaan on todella hyvä vaihtosuhde."
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "RCBC:n tilanne ei näytä hyvältä, kentällä on vähän pelaajia ja bonarit melkein täydessä vahvuudessa. Itse asiassa palloa kantava örkki saarretaan tehokkaasti."
Bob: "Ei tarpeeksi tehokkaasti! Se lyö itsensä irti ja pääsee pakenemaan kohti bonareiden maalia!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonareiden valmentaja yrittää saada pelaajia paikalle, mutta joutuu yrittämään uhkarohkeaa sorsalyöntiä."
Bob: "Se onnistuu! Ainakin osittain, eli sorsa jää eloon ja örkki liikkui vähän parempaan paikkaan."
Jim: "Mutta se ei riitä! Örkki jättää molemmat bonarit pölypilveen ja juoksee henkensä edestä maaliin. RCBC siirtyy johtoon toisen puoliajan puolivälissä!"
Bob: "Ei juma!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bonareilla on puoli puoliaikaa aikaa tehdä maali. RCBC:llä on kentällä vain neljä pelaajaa, joten sen puolesta tilanne on hyvällä mallilla. Pallo saadaan kantoon ja sitä siirretään tehokkaasti kohti keskiviivaa."
Bob: "RCBC yrittää luoda edes jonkinlaista painetta bonareille."
Jim: "Pallosorsaa yritetään siirtää heittämällä eteenpäin, mutta laskeutuminen epäonnistuu!"
Bob: "Pallosta yritetään vielä kamppailla epätoivoisesti, mutta maalia ei synny. RCBC voittaa tämän pelin sittenkin!"
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Jim: "Bob, analyysisi pelistä."
Bob: "Tämän pelin olisi selkeästi pitänyt mennä bonareille! Katso nyt tuota ruumismäärää sairastuvalla! Haltioita vastaan tuo ei olisi vielä mitään, mutta örkkejä vastaan tuo on jo merkittävä saavutus! Ja kun vertaa bonareiden pelaajatappioita, joista suurin osa oli itse aiheutettuja."
Kuva
Kuva
Jim: "Örkit pelasivat taktista palloa ja onnistuivat pääsemään kiipeleistä pakoon."
Bob: "Veikkaan, että sillä pelaajalla on haltiaverta suonissaan."
Jim: "Bonareiden valmentaja jakaa jonkinlaisia palkintoja omille pelaajilleen. Tiedätkö tästä mitään, Bob?"
Bob: "Ah, tiedän! Bonareiden valmentaja palkitsee joukkueen kauden tyhmimmät pelaajat. Näyttäisi siltä, että kaksi pelaajaa jakaa tämän kyseenalaisen kunnian."
Jim: "Kun tarkastellaan bonareiden tilasto-"
Bob: "Jim, jätetään tämä tähän. Turha niitä tilastoja on enää katsella. Meidän työ tältä kaudelta on ohi."
Jim: "Olet oikeassa, Bob. Mutta vielä viimeinen mainostus tähän..."
Jim&Bob: "Selostuksen teille on tarjonnut Bonerheads!"
Bob: "Kaljalle?"
Jim: "Joo, mennään vain."
"Victory or Death! Or if we're lucky, both."
johniemi
Viestit: 63
Liittynyt: Ti 07.05.2019 13:50

Re: Blood Bowl RiverCup juhla Season X - MATSIEN RAPORTOINTI JA SÄÄNNÖT

Viesti Kirjoittaja johniemi »

RiverCup X playoffit Tyrionin Tyrävyö- nimisen orkesterin näkökulmasta

Raportoin matsit jälkijunassa koska tryhardasin niin kovasti että en muistanut kirjoitella matsin aikana asioita lainkaan ylös.

Puolivälierä
Tyrionin Tyrävyö vs. Living Dead Beams (Undead)
TD 2 - 0
CAS 4 - 3

Ensimmäinen pleijariottelu Undeadeja vastaan olikin todella tiukka matsi vaikka tulos ei sitä näytä. Kääpiöillä oli pahimmillaan viisi ukoa kassuboksissa, mutta onneksi KO heitoista onnistui 3/4. Apokin piti käyttää knocked out- pelaajaan koska oli niin paha miesalivoima kentällä.

Chorfeilla oli mukana näissä bileissä myös Lord Borak (Dirty Player +2 jne.) joka polki useampaan otteeseen luukasoja tomuksi - niiden regeneroidessa takaisin kasaan vaihtoaitiossa.

Toisella puoliajalla kääpiöt kuitenkin onnistuivat viekkaudella ja chainpush-himmeleillä saamaan Tyrionin tacklekääpiön LDB:n pallonkantajaghoulin iholle ja siitä pallo irti, ja Sure Handsilla pallo maasta ja kohti 2-0 voittoa. Jos tämä ottelu olisi mennyt jatkoajalle, niin todennäköisesti voittaja olisi ollut toinen koska kääpiöillä ei olisi ollut oikein enää pelaajia jatkoajalle.


Välierä
Tyrionin Tyrävyö vs. Chaqua Ruins
TD 2 - 0
CAS 3 - 0

Kääpiöt pistivät TV-eroa ja tiliä sileeksi ostaen Rerollin sekä Bomber Dribblesnotin. Bomber toimi hyvin, tuhlaten vain kaksi rerollia ennen kuin räjäytti itsensä palasiksi. Mutta onneksi tuo pähkähullu pommimies ehti kuitenkin ensimmäisen halfin aikana viemään liskon ja pari skinkkiä mukanaan.

Kääpiöt pelasivat ylimääräisestä ostetusta rerollista ja kick-off eventistä voitetusta rerollista huolimatta supertylsää, mutta perusvarmaa vesikidutusta ottaen tasan nolla riskiä ja uskoivat Redditin "oppeihin" että skinkkejä blitzaamalla liskot kukistettaisiin ennen pitkää. Tämä kulminoitui ensimmäisen puoliajan lopulla kun toinen "ylimääräisistä" rerolleista greedattiin skinkin blitzaamiseen MB+Tackle- bullilla ja siitähän nasahti ihan rehellinen kuolema (vai oliko miss next game? Jotain ikävää kuitenkin).

Kääpiöitä hakattiin surutta kun Sauruksia ja Kroxia sidottiin väkisin ja nämä parrakkaat perkeleet kestivät kerrankin (lähes) jokaisen iskun pelin alusta loppuun kuten kääpiöiden kuuluukin. Ninolla oli myös riskinotossa paska tuuri, 2 rerollia paloi vuorolla kaksi blokkeihin ja dodgeihin, ja kaiken kruunuksi pallonkantajaskinkki kaatui omiin jalkoihinsa kun skinkki totesi että "fuck this shit" ja lähti perunoimaan yksin kohti maalia kaatuen siis omiin jalkoihinsa (Rush 1 + 1, jossa paloi siis jo kolmas reroll vuorolla kolme).


Finaali
Tyrionin Tyrävyö vs. FC Kapitalismi
TD 2 - 0
CAS 1 - 2

Nurgle indusi Rat Ogre Kreek "The Verminator" Rustgougerin jonka ST7 Ball & Chain pelotti lähtökohtaisesti kääpiöitä. Toisaalta, Kääpiöt indusivat pelin yhden parhaista maalintekijöistä, Hakflem Skuttlespiken sekä yhden Apon ja yhden Briben. Kerrankin voi sanoa että joka ikinen indu oli rahansa arvoinen (ainakin kääpiöillä).

Tyrion aloitti tavastaan poiketen hyökkäämällä koska oletus oli että kumpikin koutsi on tässä kohtaa liigaa "hyviä taktikoimaan" ja kummatkin tiimit ovat selkeästi erinomaisia puolustamaan omalla puolustusvuorollaan. Joten lähtökohta ottelulle oli se, että kumpikin tiimi osaa stallata ja tehdä maalin omalla hyökkäysvuorollaan aivan driven lopuksi - joten jatkoaikaa kohti ollaan menossa.

Ensimmäinen puolisko oli kääpiöiltä todella nihkeää. Lauri hajoitti joukkueensa leveäksi jolloin kääpiöt joutuivat tekemään sitä mitä ikinä koskaan ei niillä saisi tehdä; he joutuivat hajaantumaan ympäri kenttää jolloin ST3 + Guard ei enää toimi halutulla tavalla. Nurglen mies-miestä- vastaan voimaylivoima ja Beastin onnistuneet aktivaatiot johtivat siihen että Hakflem juoksi vasemmalta oikealle muun tiimin aina todetessa että "mihin vittuun se meni... JÄTKÄT, NYT SE JUOKSI TUONNE! MENNÄÄN PERÄÄN!" ja sitten alkoi länkisäärien kipitys kohti Hakflemia. Vuoro seitsemän alkoi tilanteesta jossa Hakflem yltäisi maaliin ilman Rusheja käyttämällä joka ikisen liikkumispisteensä vuoroilla 7 ja 8 siihen että etenee kohti maalia. Maali kuitenkin loppujen lopuksi tuli kohtalaisen pienellä vaivalla, kiitos Nufflen eli yhden onnistuneen Blitz -> Stunned tuloksen ja kääpiöiden Stand Firmin kestämisen ansiosta. Itse maali syntyi kun Bull Centaur blitzasi Nurglen mätäpään pois tieltä ja Hakflem juoksi maaliin juuri ja juuri ilman Rushaamista vuorolla 8.

Tässä vaiheessa oletus tosiaan oli, että Nurgle tekee maalin omalla vuorollaan ja mennään jatkoajalle. Kääpiöt jo miettivät ketä foulataan ja missä järjestyksessä koska Driven tavoitteet olivat poistaa mahdollisimman monta pelaajaa ja toki ajaa Nurgle tekemään mahdollisimman nopea maali. (Totta kai salaisesti valmentaja toivoi että voisi pysäyttää maalin, mutta hyvää valmentajaa vastaan se ei ole aina realistista). Toisen Halfin alussa Nurglella oli yksi pelaaja KO, kääpiöillä oli kaksi KO ja yksi CAS- aitiossa. Mutta sitten Nuffle puuttui peliin heti halfin alussa. Blitz kick-off- eventin takia kääpiöt pääsivät sitomaan Nurglen linjaa sekä juoksemaan kolmella pelaajalla Nurglen puolustuksen halki. Kääpiöiden epäonneksi Hakflemia päästiin kuin päästiinkin blitzaamaan ja tämä 1. Driven maalintekijä oli loppupelin pois kuvioista.

Pallosta alettiin taistelemaan nyt tosissaan ja nyt vihdoinkin oltiin tilanteessa jossa kääpiöiden kahdeksan Guard-pelaajaa ja neljä Stand Firmiä alkoi näyttää etunsa. Toki kuusi Mighty Blowiakin hieman auttoi. Eli kummatkin juokkueet sullottiin sumppuun jossa alettiin vaihtamaan iskuja vuorotellen ja tässä iskunvaihdossa G + MB + SF voitti taiston. Nurglen alamäki alkoi kun kääpiöt ottivat laskelmoidun riskin ja blokkasivat yhdellä nopalla Kreek Rustgougeria tietäen että pelkästään kaato riittäisi laittamaan Kreekin pois pelistä (koska B & C). Blokki onnistui, Kreek ulos Drivestä. Guard + Stand Firm- pelaajat saatiin paikkoihin jotka nostivat blokkinopat kääpiöille suotuisiksi ja kohta oltiinkin jo tilanteessa jossa Dirty Player Hobgoblin Arnold Herkules antoi Beast of Nurglelle (Rotspawn?) saapasta naamaan. Ensimmäisellä kerralla Rotspawn vain hieman pökertyi (ja tuomarikin tästä kimpaantui -> Bribe) mutta seuraavalla vuorolla armor heiton tuloksella 6 + assistit, ja injuryyn 7 + Dirty Player, saatiin Rotspawn siirrettyä KO-aitioon. Tämän jälkeen voimaylivoima oli selvästi kääpiöillä ja kaksinoppaiset Blockit Claw + Mighty Blowilla sekä pari onnistunutta foulia, johti siihen, että kääpiöillä oli pallo vuorolla 6, sekä 9 pelaajaa kentällä - kun taas palloton Nurgle painoi vastaan viiden pelaajan voimin.

Viimeiset vuorot olivat enemmänkin triviaalia pelailua, kääpiöt suojasivat palloa selkeällä miesylivoimalla kävellen kohti maalia, ja Nurgle poltti viimeiset rerollinsa Blitzaten screenin läpi kohti palloa. Yksi näistä suorituksista onnistuikin ihan pallon viereen kunnes viimeinen 6+ heitto oli liikaa (huh!).

Hobgoblin hölkkäsi maaliin vuorolla 8 kääpiöiden lyllertäessä ympärillä. Areenalla alkoi raikumaan WE ARE THE CHAMPIONS jo toistamiseen yhden välivuoden jälkeen ja valmentaja mietti jo hetken vakavissaan olisiko se sittenkin pelattava vielä kolmas kerta Tyrionin joukkueella ja haettava se ensimmäinen RiverCupin tripla samalla joukkueella koska se ois nyt mahdollista... No jospa ei.Kiitos kaikille liigasta, oli hyviä matseja ja hauskoja hetkiä. Pidetään vielä kauden päättäjäiset jossa jaetaan ENNENNÄKEMÄTÖN palkintopotti monelle koutsille/osallistujalle/pelaajalle. Ja nähdään viimeistään vuonna 2023 tammi-helmikuussa(?) alkavalla kaudella XI.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Joensuu”