ETC2023 Amsterdam (The 9th Age)

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Juha
Viestit: 587
Liittynyt: Ke 17.11.2010 00:02

ETC2023 Amsterdam (The 9th Age)

Viesti Kirjoittaja Juha »

Terve,

On aika aloittaa valmistautuminen vuoden 2023 The 9th Age -ETC turnaukseen. Turnausta pidetään yhtenä vuoden kovatasoisimpana turnauksena, johon osallistuu pelaajia ympäri maailmaa. Turnaus on kahdeksan hengen joukkueen joukkueturnaus. Samassa yhteydessä järjestetään myös ESC-turnaus, jossa jokainen pelaa oman pelinsä.

Pelinä on The 9th Age, jonka säännöt ja lisätietoja löytyy osoitteesta: The 9th Age : Fantasy Battles : (the-ninth-age.com) . Suomessa järjestetään aktiivisesti The 9th Age -turnauksia.

Turnauksen ajankohta on: ESC 26-27.7.2023 ja ETC 28-30.7.2023.

Turnaus järjestetään ensi vuonna Amsterdamissa Alankomaissa. Lisätietoa kisapaikasta ja kaupungista löytyy: https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... m_2023.pdf

Virallisena suunnittelu- ja keskustelualustana on Discordista löytyvä ETC-kanava, johon saat liittymisohjeet Juliukselta (Banzgo).
Mikäli kiinnostuit kisapelaamisesta tai muuten olet kiinnostunut isojen kisojen seuraamisesta ja tukemisesta, se onnistuu Discordin kautta. Minä ja Julius valitsemme joukkueen. Joukkueeseen pääseminen edellyttää sitoutumista ja kovaa harjoittelua. Kannattaa siis jo tässä vaiheessa ilmoittaa, mikäli kisapelaaminen kiinnostaa, jotta osaamme huomioida joukkuevalinnoissa kaikki halukkaat.

Pelaajavalintoja olemme jo tehneet. Lisää valintoja tehdään niin, että joukkue on valmis viimeistään Talvisota-turnauksessa 4.3.2023. Joukkue tarvitsee myös valmentajia, jotka seuraavat kisoissa pelejä sekä tukevat pelaajia pelivalinnoissa. Mikäli olet kiinnostunut tämän kaltaisesta roolista, kerro myös siitä joukkueen johdolle.

Päivitän myös Sotavasaraan joukkueen muodostamisesta, mutta virallisena kanavana on Discord.

Terveisin
Juha & Julius
ETC2023
Suomen parhaimmalta tuoksuva figupelaaja.
Juha
Viestit: 587
Liittynyt: Ke 17.11.2010 00:02

Re: ETC2023 Amsterdam (The 9th Age)

Viesti Kirjoittaja Juha »

Terve,


Ensimmäiset päätökset uuden joukkueen muodostamiseksi on tehty. Vaikka kaikki uudet sääntömuutokset eivät ole tulleet, olemme jo päässeet näkemään minkälaisia muutoksia on tiedossa. Toisin sanoen vaikuttaa sääntömuutokset kohtelevan kaikki kohtalaisen reilusti. (Muutamaa ylilyöntiä lukuunottamatta). Joukkueeseen valittiin minun ja Juliuksen kanssa pelaamaan Olli M. ja Ossi. Molemmat ovat olleet hyvin aktiivisia skenessä ja näyttivät myös taitonsa edellisissä ETC-kisoissa Italiassa. Onnea valituille!

J&J

ps. tulemme Juliuksen kanssa kyselemään kiusallisen paljon teiltä miksi kysymyksiä liittyen pelivalintoihin ja autamme parhaamme mukaan taktiikoissa ja armeijan tekemisessä.
Suomen parhaimmalta tuoksuva figupelaaja.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”