Kings of War -skene

Warhammer Fantasy Battles -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Ipp3
Viestit: 323
Liittynyt: Su 13.09.2015 16:55

Kings of War -skene

Viesti Kirjoittaja Ipp3 »

Moikka moi!

Ropeconissa demoissa oli kovasti paljon väkeä, ja kiinnostuneita miltei enemmän, kuin demottajilla oli aikaa tai kykyä opastaa pelin saloihin. Lyhyesti kirjailen tähän tietoa pelistä ja skenestä.

Kings of War -skene Suomessa keskittyy oikeastaan akseleille Pääkaupunkiseutu, Turku, Jyväskylä ja Joensuu. Näistä kaikista löytyy aktiviisia pelaajia. Turnauksia ja pelipäiviä järjestetään pitkin vuotta, Ropeconissa on demotusta ja turnaus, muutoin yksi- tai kaksipäiväisiä on yleensä kolme tai neljä vuodessa. Yhteyttä pidämme discordissa https://discord.gg/3Cp2r9QD, jossa keskustelu on vapaamuotoista ja peliseuraa löytyy varsin sujuvasti. Meillä on myös vähemmälle käytölle jäänyt Kings of War Finland -facebookryhmä, johon voi halutessaan liittyä.

Kysymyksiin saa vastauksia ja jos tuo discolinkki vanhenee, niin kysymällä saa inviten!

Ipp3
Avatar
Kääpänä
Viestit: 199
Liittynyt: La 28.10.2006 17:32
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kings of War -skene

Viesti Kirjoittaja Kääpänä »

Juu, oli tosiaan hauska käydä kokeilemassa vaikka sainkin pahasti turpaan. Kiitos demoista! Tuli jopa sellainen viba, että voisi jotain pientä armeijantynkää yrittää viritellä. Aikaisemmissa armeijaprojekteissa ongelmaksi on kuitenkin aina muodostunut maalaus. Mulla on tapana sortua maalatessa liialliseen hifistelyyn ja asettaa yleinen vaatimustaso muutenkin liian korkeaksi omille kyvyille. Näin maalaamisesta katoaa ilo ja projektit kuivuvat kasaan. Haaveissa olisi kuitenkin aloittaa uusi armeija, sillä perusteella että se olisi mahdollisimman yksinkertainen ja nopea maalata. Näin saattaisin kenties joskus jopa päästä pelipöydille. Jos jollakulla on ideoita tai youtube tutoriaaleja yms. niin saa ehdottaa.
Ipp3
Viestit: 323
Liittynyt: Su 13.09.2015 16:55

Re: Kings of War -skene

Viesti Kirjoittaja Ipp3 »

Kuulostaa omaan korvaan siltä, että model countiltaan kohtuullinen armeija voisi sopia paremmin. Ogret esimerkiksi tarjoavat varsin kivasti mahdollisuuksia vahvoihin listoihin ilman 200 goblinin maalaamista.

Toinen vaihtoehto on esimerkiksi elementaalit tai demonit, niissä on usein enemmän efektimaalaamista ja vähemmän erilaista yksityiskohtaa. Molempiin on Manticillakin kivoja nappeja!

Youtubessa on KoW-matskua varsin paljon, sieltä omiin tarpeisiin hakemalla löytyy varsin hyvin.
Avatar
Tyrisalthan
Viestit: 754
Liittynyt: Pe 08.11.2002 12:58
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Kings of War -skene

Viesti Kirjoittaja Tyrisalthan »

Jotain empiren ihmisiä on nopea vetää maaleihin, kun contrastimaalit saa ne poimutetut univormut kerralla hyvän näköisesksi (tai siis ainakin pelikelpoiseksi, hioahan niitä voi sitten maailman tappiin).
Innokkuus korvaa pätevyyden
Ipp3
Viestit: 323
Liittynyt: Su 13.09.2015 16:55

Re: Kings of War -skene

Viesti Kirjoittaja Ipp3 »

Totta myöskin.

Nykymaaleilla saa hyvinkin näyttävää varsin nopeasti ja kohtuullisella vaivalla.

Pelityyli, joka itseä miellyttää estetiikan ja mekaniikkojen kannalta onkin sitten se olennaisempi kysymys.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Yleiset keskustelut”