Suomen BattleTech-skene

Kaikki ne eksoottisemmat tinan ja muovin siirtelytavat, jotka eivät löytäneet paikkaansa ylempää.
cyborgmug
Viestit: 2
Liittynyt: La 06.08.2022 12:20

Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja cyborgmug »

Morjens!

Hyvin pitkän (yli 10 vuotta) tauon jälkeen innostuin jotenkin taas figupeleistä. Pitkällisen tutkiskelun jälkeen päädyin siihen tulokseen, etten enää lähde GW:n hintapelleilyyn mukaan, vaan halusin jotain, jota voi kokeilla, maalata ja pelata helposti ja pienellä taloudellisella panostuksella. Tulos oli BattleTech, ja nyt hallussa on AGOAC-boksi.

Netin tutkailun perusteella skene vaikuttaa melko kuolleelta tai olevan ehkä piilossa. Lymyileeköhän täällä mahdollisesti BattleTech-pelaajia, erityisesti Helsingin alueella?

Muutan tässä juuri muutaman päivän päästä Saksaan vuodeksi, joten peliseuraksi minusta ei juuri nyt ole, mutta sitten tulevaisuudessa. Saksassa pelaajia näyttää toki riittävän, mutta Suomessa ajattelin kyllä asuvani suurimman osan elämästäni.
vompovompatti
Viestit: 2302
Liittynyt: To 22.09.2005 17:54

Re: Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja vompovompatti »

Tämä kiinnostaa myös itseäni. Figuja löytyy ja vähän on tullut sääntöjä käytyä läpi kaverin kanssa, jolla myös kyseisiä figuja, mutta ihan startissa tuo peli omalla kohdalla.
I am the king of Rome, and above grammar.
-Sigismund, Emperor of the Holy Roman Empire
Avatar
Teräratas
Valvoja
Viestit: 3713
Liittynyt: La 03.08.2002 13:48
Paikkakunta: Varkaus

Re: Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja Teräratas »

Tiedossa on, että pääkaupunkiseudulla on kyllä Battletech pelaajia, Alpha Strikeä ainakin olen heidän kanssaan joskus RopeConissa pelaillut. Aktiivisuudesta en kyllä osaa näin koronan jälkeisessä maailmassa enää mitään sanoa.

Muutenkin kyllä lämpimästi suosittelen Alpha Striken pelaamista perinteisen BattleTechin sijaan, siinä saa pelit rullaamaan järkevässä ajassa ja halutessaan vähän isommassakin mittakaavassa.

Myös heksojen sijaan perus miniatyyrisäännöt olivat ihan toimivat, jos tykkäisi mieluummin mittanauhan kanssa figuja ympäriinsä työnnellä.
tsuruginoko
Viestit: 9
Liittynyt: Ma 22.01.2018 17:55

Re: Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja tsuruginoko »

Minä olen BattleTech-pelaaja Helsingissä ja olen tosi kiinnostunut Alpha Strikeiin. Olen pelannut muutamaa peliä Alpha Strikeä, ja se oli tosi hauskaa. Suurempit taistelut kuin Classic.

Minulla on muutama (factions? My Finnish fails me right now.): Clan Jade Falcon (Jade Falcon Guards), Draconis Combine (1st Sword of Light, ja haluan maalata ainakin Arkab Legionia myös), Lyran Commonwealth (12th Donegal Guards), ja yksi oma palkkasoturiryhmä.
:D Haluan myös maalata ComStaria ja Clan Ghost Bearia.

Minä olen myös GM MechWarrior: Destiny:ssä.

(Anteeksi, mun suomi on vähän huono... Pelaan mieluummin englanniksi.)
Avatar
Anasa
Viestit: 168
Liittynyt: La 13.01.2007 23:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja Anasa »

Asun pääkaupunkiseudulla ja olen itse hyvin innostunut BT:stä sen perinteisessä muodossa ja Alpha Strikessa. Perinteinen BT on vähän lähempänä sydäntä, vaikka se viekin aikaa. Itselläni on 15. Deneb Light Cavalry -pataljoona tulilla ja opforiksi joitain Kurita- ja palkkasoturijoukkoja.
My format, Virus: To corrupt and conquer!
cyborgmug
Viestit: 2
Liittynyt: La 06.08.2022 12:20

Re: Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja cyborgmug »

Onpas aika kulunut nopeasti! Tämänkin ketjun aloituksesta on kohta melkein vuosi aikaa. Täällä Berliinissä on tullut pelailtua aika mukavasti sekä Classicia että Alpha Strikea - ja vieläpä suureksi osaksi saksan kielellä.

Ilmeisesti uuteen Kickstarteriin osallistui peräti jotain 140 (tms.) tyyppiä Suomesta, joten skene vaikuttaa kuin vaikuttaakin olevan olemassa! Lisäksi ainakin Helsingin Fantasiapeleissä näyttää olevan BattleTech-pelipäiviä. Eiköhän tässä pääse siis pelaamaan, kunhan takaisin Suomeen kerkeää. Ei ole kovin montaa viikkoa siihen enää.

Laittakaa toki yksityisviestiä, jos pelaaminen kiinnostaa - tai ehkäpä minä laitan, kun olen asettunut Suomeen tuossa ensi kuun loppupuolella.

I’ll be happy to play in English too, tsuruginoko :)
Veksu
Viestit: 1
Liittynyt: To 28.03.2024 18:17

Re: Suomen BattleTech-skene

Viesti Kirjoittaja Veksu »

Itse aloittelin juurikin tällä viikolla Battletech urani, ja juurikin Alpha Strikellä. Vedittiin 1vs1 matsit siitä quick rulesista mikä lootassa tuli mukana - oli ihan positiivinen fiilis niin päädyttiin kaverin kanssa että uudelleenkin pelataan. Koitan nyt tästä innostuneena vähän kartoittaa mikä tilanne tän pelin kanssa on Suomessa, ja omalta kohdaltani varsinkin Helsingin seudulla.

Olisi mukava pelata tulevaisuudessa isompiakin 4 vs 4 pelejä yms. ja muutenkin vaan keskustella aiheesta tyyppien kanssa jotka jo tietää enemmän. Seuraava hankintani on nyt se commanders edition-kirja, ja sieltä sitten opetella tarkemmin sääntöjä tuohon Alphaan. Eli lähinnä armoa nyypän tiedottomuudelle toivon jos jotain peliä tämänkin foorumin kautta joskus saisi aikaan, mutta parhaani teen että pääsen syvemmin sisälle pelin salaisuuksiin.

Mutta tosiaan, Alpha Strike oli oikein lupaavan tuntuinen ja sitä oli mukava pelata. Tähän mennessä lore ja peli on tuttu vain PC-pelien ja kirjojen kautta, niin oli kiva pelata sitä ns. "ehtaa" tavaraa. Kohta tässä pitää sitten ostaa pelimattoja yms. kamaa innostuksen tartuttua. Oliko täällä jengiä joka saattaisi olla kiinnostunut pk-seudulla joskus pelaamaan, toki just nyyppavaroituksella?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut miniatyyripelit”