Takaisin harmaan muovin valtakuntaan(40k & Old world)

Rovaniemen peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Jok1njää
Viestit: 1
Liittynyt: Ke 23.08.2023 18:43
Paikkakunta: Rovaniemi

Takaisin harmaan muovin valtakuntaan(40k & Old world)

Viesti Kirjoittaja Jok1njää »

Tervehdys arvon harrastajat.

Tässä 30-ikävuoden kunniaksi olen palaamassa jalon harrastuksen pariin nyt kun on viitseliäisyyttä ja kiinnostusta taas >15vuoden tauon jälkeen. Sopivasti tuo uusi warhammer 40k 10edikka on alkanut ottaa muotoaan kun uusia codexeja putoilee pikkuhiljaa niin siihen on nyt (taas) tarkoitus perehtyä. Suurena haaveena olisi päästä sitä jopa pelailemaan kotikylällä ja jos tätä kautta löytyisi harrastajakuntaa, uutta tai vanhaa niin aina parempi.
Ajatuksena olisi lähteä kokeilemaan keittiön pöydältä kepillä jäätä pienemmillä peleillä. Sitten kun tässä kalusto lisääntyy / valmistuu ja miten kelloissa on aikaa niin tähdätä 2000pisteen armeijalista taiteluihin.

Eikä tässä vielä kaikki, myös fantasy battle on mahtava peli ja nyt kun Old World on tullut niin ois upeaa päästä sitäkin pelaamaan ja ulkoiluttamaan "klassikkofiguja"uusilla säännöillä.

Killteam, Necromunda, Mordheim mitä näitä nyt onkaan niin kiinnostusta löytyy myös näissä peleissä ainakin kokeiluun asti, katsoo sitten kuinka kovasti vie mukanaan :)

Muovin tukemana maailmaa ja masennusaaltoja vastaan!

Terkuin
Antti
FriikkiM
Viestit: 15
Liittynyt: Ma 22.04.2019 21:10

Re: Takaisin harmaan muovin valtakuntaan(40k & Old world)

Viesti Kirjoittaja FriikkiM »

Pistin YV:tä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Rovaniemi [Peräpohjolan Sotamoukaristit]”