Aloitus Bretonniaa 2000pts
- viimeinen_mohikaani
Aloitus Bretonniaa 2000pts
Olen pelannut tällä listalla kerran ja voitin solidilla. vastustajan taso oli keski verto yleensä hän pelaa helffeillä mutta nyt delffeillä eli voi johtua siitä ettei hän osannut vielä käyttää delffejä.
Lord of bretonnia: wows:grail wow. equipment: hand weapon,heawy armour, lance,shield. barded warhorse.
Magic items: Siriennes locked,virtue of stoicism. PTs:258.
3 damsel of the ladya kaikki 2 levelisiä. hand weaponit, ja 4 kääröä ja 1 potion sacre.pts:155,115,169.
Paladin tiedettävästi army battle standard bearer. wow:knight wow. Equipment,käsi ase,heavy armour,,shield.Barded warhorse.
magic items:,virtue of purity.pts96
2 yksikköä 8 hengen realmia.täys varustus ja full command toisella unitilla concuerors tapestry.pts:241,216
16 kpl peasant bowmenejä. käsi aseella ja pitkä jousella.command,villein,musician,standard bearer.pts124
3 kpl pegasuksia täus varustuksella ja johto ryhmään kuuluu pomo.. pts:165
8 kpl grail knights täys varustuksella ja täys johto ryhmällä. pts334
magic banner:valorous standard
1 trebuchet. (stone thrower) crew4 command:craftsman. pts90
Olisi kiva saada kommentteja jolla voisin korjailla listaani tarpeen mukaan.
Lord of bretonnia: wows:grail wow. equipment: hand weapon,heawy armour, lance,shield. barded warhorse.
Magic items: Siriennes locked,virtue of stoicism. PTs:258.
3 damsel of the ladya kaikki 2 levelisiä. hand weaponit, ja 4 kääröä ja 1 potion sacre.pts:155,115,169.
Paladin tiedettävästi army battle standard bearer. wow:knight wow. Equipment,käsi ase,heavy armour,,shield.Barded warhorse.
magic items:,virtue of purity.pts96
2 yksikköä 8 hengen realmia.täys varustus ja full command toisella unitilla concuerors tapestry.pts:241,216
16 kpl peasant bowmenejä. käsi aseella ja pitkä jousella.command,villein,musician,standard bearer.pts124
3 kpl pegasuksia täus varustuksella ja johto ryhmään kuuluu pomo.. pts:165
8 kpl grail knights täys varustuksella ja täys johto ryhmällä. pts334
magic banner:valorous standard
1 trebuchet. (stone thrower) crew4 command:craftsman. pts90
Olisi kiva saada kommentteja jolla voisin korjailla listaani tarpeen mukaan.
Viimeksi muokannut viimeinen_mohikaani, Su 21.08.2005 11:33. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
FIGUJA MYYNNISSÄ!!!
- puolisukeltaja
Conqueror's trapesty ennemmin graileille. Voittavat combatteja huomattavasti helpommin, ja riski menettää oma lippu on pienempi. Lisäksi BSB on laiton, sille ei saa antaa mitään muita aseita kuin hand weaponin (paitsi maagisia, tosin niistäkään ei kahdenkäden aseita) eikä kilpeä. Varusteiksi vaikka Warbanner ja Virtue of Duty tai Virtue of Duty ja Sword of Might.
- viimeinen_mohikaani
Koska esineen kuvauksessa lukee, että "vain yksiköille" tai "Ei Bösbille" tjsp.viimeinen_mohikaani kirjoitti:miksi sitä ei saisi antaa sille jos se kerran on bsb
Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että http://www.puppulausegeneraattori.fi parantaa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.
- viimeinen_mohikaani
-
bloody_pirate