Sivu 1/1

Miniatyyripelien aloittelijapäivä sunnuntaina 12. helmikuuta!

Lähetetty: Ti 17.01.2017 18:22
Kirjoittaja Frenzy
Miniatyyripelien aloittelijapäivä sunnuntaina 12. helmikuuta

War Head järjestää 12. helmikuuta Poromagialla kaikille avoimen miniatyyripelien tutustumispäivän! Kaikenikäiset kiinnostuneet pääsevät sunnuntain mittaan kokemaan, mistä miniatyyriharrastuksessa on kyse. Tapahtumapaikalla pelataan samaan aikaan myös kolmen kierroksen Warhammer 40,000 -aloittelijaturnaus.

Päivän aikana järjestetään War Head -operaattorien vetämänä ilmaista peli- ja maalausopetusta harrastuksesta kiinnostuneille ensikertalaisille. Paikalle voi saapua mihin aikaan vain kokeilemaan ohjatusti miniatyyrien maalaamista tai niillä pelaamista esimerkiksi Warhammer 40,000 -pelijärjestelmässä. Aiempaa kokemusta tai omia tarvikkeita ei tarvita. Jos olet odottanut tilaisuutta kokeilla harrastusta tai mielen sopukoissa on kysymyksiä, tule mukaan tutustumispäivään!

Pelit ja maalauskokeilut ovat nopeita, eikä kiireisten tarvitse varata touhuun tuntikausia. Turnausta saa kuitenkin halutessaan jäädä seuraamaan vaikka koko päiväksi! Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitiedustelulla osoitteesta [email protected].

Poromagia Oy / War Head
Opastinsilta 7 B, Pasila, Helsinki
Avoinna sunnuntaina 12-16


Tervetuloa!

www.gowarhead.com