2017 Fight Club -kiitokset: 35 järjestettyä figupeliturnausta!

War Head tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Gowarhead.com

Valvoja: War Head

Avatar
Frenzy
Viestit: 2406
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

2017 Fight Club -kiitokset: 35 järjestettyä figupeliturnausta!

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Kuva

War Headin myymäläosasto ja Fight Club ovat olleet aktiivisia kohtaamispaikkoja miniatyyripelaajille tänä vuonna - järjestimme toimintavuotemme aikana yhteensä 35 miniatyyripeliturnausta eri pelijärjestelmiin. Mukaan mahtui turnausprofiileita kilpailullisista koitoksista täysin fluffivetoisiin kasuaalitapahtumiin ja molemmat olivat vilkkaasti liikennöityjä - erityisesti 40K-turnaukset täyttyivät lähes poikkeuksetta tunneissa ilmoittautumisen auettua. On ollut erityisen hienoa nähdä, miten ensin aloittelijaturnauksiin osallistuneet ovat myöhemmin siirtyneet vakiokasvoiksi viikoittaisiin Fight Club -peli-iltoihin ja sitä kautta myös kilpailullisempiin pelitapahtumiin.

Kauden aikana otimme tavoitteeksemme myös dokumentoida turnaukset aiempaa paremmin ja turnausraportteihin sisällytettiin lopputulosten lisäksi myös kierrostulokset, kuvagalleria ja armeijalistakokoelma tapahtumaan osallistuneista kokonaisuuksista. Toivoisimme, että pelien energia ja jännitys sekä figupeliharrastuksen taiteellinen aspekti välittyisivät näin myös toimintaa kauempaa seuraaville, War Head Fight Club kun on kansallisestikin tarkasteltuna aika erityinen juttu. Raportteja kertyikin aika tavalla, ja ne ovat nyt tallessa muistuttamassa koetuista seikkailuista ja sankaritöistä!

War Headin turnaustoimikunta haluaa kiittää kaikkia peleihin kuluvan vuoden aikana osallistuneita, Fight Clubin tapahtumaskenen kehittämisessä avustaneita ja tapahtumacoveragea seuranneita! Ensi vuonna jatkuu!
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Palaa sivulle “War Head”