Mikä on kun mättää?

Fantasiapelit tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Fantasiapelit.com

Valvoja: Fantasiapelit

Helinä
Viestit: 18
Liittynyt: La 26.08.2017 09:53

Mikä on kun mättää?

Viesti Kirjoittaja Helinä »

Hei, nyt tässä teidän touhua sivusta seuranneena jonkin aikaa ja tarinoita kuulleena rupee hieman ihmetyttämään.

Uusia tuotteita GW:n puolella tykitellään hyvällä saldolla, mutta sitten esim. warmachine & hordes peliin uusia figuureja tai lisäosia (kuten company of irony joka tovi sitten kanssa julkaistu) ei teidän nettisivuille saada vaikka niistä teille on useampaan otteeseen viestejä laiteltu? Varsinkin kun tämä peli on nostanut Suomessakin turnausmuodossa reilusti päätään ja tullut lähes yhtä isoon kokoon kuin 40k.

Erityisesti myöskin kuulleena Kuopion päädyn tilauksissa on kummallisia toimitus ongelmia, tuotteita joita ei ole varastossa, joudutaan odottamaan useita kuukausia vaikka tosin teidän ilmoituksien mukaan niissä menisi 2-3vk. Tuotetta jota on varastolla, tulee jos tulee. Sitä kun ei tiedä tuleeko sitä nyt vai ensi kuussa kun tuppaa tulemaan väärää tuotetta tai ei tule tuotetta ollenkaan. Nytkin yhtä maalia jota joku odottanut jo kolmatta viikkoa kun ensimmäisellä kerralla lähetettiin väärä.

Myöskin nettisivuilta löytynee tuotteita joiden hinnat ovat suorastaan absurdeja. Muualla niin maailmalla kuin suomessa tuote myydään 17euron hintaan, teillä sille on lykätty 37euron hintalappu. Että mitä että?

Voisko tätä toimintaa jotenkin parantaa vai onko vaan parempi alkaa tilailemaan toiselta yritykseltä tai ulkomailta? Olisi kiva tukea Suomalaista ja paikallista, mutta ei tämä toiminta kyllä siihen hirveästi kannusta.

Palaa sivulle “Fantasiapelit”