Päivitys yhteystietoihin

Salon peliporukka.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
mvp
Peliporukkavalvoja
Viestit: 353
Liittynyt: Ke 30.10.2002 12:56

Päivitys yhteystietoihin

Viesti Kirjoittaja mvp »

Tervehdys,

hostilla kävi käpy ja sumppi.org domain on kadonnut vieraan vallan omistukseen. Itse saitti on olemassa kyl ja siihen pääsee osoitteella 13375.fi eli "leets piste fi".

Eipä sillä että tuolla verkkosivuilla juuri mitään tärkeää olisi. Paljon kiinnostavampi on
- https://sumpinmukana.blogspot.com/
- tämä Sotavasaran threadi jota juuri luet

Mutta yhteydenottoihin vaikuttaa sillai että @sumppi.org -päätteiset sähköpostiosoitteet eivät ole enää käytössä. Näitä oli jonkun verran ja ainakin FB/IG tilit on varmaan rekkaroitu näihin. Jos joku pääsee näitä tietoja muokkaamaan niin voi laittaa tilalle info miukeli maukeli 13375.fi, se tulee ny Tausan Villelle ja mulle. Jonkun verran sähköpostilla on tullu myös semmosia puolivirallisia yhteydenottoja, yhteistyökuvioita tai muita hankkeita. Varsinaiset pelaajat ja peliasiat ei varmaan sähköpostia paljoo tarvii.

Mut kaikesta tästä tuli siis mieleen että jos Salon peliporukoihin haluaa ottaa yhteyttä ja Sotavasaran boardin niskapartameininki ei oo se oma juttu nii vois pitää jonkunlaisia, käyttökelposia yhteydenottotapoja esillä kootusti jossain.

Vaikka pelaamisen suhteen oma aktiivisuus on tällä hetkellä about nolla koska elämä niin voin kyl toimia sihteerinä ja välittää yhteydenottopyyntöjä yms ja jne.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
smigi
Viestit: 397
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

Re: Päivitys yhteystietoihin

Viesti Kirjoittaja smigi »

Kävin päivittämässä yhteystiedot fb- ja ig-sivuille, samalla päivitin muutenkin ajankohtaiset tiedot peli-illoista yms. Fb-sivu on luotu oman tilin kautta, mutta ylläpitäjinä on itseni lisäksi mvp ja Maurgrim (mahtaakohan herrat olla edes tietoisia asiasta :)). Ig-sivun tunnuksista ja salasanoista yms. en ole aivan varma koska selain muisti automaattisesti, pitänee tarkastaa nuo.

Kummassakaan ei ole kyllä paljon viime aikoina tapahtunut, osittain tietysti kiitos coronan. Ig:hen voisi nyt tietysti tulla taas lisää sisältöä peli-illoista, fb-sivulle nyt ehkä kannattaa päivittää vain tärkeimmät uutiset eli pelitapahtumat yms. Tietysti hyviä ideoita otetaan vastaan mitä voisi noihin laittaa, itse kun en ole kovinkaan aktiivinen sosiaalisissa medioissa, niin vetäkää hihasta. Ja myös jos on halukkuutta alkaa julkaisemaan noissa jotain sisältöä, niin lisäilen ylläpitäjiksi yms.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
Avatar
MAnkka
Viestit: 461
Liittynyt: Ke 30.04.2003 10:56
Paikkakunta: Salo

Re: Päivitys yhteystietoihin

Viesti Kirjoittaja MAnkka »

mvp kirjoitti: Ti 15.03.2022 11:35 Mut kaikesta tästä tuli siis mieleen että jos Salon peliporukoihin haluaa ottaa yhteyttä ja Sotavasaran boardin niskapartameininki ei oo se oma juttu nii vois pitää jonkunlaisia, käyttökelposia yhteydenottotapoja esillä kootusti jossain.
Sumpilta löytyy myös Discord, joka on viimeaikoina ollut aktiivisessa käytössä. Kannattaa siis suunnata sinne, varsinkin jos on kyseinen alusta muutenkin käytössä.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
http://sumpinmukana.blogspot.fi/
Avatar
GhaZz
Viestit: 506
Liittynyt: Su 10.08.2003 10:55
Paikkakunta: Paimio

Re: Päivitys yhteystietoihin

Viesti Kirjoittaja GhaZz »

Laittelen halukkaille Discord linkkiä YV:llä :D

-Ville
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
http://sumpinmukana.blogspot.fi/
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Salo [Sumppi]”