Haku löysi 24 tulosta

Kirjoittaja mikkersoni
La 15.03.2014 12:42
Keskustelualue: 40k: Armeijat ja yksiköt
Aihe: Venomthrope selviytymystä!
Vastaukset: 14
Luettu: 1054

Re: Venomthrope selviytymystä!

Kyllähän tuo mageelle saattaa kuullostaa, mutta käytännössä tuo on vähän nihkeää koska prime regnalla maksaa enemmän kuin 3x venomthropea ja kuluttaa tärkeän HQ slotin. Kait tuota vois pelata 2k+ peleissä kun saa tupla focit, mutta silloinkin hyvin kallista ja helppoa killpointtia. Jos haluaa pitää ...
Kirjoittaja mikkersoni
To 27.02.2014 06:33
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: Poisoned 6.ed
Vastaukset: 25
Luettu: 1388

Re: Poisoned 6.ed

Deldarien codexissa (s.25, poisoned shooting weapons) tiivistettynä: X= aseella ei ole strenaa, mutta woundaa fixatulla luvulla joka ilmoitetaan suluissa. Eli eivät saa rerolleja mitään vastaan poisonedin muodossa. Ja Deldarien sääntö erikseen sanoo, ettei Poisoned shooting weaponit voi vahingoittaa...
Kirjoittaja mikkersoni
Ma 03.02.2014 18:34
Keskustelualue: Galleria
Aihe: Blogi: NxS:n IG:t pitkän tauon jälkeen [4/20.3.2014]
Vastaukset: 20
Luettu: 1786

Re: Blogi: NxS:n IG:t kymmenen vuoden tauon jälkeen [1/1.2.2

Tässä tapahtuu taas tämä ikävä "luetaan vain osa rulesta"-efekti, mikä saattaa aiheuttaa väärin ymmärrystä, ellei muutkin ole lukeneet säännön läpi. Samaisen rulen ensimmäinen lause menee: "The rules in this book assume that models are mounted on the base they are supplied with" RAW: pelaat figuja n...
Kirjoittaja mikkersoni
Pe 27.12.2013 21:54
Keskustelualue: 40k: Yleiset keskustelut
Aihe: FORGE WORLD yksiköt ja vehkeet sekä mistä säännöt löytyy
Vastaukset: 77
Luettu: 27111

Re: FORGE WORLD yksiköt ja vehkeet sekä mistä säännöt löytyy

Nuita Death korpseja löytyy myös rinnakkainen "The Assault Brigade", IA 12: The fall of Orpheus kirjan uumenista. Onko se ihan täys armylista? On, tosiaan ois voinu tarkentaa heti alkuun. Enempi semmonen meat grinder tyylinen näin suoraan hatarahkosta ulkomuistista heitettynä, mutta varmasti muista...
Kirjoittaja mikkersoni
Pe 27.12.2013 21:42
Keskustelualue: 40k: Yleiset keskustelut
Aihe: FORGE WORLD yksiköt ja vehkeet sekä mistä säännöt löytyy
Vastaukset: 77
Luettu: 27111

Re: FORGE WORLD yksiköt ja vehkeet sekä mistä säännöt löytyy

Nuita Death korpseja löytyy myös rinnakkainen "The Assault Brigade", IA 12: The fall of Orpheus kirjan uumenista.
Kirjoittaja mikkersoni
Pe 22.11.2013 10:59
Keskustelualue: 40k: Armeijat ja yksiköt
Aihe: Yleinen CSM ketju
Vastaukset: 742
Luettu: 47545

Re: Yleinen CSM ketju

Mass edit: Imperial Armour: Aeronautica omaa uusimmat säännöt, ja omaa hyväksyntä hylkeen, eli CSM voi ottaa fast slottiin(kannattaa kysyä kuitenkin vastustajalta ennen peliä sovun ylläpitämäksi)
Kirjoittaja mikkersoni
La 02.11.2013 01:24
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: MC:n lähistelyn AP?
Vastaukset: 5
Luettu: 563

Re: MC:n lähistelyn AP?

Smash special rulen alta BRB sivulta 42 löytyy vastaus AP kyssäriin, eli kaikki closari lyönnit lasketaan AP2 ellei ase ole AP1 (ei koske HoF).
Ja monstrous creaturet/walkerit ignoraa unwieldyn (BRB s.43 Unwieldy rulen alta), eli omalla inalla huitoo
Kirjoittaja mikkersoni
Pe 25.10.2013 21:37
Keskustelualue: 40k: Armeijat ja yksiköt
Aihe: Tyrantti/swarmlord kokemuksia?
Vastaukset: 8
Luettu: 904

Re: Tyrantti/swarmlord kokemuksia?

...miten varustaisitte lentävän lähistelytyrantin?... Closista ajatellen paras varuste olisi whip&sword, devourers ja toxin sackit. Jos haluaa lähteä oikein mehustelemaan/vastustaja pelaa korkean taffin omaavia niin adrenalit matkaan ekan combat rundin buustaukseen ja kalastelee sillä combat resoa....
Kirjoittaja mikkersoni
Pe 25.10.2013 15:09
Keskustelualue: 40k: Armeijat ja yksiköt
Aihe: Tyrantti/swarmlord kokemuksia?
Vastaukset: 8
Luettu: 904

Re: Tyrantti/swarmlord kokemuksia?

Omia kokemuksiani kutos edikan ajoilta: Swarmlordin suurin ongelma on hinta, mikä on samaa luokkaa kuin työntäisi tikkua kynnen alle. Kuitenkin ainoa mitä tuo tekee on melee, vaikka tekeekin sen erittäin hyvin. Kärsii kuitenkin täysin samoista ogelmista kuin kävelevä tyrantti, vaikka saakin todennäk...
Kirjoittaja mikkersoni
To 17.10.2013 19:06
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: Grisly trophies
Vastaukset: 12
Luettu: 798

Re: Grisly trophies

Jos liitän allyttamani farseerin guardian -ryhmään ja alan heittelemään taikoja. Saanko rerollata taiat grisly trophyilla vaikka farseer ei ole 6 tuuman päässä aluksesta, mutta osa guardianeista on? Sääntöhän kuuluu näin: A friendly unit within 6″ of a vehicle with grisly trophies may re-roll any f...
Kirjoittaja mikkersoni
Su 13.10.2013 01:05
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: deep strike/charge?
Vastaukset: 2
Luettu: 405

Re: deep strike/charge?

Oli täysin legit aikoinaan ja olisi vieläkin, ellei tammikuun FAQun sivulta 2 olisi tämmöistä:
Page 62 – Tyranid Psychic Powers, Onslaught.
Change the last sentence to read “A unit under the effect of
Onslaught may not charge that turn.”
Kirjoittaja mikkersoni
To 03.10.2013 17:00
Keskustelualue: 40k: Armeijalistat
Aihe: CSM 1850 "Breaking the meta"
Vastaukset: 9
Luettu: 896

Re: CSM 1850 "Breaking the meta"

Jos kerran rhinot ampuu kaukaa, niin miksei csm-ryhmiin laiteta saman kantaman aseita (sinkoja) ampumaan tarvittaessa samoin lätyillä (sinko), samaan rahaan jopa kuin ne plasmat (sinko)? Tässä nyt ainakin yksi minkä unohdin perustella Ja näin meillä on heikon puoleinen kottero jonka on pakko pysyä ...
Kirjoittaja mikkersoni
Ma 30.09.2013 17:08
Keskustelualue: 40k: Armeijalistat
Aihe: CSM 1850 "Breaking the meta"
Vastaukset: 9
Luettu: 896

Re: CSM 1850 "Breaking the meta"

En nyt välttämättä meta breakeriksi lähtisi kutsumaan, mutta kai tuo joihinkin listoihin puree. Paljon pieniä squadeja ilman fearlessia, ainoana turvana reino. Kyllä ne boltterin kestää, mutta vähänkin isompi ja voi lähteä useampikin kottero vuoroon, jota varmasti nähdään useampi 1850p. Okei trooppe...
Kirjoittaja mikkersoni
Su 29.09.2013 00:29
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: Synapse creature?
Vastaukset: 3
Luettu: 388

Re: Synapse creature?

Codekissa ei sanota sanallakaan mitään poikkeavasta fall back suunnasta, joten katsomme mitä BRB sanoo. Sivu 30: lyhintä tietä omaan pöydän reunaa.

Ja noppaa ei koskaan voi rerollia yhtä (1) kertaa useampaa, kuten sanotaan BRB sivulla 5
Kirjoittaja mikkersoni
Ma 16.09.2013 17:28
Keskustelualue: 40k: Armeijalistat
Aihe: Green+Black, 1850 DABT
Vastaukset: 8
Luettu: 681

Re: Green+Black, 1850 DABT

Juu tuossa vähän skämmäsin kun naputtelu oli kesken, nyt on editoitu siihen mihin alunperin tähtäsin. Tuo on vähän enemmän closariin tähdätty, jossa muut yksiköt antaa tulitukea naputtamalla kaiken maailman kotteroita alas ja niiden loputtua muuta härpäkkeitä. Scoutit täyttämässä troopin/snipaavat c...
Kirjoittaja mikkersoni
Ma 16.09.2013 16:39
Keskustelualue: 40k: Armeijalistat
Aihe: Green+Black, 1850 DABT
Vastaukset: 8
Luettu: 681

Re: Green+Black, 1850 DABT

tölkkien kanssa ei ainakaan pitäisi kummempia ongelmia olla, mutta massan kanssa tuolla tulee ongelmia. Nuita figuja mahollisimman paljon mukauttaen, miten olisi tämmöstä? DA HQ Azrael 215p Ilmeisesti must include? Troop Scout x5 w/snipers, camo 70p Tactical x5 w/Melta, combi-melta, rhino 125p Vetuj...
Kirjoittaja mikkersoni
Su 15.09.2013 18:42
Keskustelualue: 40k: Armeijat ja yksiköt
Aihe: Master of Forge ja Servoharness
Vastaukset: 5
Luettu: 629

Re: Master of Forge ja Servoharness

Wargeareissa ei sanota mitääm servo-armista joten sillä ei ole niitä, ja servo-harness sanoo että äijä saa yhden extraa plus releet jotka tulee mukana/säännöt. Näin ollen servo kourien total on yksi (1). Melko harvoin kannattaa kahtoa mitä sillä figulla oikeasti on, eivät aina välttämättä piä pakkaa...
Kirjoittaja mikkersoni
La 13.07.2013 03:16
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: Re-roll -hassuttelua
Vastaukset: 21
Luettu: 1389

Re: Re-roll -hassuttelua

edellisessä eldarin faqussa oli esimerkkinä farseeri joka oli fortunoinut itsensä, ja swarmlordi samassa closarissa. Fortuna re-rollii (rollasi? tutkinut uutta kodeksia) feilanneet savet, swarmlordi onnistuneet. Pelin nopeutuksen vuoksi ignorataan re-rollit, ja eka tulos lasketaan. Tosin kun tämä fa...
Kirjoittaja mikkersoni
Ke 10.07.2013 17:40
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: Cleansing flame.
Vastaukset: 87
Luettu: 3247

Re: Cleansing flame.

Tiedä mistä tuo model tulee sotkemaan, muista olivatko tyyliä deemonic rinssit unitteja vaiko pelkkiä modeleja rule wise 5/6 edikassa? Mutta jokin aika sitten soitin GWn sääntö hotlinelle tiedustellessani useampaa asiaa samalla kertaa, ja tämä oli listalla. He sanoivat että koko yksikkö ottaa läpsyä...
Kirjoittaja mikkersoni
Ke 03.07.2013 17:25
Keskustelualue: 40k: Säännöt
Aihe: Psyykkisten voimien viskaaminen?
Vastaukset: 13
Luettu: 1056

Re: Psyykkisten voimien viskaaminen?

No niin. Nyt ollaan niinq jännän äärellä. Pystyykö joku selittämään miten voimassa olevan nidi-codexin psyykkiset toimivat nykyedikassa? Ihan vähän vaan häiritsee kun virallista tietoa en ole löytänyt asiaan liittyen. Ihan kuten kirjassa lukee, muttet todellakaan halua näitä ottaa, vaan käyttää bio...

Siirry tarkennettuun hakuun