"Epäkelpo lomake" tyyliset virheet kirjautumisessa pitäisi olla nyt historiaa. T. ylläpito

Spelleistä ja velhojen määrästä

Warhammer FB -pelin säännöt ovat yleensä hieman tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Eöl the Dark Elf

Spelleistä ja velhojen määrästä

Viesti Kirjoittaja Eöl the Dark Elf »

Eli kun samoja loitsuja ei oletuksena saa olla, niin mitä tapahtuu jos se loitsujen määrä jonka velhoni yhteensä saavat (esim lvl 4 velho ja kaksi lvl 2 velhoo samasta loresta) ylittää loren loitsujen määrän. Voi olla että puusilmäilin maininnan jos näin on sivunnumero riittää.

-Eöl
Kaapelikala

Re: Spelleistä ja velhojen määrästä

Viesti Kirjoittaja Kaapelikala »

Sitten se vaihtelee niitä ylimeneviä Signatureen ja unohtaa ne saman tien. Missään ei ole mainittu, mutta noin on kaikkein helpointa.
Pecu

Viesti Kirjoittaja Pecu »

Sivu 490, BRB:

"Otherwise, if you roll a spell twice (whether for the same wizard or for a different wizard in the army) you must normally replace the duplicate spell with another of your choice from the same lore. If you cannot, because all the other spells have already been taken by other wizards, for example, then this extra spell slot is lost."
The plan required something that felt no pity. No pain. No fear. Something unstoppable.
ManAtArm

Viesti Kirjoittaja ManAtArm »

Kaikille kolmelle velholle se Signature tällöin saat niistä kuudesta perus loitsusta heitettyä viisi peliin mukaan.
Hullu selvänä, tervejärkinen humalassa.
Eöl the Dark Elf

Viesti Kirjoittaja Eöl the Dark Elf »

Tajusin kyllä :P Kysäisin vain kun olin ollut puusilmä enkä huomannut mainintaa siitä mitä tapahtuu jos saisi liikaa spellejä. Kysymykseen on vastattu joten täällä voi hiljentyä :P
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Säännöt”