Karanteenimaalaus, kierros 14, "kauhu"

Miniatyyrien maalaukseen, konvertoimiseen sekä maastontekoon liittyvät kinkkiset kysymykset ja ongelmat.
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3535
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Karanteenimaalaus, kierros 14, "kauhu"

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Kulkutaudit kiertävät pitkin maita ja kansalaiset vetäytyvät kauhuissaan suojaan (maalaamaan). Karanteenimaalauksen kierroksella 14 (6.-12.7.) aiheena on "kauhu". Miten se on mahtanut ilmentyä?
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12819
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Karanteenimaalaus, kierros 14, "kauhu"

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Ainakin kiire oli kauhea viime viikolla. Maalaamiseen ei ollut kuin illat maanantaista keskiviikkoon.

Lepakkouniversumissa erinäistä kauhunsekaista tunnetta tykkäävät aiheuttaa ainakin Doctor Death ja Linnunpelätin. Ja jottei yksinäinen kostajamme tuntisi oloaan niin yksinäiseksi kamppailussaan pahaa vastaan, taistoon liittyy joukko apusankareita hohtavissa trikoohaarniskoissaan.

Kauhuviikon kauhusaldo:
- Maalattu: on.
- Maalattu kauhean paljon: on.
- Maalattu kauhua: on.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Laava
Viestit: 545
Liittynyt: Ti 27.08.2002 14:32
Paikkakunta: Tampere

Re: Karanteenimaalaus, kierros 14, "kauhu"

Viesti Kirjoittaja Laava »

Kai nämä kaksi voi julistaa valmiiksi. Aiheuttavat pelkoa sääntöjensä mukaan, käytetty värimaailma kauhua tottumattomassa vastustajassa.
Liitteet
IMG_20200713_211521.jpg
IMG_20200713_211521.jpg (107.09 KiB) Katsottu 164 kertaa
"Born to RUNE"
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3535
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Karanteenimaalaus, kierros 14, "kauhu"

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Moi

Tällä viikolla hävettää aivan erityisesti tuotannon niukkuus, koska teeman piti osua just eikä melkein. Valitettavasti jouduin tekemään varaslähdön tekniikkakierrokselle ja senkin väärin. Pöydät ja illat olivat nimittäin täynnä polkupyörän osia. Pelatakin piti välillä. Sota oli kauhea. No, jotain sentään kaivoin sekalaisten hyllystä.

Kuva

Kuva

"Onpa outo yksisarvinen." Ei, sarvia taitaakin olla oikeasti kolme. Vielä oudompaa. Eivätkö ne ole dinosauruksia tai jotain?

Voivottelun vastapainoksi sanottakoon, että tämä onnistui minusta olosuhteisiin nähden hämmästyttävän hyvin. Figu on alkujaan Grenadierin Fantasy Lords -linjaston paketista "6006 Demons" (ei 666, ihan) jostain keski-kasarilta. Myöhemmin sitä uudelleenpaketoitiin Nightmares-linjastoon, muistaakseni ristikkäin Call of Cthulhu -figujen kanssa, joilta oli päättynyt lisenssi. Löytyy nykyään paketista Demons 2.

Metsän musta vuohi eli mustavalkoinen yleisväriteema pomppasi jostain mieleen. (Siihen saattoi vaikuttaa Tipi ja Sylvesteri -sivun selaaminen, mutta älkää kertoko kenellekään.) Sitten sudin heiluessa mukaan tuli pala kerrallaan oranssia ja punaista demonisuuden merkiksi. Näistä syntyikin minusta ihan riittävä klassinen paletti. Ei ollut alkujaan tarkoitus ruveta työstämään mitään valoefektien juhlaa vaan ihan vain kauhuroippeen perusvarmaa siirtämistä maalattujen osastolle, mutta hehkuva kirves ja alusta piristivät minusta kokonaisuutta kummasti. Joistain kohdista en ole ihan varma, mitä ne yrittävät tarkalleen esittää. Sanotaan nyt vain että se on jotain yliluonnollista ja sillä hyvä.

Kauhua pitäisi olla, ei mitään kovin hienovaraisen vihjailevaa vaan aika suoraviivaista, mutta eipähän tarvinne selitellä. En taida kuitata suuren panostuksen pistettä, koska yhdellä figulla mennään, eikä siihen viime kädessä erityisen paljon panostettu. Paletin rajaus säästi aikaa. Jatkamme tästä, vaikka lähin viikko näyttää vielä aika rankalta töiden ja projektien yhteisrypistykseltä. Yritetään selvitä ja saada lopuksi jotain pihallekin.
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Maalaus, konverttaus ja maiseman teko”