"Epäkelpo lomake" tyyliset virheet kirjautumisessa pitäisi olla nyt historiaa. T. ylläpito

Dwarf Warband, hyvä vai ei?

Chade

Dwarf Warband, hyvä vai ei?

Viesti Kirjoittaja Chade »

Mordheim... Mukava peli. Vähän rahaa, tuurilla paljon iloa. Mitähän sanoisitte tämänkaltaisesta sotajoukosta? Tehokas? Luuseriposse?

500 GC Dwarves Warband

Dwarf Noble
91 GC
Free Dagger; Hammer (x2)

Dwarf Engineer 77 GC
Free Dagger; Crossbow; Dagger (x1)

Dwarf Troll Slayer 56 GC
Free Dagger; Hammer (x2)

Dwarf Troll Slayer 56 GC
Free Dagger; Hammer (x2)

Dwarf Clansmen 43 GC
Free Dagger; Hammer (x1)

Dwarf Clansmen 43 GC
Free Dagger; Hammer (x1)

Dwarf Thunderers 67 GC

Dwarf Thunderers 67 GC

Warband Rating: 86
Number of models: 8

Total Warband Cost: 500

Miehiä voisi olla yksi enemmän, mutta raha ei taida mitenkään riittää... Yhden Thundererin voisi ostaa sitten lisää jahka rahaa tulee.
Viimeksi muokannut Chade, Su 01.02.2004 19:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Chade

Anyone? Anything?
Nauku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nauku »

Ihan hyvän näköinen perusdwarffilista. Sen verran muuttaisin, että miekka pois tuolta toiselta slayerilta ja niillä pisteillä lisää hammereita.
The same line three times. The same line three times. The same line three times.
Rune
Peliporukkavalvoja

Viesti Kirjoittaja Rune »

Totta, saisit miekan pisteillä thanellesi toisenkin hammerin ja slayerille kaksi hammeria, jotka peittoavat miekan mennen tullen. Parry on loppujen lopuksi aika turha, paitsi jos käytät buckleria kaverina ja silloin se maksaa jo aivan ylihintaa. Joten aivan yliarvostettu on tuo parry. Hammereita ylläolevan mukaan.
#Ostium
http://cabal-ostium.blogspot.fi/

For a Pessimist, I'm pretty Optimistic
Chade

Lisää Hammereita, neh? Vaikuttaa järkevältä. Etenkin jos sillä on jotain väliä mikä ase on toisessa kädessä kun kahdella aseella taistelee (myönnän, olen nyyppä Mordheimissa). Taidanpa vähän virittää...
Nauku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nauku »

Chade kirjoitti:Lisää Hammereita, neh? Vaikuttaa järkevältä. Etenkin jos sillä on jotain väliä mikä ase on toisessa kädessä kun kahdella aseella taistelee (myönnän, olen nyyppä Mordheimissa). Taidanpa vähän virittää...
Jepulis, eli siulla on hammer ja dagger, ni se hahmo lyö kerran hammerilla ja kerran daggerilla eli tuplavasarat vaan niin monelle miehelle kuin mahd.
The same line three times. The same line three times. The same line three times.
Chade

Noblelle ja Slayereille tupla vasarat. Insinööriltä vasara pois ja tikari käteen. Parempi?

Ja kiitos _nauku_ valaistuksesta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Mordheim”