"Epäkelpo lomake" tyyliset virheet kirjautumisessa pitäisi olla nyt historiaa. T. ylläpito

Army of Phoenix, 2000 pt High Elves teemalla

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Noldo

Army of Phoenix, 2000 pt High Elves teemalla

Viesti Kirjoittaja Noldo »

Laitetaan tämä jo ulkomaan foorumeilla ulkoilutettu idea nyt esille tännekin. Tavoitteena on siis ollut teemoitettu armeija siedettävällä tehokkuudella.

The Army of Phoenix
Characters
Li'Naer, Master of Living Flame, riding the phoenix. (Archmage, 4th level, Great Eagle, Fusil of Conflagration, Dispell Scroll, Jewel of Dusk, Guardian Phoenix) (395 pt)
Galthar, Herald of the Flame. (Commander, Battle Standard Bearer, Elven Steed, Barding, Helm of Fortune, Sword of Might, Pure of Hearth) (159 pt)

Core
First Spear elves (24) (Full Command, Lion Standard) (319 pt)
Archers (10) (120 pt)
Silver Helms (6) (Heavy Armor, Shield) (138 pt)

Special
Knights of Phoenix count as Dragon Princes (6) (Standard Bearer, Musician, Banner of Sorcery) (233 pt)
Shadow Warriors (5) (75 pt)
Tiranoc Chariot (2) (170 pt)

Rare
Phoenix Guard (16) (Full Command, Amulet of Purifying Flame) (290 pt)
Repeater Bolt Thrower (100 pt)

Summary
Power Dice: 8-10
Dispell Dice: 4 + 1 Scroll
Units: 9
Models: 72
Lord Mikke

Viesti Kirjoittaja Lord Mikke »

Ilmoita kun voitat jonkun.
Peril of Warp
Noldo

Viesti Kirjoittaja Noldo »

Mitä muuta listassa on ongelmallista paitsi ryhmä Phoenix Guardia? Sen heikkoudesta olen hyvin tietoinen ja olenkin miettinyt sen korvaamista Swordmastereilla (figut Guardista muokkaamalla).
Kelf

Viesti Kirjoittaja Kelf »

Armeijan huono puoli on se että kaikki outnumberoivat sen ja sieltä ei löydy mitään s5 parempaa. Magiapuolustus takkuilee myös.

Jätä liian isot speariblokit ja PG:t pois kunnes helffien uudistaminen koittaa, GW voisi jopa tasapainoittaa jotain.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Armeijalistat”