Casting Pool?
Casting Pool?
Eli mikä tuokyseinen pooli on? 
"There is nothin' as sure in the world as the glitter of gold and the treachery of Elves."
- Old Dwarf Saying
Olen Ircissä Channulla #makkaralahti , #sotavasara QuakeNetissä
Nimellä Immuuni
- Old Dwarf Saying
Nimellä Immuuni
Casting pool on se kasa noppia, mitä käytät taikomiseen tai 'Remains in play' -taikojen dispellaamiseen omalla vuorollasi. Yleensä kasan koko on 2+armeijan magic levelit.
"It's a great excuse to start collecting ANOTHER army. One can never have enough armies and starting a new one is always exciting."
siis että josm mul on esim 5 noppaa poolissa ja teen taian ja heitän 3 nopal siis sillon mul o 2 noppa jäljel tehä taikoja??? miten laskee monta noppaa poolis on?? eiks se oo jotain uinka monta magee on ja niiten levut 
"There is nothin' as sure in the world as the glitter of gold and the treachery of Elves."
- Old Dwarf Saying
Nimellä Immuuni
- Old Dwarf Saying
Nimellä Immuuni
Maagi tuottaa oman levelinsä verran power dicejä. sääntökirjassa on sivulla 135-136 chartteja mistä näkee monta poweri dicee ja dispel dicee maagi tuottaa, sieltä kannattaa ettii lisää infoo.DwarfLord kirjoitti:siis että josm mul on esim 5 noppaa poolissa ja teen taian ja heitän 3 nopal siis sillon mul o 2 noppa jäljel tehä taikoja??? miten laskee monta noppaa poolis on?? eiks se oo jotain uinka monta magee on ja niiten levut
jaa saman vuoron aikana, ei mutta seuraavalla vuorolla pooli on taas täynnä.DwarfLord kirjoitti:ja oviks niinku "regenerattaa" niitä noppii??
1+1=10