Haku löysi 295 tulosta

Kirjoittaja Grimgor ironhide
Su 14.12.2008 17:06
Keskustelualue: Galleria
Aihe: WFB Jättiläinen
Vastaukset: 34
Luettu: 2201

Re: WFB Jättiläinen

Aivan mahtava tuo veri efekti, OMG! 10+/10 ^^
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Su 30.11.2008 21:59
Keskustelualue: FB: Armeijalistat
Aihe: Empire 1000
Vastaukset: 18
Luettu: 411

Re: Empire 1000

tuossa mainitset laittavasi kaikki herot yhteen yksikköön: EI hyvä. jos ne sitten juoksevat ja jäävät myllyn alle niin vastustajalle ilmaiset 600pts.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Pe 21.11.2008 22:56
Keskustelualue: Galleria
Aihe: Blog: Ork Battle Fortress [Konffi valmis 7/17.1.2008]
Vastaukset: 65
Luettu: 5834

Re: Blog: Ork Battle Wagon [4/19.11.2008]

Hullun paljon vapaa aikaa tyypillä: NÄTTI RAKENNELMA!!
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ke 17.09.2008 18:23
Keskustelualue: Yleiset miniatyyrikeskustelut
Aihe: MalleHammer
Vastaukset: 12
Luettu: 1545

Re: MalleHammer

"this is how team FINLAND prepares for tomorrows matches".. ha! :D:D
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ke 10.09.2008 21:27
Keskustelualue: Yleiset miniatyyrikeskustelut
Aihe: 40k huonot puolet: kokemuksia
Vastaukset: 91
Luettu: 3877

Re: 40k huonot puolet: kokemuksia

Lukiessa tätä ketjua kysyn itseltäni, -Kannattaakohan minun alkaa pelaamaan 40k vai pysyä FaBa:ssa? En itse pysty antamaan vastausta itselleni sen jälkeen kun olen lukenut tämän.. Auttaisitteko? Pelasimme kavereiden kanssa Apocalypse pelin, 10k vs 10k ja ehdimme pelata 2 vuoroa/joukko ja sitten peli...
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ke 03.09.2008 19:11
Keskustelualue: Galleria
Aihe: Savage Orcs
Vastaukset: 5
Luettu: 779

Re: Savage Orcs

Baset eivät ole parhaasta päästä, mutta Siniset aseet vaikuttavat hauskalta vaihtelulta. iho ok.
Eli ihan jees figujahan ne on
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ma 01.09.2008 18:50
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Snotling Pump Wagon
Vastaukset: 6
Luettu: 652

Re: Snotling Pump Wagon

minä itse tein tuon saman asian ja otin normaalin chariot base mitan.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ti 15.07.2008 20:36
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Taikapeitset hirviöiden kera.
Vastaukset: 60
Luettu: 3018

Re: Taikapeitset hirviöiden kera.

Huhhuh, eihän ongelma näytä ratkenevan yhtään.. Kyseisessä aseessa (DreadLance) säännössä lukee: "Lance. Attacks with the DreadLance hit automattically" 1. Lancea voi käyttää vain ratsailla jos säännössä ei toisin sanota (etsippä mulle sääntökirjasta sellanen kohta jossa lukee että "lancea" voi käyt...
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ma 14.07.2008 10:23
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Zombie Dragon ja Invokaatio
Vastaukset: 12
Luettu: 750

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

kirrppu kirjoitti:Mutta tuo onnistuu toistepäin, että jos vampyyri kuolee loharin päältä, niin sen vampyyrin voi herättää takasin, kun gw:n faq:eissa luki, että tomb kingin/princen saa herättää henkiin jos sen chariotti on yhä ehjä.
Niin siinähän se vastaus tulikin, jos se edes olisi näin.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
La 12.07.2008 17:39
Keskustelualue: Yleiset miniatyyrikeskustelut
Aihe: Mikä tekee hammerista pelaamisen arvoisen?
Vastaukset: 90
Luettu: 5951

Re: Mikä tekee hammerista pelaamisen arvoisen?

Onhan se figuurien maalaus kivaa ja pelaaminen hupaisaa kunhan löydät vastustajan joka ei pelaa yyber cheddar armeijalla. Minulla ei ole pelikavereita yhtään joten ajattelin ehkä lopettaa warhammereiden ostamisen, onhan maalattavaakin vielä jäljellä.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
La 12.07.2008 17:27
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Zombie Dragon ja Invokaatio
Vastaukset: 12
Luettu: 750

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

niin siis invocation tekee että oma undead unit REGAINAA D6 wounds (ellei se ole vampyyri/kummitus/non-infantry). Elikkäs et saa nostettua jättiläis zombie lohikäärmettä takaisin kuopasta ilman kaivuu- ja nostokonetta. Harmillisesti näitä ei saa ostettua armeijaasi jotenka lohari jää kuoppaan.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ke 09.07.2008 14:35
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: o&g yksikköpulma
Vastaukset: 14
Luettu: 724

Re: o&g yksikköpulma

jos sellaista sääntöä ei kerta ole, niin pitäisi kyllä lisätä mielestäni!
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ti 08.07.2008 22:09
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: o&g yksikköpulma
Vastaukset: 14
Luettu: 724

Re: o&g yksikköpulma

Mielestäni jossain(en pyge antamaan parempaa kuvausta mistä) lukee että örkit eivät hyväksy gobboja pomoinaan, ja eivät myöskään ota paniicia juoksevista gobboista.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Su 27.04.2008 13:11
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi
Vastaukset: 88
Luettu: 3383

Re: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi

Eli millään armeijalla pelissä ei ole mitään flying unit -luokkaa erikseen. Lepakot on VC:lla infantrya, ei sille mitään mahda. ?? en oikein tajua ideologiaasi. jos kerta millään armeijalla ei ole mitään flying unit luokkaa niin ei ole olemassakaan sellaisia unitteja? sitäkö meinaat? häh.. en tajuu...
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ti 22.04.2008 22:06
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi
Vastaukset: 88
Luettu: 3383

Re: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi

Oberon_ kirjoitti:Joo?
Eli mielestäsi lepakot ovat jalka väki sotilaita? o.0??
Kirjoittaja Grimgor ironhide
To 17.04.2008 19:18
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi
Vastaukset: 88
Luettu: 3383

Re: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi

jotenka miten se nyt on? tässä kysyytään nätisti: Lasketaanko lentäjät (fell batit ja swarmit) jalkaväeksi ja saakö niitä sitten nostettua sen d6 haavaa? ................................... vastatkaa kysymykseen hyvät herrat (ja kenties naiset). mutta jos ne kerta ei ole mittään muuta kuin infantrej...
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ke 16.04.2008 16:07
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi
Vastaukset: 88
Luettu: 3383

Re: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi

god give me strength..

Jos kerta VC army bookissa lukee selkeästi koneella kirjoitetulla käsiallalla että fellbatsien JA bat swarmien SPECIAL RULESSA lukee että ne ovat flying unitteja, miksi ne sitten olisivat infantreja??
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ti 15.04.2008 21:47
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi
Vastaukset: 88
Luettu: 3383

Re: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi

VC sääntökirjan takana lukee infantry kohalla fellbats ja batswarms, joo, mutta ne lasketaan silti non-infanteiksi (=GW on kämmännyt kohtaan pistämisen). eli niitä voi herättää 1 woundin/ onnistunut invo.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Ma 14.04.2008 19:35
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi
Vastaukset: 88
Luettu: 3383

Re: Muutama VC kysymys selvennyksen vuoksi

2. ei saa, ne ovat nimenomaan flying unitteja joka lukee armeijakirjan viimeisen kuvasivun edessä.
Kirjoittaja Grimgor ironhide
Pe 11.04.2008 15:44
Keskustelualue: FB: Säännöt
Aihe: curse of the years?
Vastaukset: 13
Luettu: 900

Re: curse of the years?

jepp, ongelmana on kylläkin se terrori. vihun maagit lähtee juoksee pois jos se on liian lähellä... ;)

Siirry tarkennettuun hakuun